Liam Hemsworth had het niet gemakkelijk om deze scène met Amber Heard op te nemen

Inhoudsopgave:

Liam Hemsworth had het niet gemakkelijk om deze scène met Amber Heard op te nemen
Liam Hemsworth had het niet gemakkelijk om deze scène met Amber Heard op te nemen
Anonim

Op een gegeven moment werd Amber Heard gezien als het slachtoffer van Johnny Depp, met mensen als Wendy Williams die de actrice verdedigden. De dingen zijn sindsdien veranderd, met nieuwe informatie die werd onthuld tijdens de huidige rechtszaak wegens laster. We hoorden over Heard's haat voor Depp's "Wino Forever"-tatoeage, samen met andere manieren waarop ze de acteur zou saboteren.

In werkelijkheid zal het interessant zijn om te zien wat er met haar carrière gebeurt na de proefperiode, aangezien ze al minder schermtijd heeft in 'Aquaman 2' sinds de proef begon.

Heard werkte in het verleden met verschillende acteurs, en in dit geval was het niet eenvoudig om een intieme scène samen met Liam Hemsworth op te nemen. Laten we eens kijken wat er is gebeurd.

Wat is er gebeurd tussen Liam Hemsworth en Amber Heard?

De drama/thriller uit 2013 had een gestapelde cast met mensen als Harrison Ford, Gary Oldman, Richard Dreyfuss en de jongere sterren, waaronder Amber Heard en Liam Hemsworth.

Hoewel 'Paranoia' een geweldige cast had, had de film het moeilijk aan de kassa en bracht slechts $ 17 miljoen op. Het verloor uiteindelijk geld gezien het budget van $ 35 miljoen. Het was ook geen succes in de recensies en kreeg 5,6 van de 10 sterren op IMDb.

Rotten Tomatoes was niet zo aardig, want de film kreeg een goedkeuringsscore van 7%.

Achter de schermen was het erg moeilijk voor Hemsworth. Hij was niet alleen nerveus om samen met Amber Heard intieme scènes op te nemen, maar hij was ook bang bij de gedachte om samen te werken met legendes van het spel, zoals Harrison Ford en Gary Oldman.

Uiteindelijk was de ervaring van het werken met de legendes beter dan hij zich had kunnen voorstellen.

“Het was eerst een beetje eng,” zei hij. Toen ik eenmaal aan de slag ging en met deze jongens werkte, en hoe geïntimideerd ik er ook in was gekomen, ze waren net zo ondersteunend en gaven er net zoveel om wat er met mijn personage gebeurde als dat van hen. Dat nam alle last van mijn schouders.”

Samenwerken met Amber Heard bleek net zo moeilijk te zijn, vooral als het om een specifieke scène ging.

Liam Hemsworth had het niet gemakkelijk om intieme scènes te maken met Amber Heard

Hemsworth zelf onthulde dat hij zich ongemakkelijk voelde bij het opnemen van een intieme scène samen met zijn vriendin in de film, Amber Heard. Om eerlijk te zijn, dit had minder te maken met Heard, en meer met het feit dat ze de scène opnamen voor een grote crew op de achtergrond.

Liam onthulde de strijd van het moment. "Het is eng en het is een beetje ongemakkelijk", zei Hemsworth. "Ik denk dat het het beste is om er grappen over te maken en we hebben zeker een paar grappen gemaakt in die scène."

Hoewel ze op dit moment niet de meest populaire persoon is, heeft Amber Heard goed gereageerd op het moment waarop haar tegenspeler erg nerveus was. Ze maakte de zaak luchtig en pakte een bepaalde prop … "Nou, ik zag een weggegooide grote dil in de prop-truck en ik vroeg of ik die mocht lenen, en na niet zo'n lange pauze gaf de prop-man hem blij naar mij toe."

"Ik sprak met Robert en de producenten en zorgde ervoor dat zodra we de take kregen en goed waren, we om een extra konden vragen. En buiten het medeweten van Liam, heb ik net mijn arm uitgewisseld voor de dil."

Het verlichtte zeker veel spanning voor Hemsworth, maar fans waren nog steeds niet overtuigd en waren volledig tegen Heard in de commentarensectie.

Wat vonden de fans van het gebaar van Amber Heard?

Op het YouTube-kanaal 'Team Coco' heeft het interview bijna 10 miljoen views, waarschijnlijk een stijging in de afgelopen jaren. Tijdens het interview met Conan in 2013 onthulde Heard de grap. Het blijkt dat fans niet zo onder de indruk waren… dit is wat ze te zeggen hadden.

"Ze haalde ook een aardige grap uit met Johnny Depp. Ze liet de hele wereld geloven dat hij een vrouwenklopper was. Goed zo Amber! Ik heb ze!"

"Dat ongemakkelijke moment waarop niemand om je grappen lacht en Conan de dag moet redden."

"Ze is een geweldige actrice. Haar vertolking van iemand die grappig en enigszins fatsoenlijk is, is niet zo slecht in dit interview."

"Eerlijk gezegd ben ik hier alleen voor de nieuwe reacties en ja, ik loop tevreden naar buiten."

Het zal interessant zijn om te zien wat er gebeurt met de carrière van Amber Heard na haar proces naast Johnny Depp.

Aanbevolen: