Zendaya haatte het om deze scène op te nemen in 'Euphoria

Inhoudsopgave:

Zendaya haatte het om deze scène op te nemen in 'Euphoria
Zendaya haatte het om deze scène op te nemen in 'Euphoria
Anonim

De afgelopen jaren waren geweldig voor Zendaya. Ze hernieuwde haar rol als MJ in Spider-Man: No Way Home uit 2021, had een geweldige tijd bij het filmen van de indie-blockbuster Dune uit 2021 en is nu terug als Rue in de HBO-serie Euphoria. De show krijgt officieel een seizoen 3 na de 100% kijkerspiek van seizoen 2. Ondanks de controverses rond het ruige tienerdrama, heeft Zendaya de show herhaaldelijk verdedigd door te zeggen dat het "op geen enkele manier een moreel verhaal is", maar "het zorgt ervoor dat andere mensen zich minder alleen voelen in hun ervaringen."

In een recent openhartig interview vertelde de actrice haar mening over de show, haar onrustige karakter en die ene scène die ze 'een nachtmerrie' noemde.

Wat Zendaya echt denkt over 'Euphoria'

Zendaya dankt de maker en schrijver van de show Sam Levinson omdat hij haar ertoe heeft aangezet de show te doen. "Ik begrijp nog steeds niet hoe deze man afleveringen schreef, afleveringen monteerde en regisseerde, en er vervolgens voor zorgde dat het mooi was", vertelde de Emmy-winnaar aan Collider. "Ik had zoiets van, 'Kerel, ik weet niet hoe je dit doet.' Ik zou gewoon verbranden." Ze onthulde ook dat de eerste keer dat ze het script van de show las, ze wist dat ze het moest doen. "Toen ik het las, vond ik het meteen geweldig. Er is geen andere manier om het te zeggen. Ik werd gewoon verliefd op het script", herinnert ze zich.

Ze voegde eraan toe dat het tegenwoordig zeldzaam is om zo'n rauw en ontroerend verhaal in Hollywood tegen te komen. "Het komt zelden voor dat je iets vindt waarvan je denkt: 'Ik kan hier aan meedoen, en het wordt spannend, uitdagend en moeilijk'", zei ze over Euphoria. "Dat begrijp je gewoon niet, nooit. En toen, dat het werd geschreven door iemand die eigenlijk uit een eerlijke plaats kwam en die niet zei:" Ik heb dit idee over een kind met een verslaving, maar ik maakte het omhoog omdat ik veel films over verslaving heb gezien, en dit lijkt erop wat er gebeurt.'"

Ze ging ook in op de intense volwassen inhoud van de show en zei: "Als een ontwikkelde samenleving weten we wanneer het bulls is - t en het is niet echt. Waar ik me meteen mee verbonden voelde en me realiseerde over dit script was dat het was echt." De ster van Malcolm & Marie heeft eerder gewaarschuwd dat "Euforie alleen voor een volwassen publiek is", ondanks dat het de levens van 17-jarigen volgt.

Wat Zendaya echt voelt over haar drugsverslaafde 'Euphoria'-personage Rue

"Ik ben verliefd op Rue en alle personages", zei Zendaya over haar rol. "Ik wilde meer over hen en over hun leven weten. Ik wilde dat het goed met ze ging." Toen haar werd gevraagd naar Rue's drugsverslaving, had ze aanvankelijk geen idee hoe haar personage zou uitpakken. "Ik wist eigenlijk helemaal niet veel over wat er met Rue ging gebeuren", bekende de actrice. "En ik zei:" Ik hoop echt dat ze het ha alt, of dat ze clean blijft, en ik weet dat de enige reden Gia [Rue's jongere zus] zal zijn.'"

De actrice erkende ook de parallellen tussen haar personage en Levinsons eerdere worsteling met verslaving die de show inspireerde. "Het groeide van [Sam] zijn naar een beetje van mij te zijn, om te worden wie Rue is. Nu is ze een eigen persoon", zei Zendaya over de reis van haar personage. "Er waren kleine dingen, hier en daar, die langzaam hun eigen ding beginnen te worden. Ze heeft deze onschuld die we ontdekten, terwijl we verder gingen. Er is een beetje babykwaliteit voor haar. Je wilt gewoon van haar houden en haar beschermen … Maar ze is ook gewoon gek, en doet deze vreselijke s--t en ruïneert mensen, terwijl ze dit lieve, onschuldige ding is. Het ging erom dat evenwicht te vinden.'

Zendaya zei dat het 'A Nightmare' was tijdens het opnemen van de carnavalsaflevering in 'Euphoria'

Zendaya kon niet anders dan enthousiast zijn over de visuals van de show. Ze zei dat het altijd haar verwachtingen overtreft. "Dit is het enige dat ik heb gedaan, elke keer ging het verder dan ik me had kunnen voorstellen", zei ze over de cinematografie van de show."Elk schot, of het nu letterlijk een shot van twee seconden in de keuken was, of een magisch schot door een kermis, werd geschoten dat verder ging dan mijn brein had gedacht dat het eruit zou zien. Het is waanzinnig." Het filmen van deze scènes kan ook gek worden.

Zendaya zei dat het moeilijk was om die aflevering van Carnaval te filmen. "Het was een nachtmerrie, maar het was ook de beste", beschreef ze het proces. "De hele nacht shoots. Ik kon niet ademen. Ik had een inhalator nodig… Het was stoffig, maar het was elk moment waard." Levinson had er ook een hekel aan. Hij zei dat het zes dagen lang "vreselijk" was dat er op de locatie werd geschoten. Maar hij is blij met het resultaat. "Als ik terugdenk en de beelden bekijk, word ik blij", zei de showrunner. "Ik heb zoiets van, 'Ja, dat was zo leuk, achteraf gezien.'"

Aanbevolen: