10 verrassende feiten over de echtgenoot van Rachael Ray, John Cusimano

Inhoudsopgave:

10 verrassende feiten over de echtgenoot van Rachael Ray, John Cusimano
10 verrassende feiten over de echtgenoot van Rachael Ray, John Cusimano
Anonim

Rachael Ray is een Amerikaanse televisiepersoonlijkheid, beroemde kok, zakenvrouw en auteur. Ze heeft mensen geleerd hoe ze thuis uitgebreide, heerlijke ma altijden kunnen bereiden, wat hun kookkunsten ook zijn, althans dat probeert ze. De meeste mensen kennen haar naam, maar ze weten misschien niet zoveel over haar man en zakenpartner, John Cusimano. Fans van Rachael Ray hebben hem waarschijnlijk in The Rachael Ray Show cocktails zien maken, maar fans vragen nog steeds wie de echtgenoot van Rachael Ray is.

John is voornamelijk een entertainmentadvocaat voor het bedrijf van hem en Rachael, maar hij houdt ook van muziek en het maken van films, maar hij verschijnt ook in Rachael's show waar hij lekkere cocktails verzint. Hij vindt het misschien leuk om veel verschillende dingen met zijn leven te doen, maar hij lijkt het type man te zijn dat toegewijd blijft aan één vrouw. Rachael en John zijn sinds 2005 getrouwd en lijken nog steeds helemaal verliefd op elkaar te zijn.

Bijgewerkt op 27 september 2021, door Michael Chaar: Rachael Ray en John Cusimano zijn nu al meer dan 15 jaar getrouwd. Het duo is naast elkaar verschenen in Ray's populaire kookshow, The Rachael Ray Show, maar veel fans vragen "waarom is John Cusimano in de show?" Nou, hij blijkt een behoorlijke mixoloog te zijn! John maakt niet alleen enkele van de heerlijkste cocktails tijdens Ray's show, maar hij treedt ook op! Cusimano is de leadzanger van zijn rockband, The Cringe, die vele malen in de kookshow heeft opgetreden. Hoewel het duidelijk is dat hij een man met veel talenten is, is John eigenlijk een gediplomeerd advocaat.

Ondanks dat de twee het naleefden, ontvingen Rachael en John slecht nieuws toen werd gemeld dat hun huis in het meer van Luzerne, dat al 15 jaar bestaat, is afgebrand na een schoorsteenbrand.

11 Zijn belangrijkste baan? Hij is een advocaat

John doet veel verschillende dingen met zijn tijd, maar zijn hoofdtaak is als entertainmentadvocaat en het runnen van de bedrijven die hij samen met zijn vrouw heeft. John en Rachael deden een interview voor haar show en John zei: Ik werkte in New York City als entertainmentadvocaat, voornamelijk in film.

Toen ontmoette ik deze, en nu heb ik maar één klant en haar naam is Rachael Ray. Dus ik werk de hele tijd aan onze bedrijven." Dan voegt Rachael er lachend aan toe: "Het slimste wat ik ooit heb gedaan, was trouwen met een entertainmentadvocaat. Bespaarde me een bundel. Entertainmentlicenties is wat John doet."

10 De roddelbladen probeerden zijn huwelijk te schaden met vreselijke geruchten over vreemdgaan

Zodra Rachael en John in het huwelijksbootje stapten, konden de roddelbladen niet wachten om geruchten over hen te verspreiden. Volgens Mashed: "Tabloids begonnen artikelen te publiceren waarin werd beweerd dat Cusimano niet alleen Ray bedroog met een andere vrouw, maar ook met prostituees, van wie er één beweerde dat Cusimano haar betaalde om 'op hem te spugen en haar voeten in zijn mond te stoppen'."

Het paar verwierp de geruchten, maar in 2013 begon een nieuwe golf van roddels. Deze keer beweerden de roddelbladen dat Cusimano regelmatig naar de swingersclub Checkmate ging. Ze zeiden dat hij zes keer of meer ging, altijd met ‘minstens één vrouwelijke escorte’ die niet Ray was.” Ook al probeerden de roddelbladen hun huwelijk te ruïneren met vreselijke (en echt rare) geruchten, ze kwamen er doorheen en lieten nooit iets tussen hen komen.

9 Hij is de zanger van de rockband The Cringe

John is misschien overdag advocaat, 's nachts is hij een rockster. Hij is de leadzanger van de indierockband The Cringe. Hij speelt gitaar en schrijft ook liedjes voor de band.

De band is gevestigd in New York City en ze zijn een onafhankelijk label, maar ze hebben succesvolle opening gehad voor bands als Steel Panther, Fuel en Motley Crue. John maakt nog steeds deel uit van de band, ook al kunnen ze een tijdje geen shows geven. "Op dit moment speelt mijn band nergens behalve mijn studio vanwege Covid. Mijn band en ik nemen op afstand nummers op en maken video's die je soms in de show ziet, "zegt John.

8 Hij is een producer en een acteur

Naast advocaat en zanger te zijn, werkt John soms ook als producer en acteur. Hij is vooral bekend van Samurai X (1996), World War Mud (1982) en de tv-serie Crashing (2017). Dat zijn er maar een paar waaraan hij heeft gewerkt. Hij heeft andere shows geproduceerd, zoals Biography, Entertainment Tonight en E! True Hollywood Story, en werkte als acteur in enkele andere films. Hij verscheen ook in veel tv-specials van zijn vrouw.

7 Hij houdt van mixologie

Zingen en werken aan films is niet genoeg voor John. Als hij vrije tijd heeft, houdt hij ervan om mixologie te beoefenen en nieuwe drankjes te leren die hij zou kunnen maken voor de show van Rachael. Volgens Mashed heeft Rachael de leiding over het koken, maar Cusimano neemt het voortouw met cocktails.

Dit maakt Ray en Cusimano niet alleen de perfecte aanvulling op elkaar in de keuken, maar het zorgt ook voor geweldige tv. Meer dan eens is Cusimano in The Rachael Ray Show verschenen om enkele van zijn drankrecepten met het publiek te delen, waaronder zijn Negroni-cocktail, waarin een mix van gin en Campari is verwerkt.”

6 Hij hielp zijn vrouw een van haar kookboeken te schrijven

Rachael en John zijn de perfecte teams om hun bedrijf te runnen. Rachael heeft in haar eentje meerdere kookboeken geschreven, maar ze vroeg haar man om zijn hulp met haar kookboek uit 2012, My Year in Meals en My Year in Cocktails. Terwijl Rachael over haar recepten schreef, voegde John zijn expertise in mixologie toe aan het boek en schreef hij over zijn cocktailrecepten.

Volgens de beschrijving van het boek op Amazon, "Of het nu geschud of geroerd, rechtop of op de rotsen, met een kers of een twist, John's creaties - zoals zijn Strawberry Velvet met honinglikeur, aardbeien en limoen - zijn altijd fris, leuk en zeker om elke bijeenkomst gedenkwaardiger te maken."

5 Zijn vrouw heeft een hilarische bijnaam voor hem

John en Rachael zijn al meer dan tien jaar getrouwd, dus het is geen verrassing dat Rachael een bijnaam bedacht na al die jaren bij hem te zijn geweest.

Omdat hij zo dol is op mixologie, gaf Rachael hem een hilarische bijnaam die zijn passie voor alcoholische dranken weerspiegelt. Volgens Delish: "Ze noemt hem Johnny Walker, gebaseerd op zijn liefde voor whisky." John maakt meestal cocktails op basis van fruit als hij in de show van Rachael verschijnt, maar hij moet zijn liefde voor whisky alleen bewaren als hij in de buurt van zijn vrouw is.

4 Hij kookt voor zijn vrouw als ze ziek is

Rachael Ray is misschien de koningin van het koken, maar haar man is niet zo slecht in de keuken. We weten allemaal dat hij geweldige cocktails kan maken, maar zijn vrouw heeft hem ook geleerd hoe hij geweldige ma altijden maakt. Hoewel Rachael het grootste deel van de tijd kookt, kookt John soms voor haar om haar een pauze te geven, vooral als ze zich niet lekker voelt.

Rachael vertelde E! Nieuws: "Als ik ziek ben, maakt mijn man minestrone, escarole-en-witte bonensoep voor me." Hij is absoluut een blijver - hij weet precies wat hij moet doen om zijn vrouw te troosten en haar te helpen zich beter te voelen.

3 John verrast zijn vrouw altijd met een lief Valentijnscadeau

Er is een reden waarom dit powerkoppel na zoveel jaren nog steeds sterk is. Ze proberen elkaar altijd speciaal te laten voelen, vooral op vakantie. Voor Valentijnsdag hebben ze hun eigen traditie om elkaar iets persoonlijks te geven. Rachael vertelde People: "Hij maakt elk jaar een afspeellijst voor me en ik maak hem zijn favoriete ma altijd, pasta carbonara."

Er is niets bedachtzamer dan urenlang de perfecte liedjes te kiezen of een huisgemaakte ma altijd voor je partner te maken.

2 John en zijn vrouw hernieuwden hun geloften nadat het tabloid-drama was geëindigd

Nadat John en Rachael al het drama hadden doorstaan dat de roddelbladen creëerden, hernieuwden ze hun geloften om hun 10e verjaardag te vieren en te laten zien hoeveel ze nog steeds van elkaar houden. Ze hernieuwden hun geloften in 2015 in hetzelfde kasteel in Toscane waar ze oorspronkelijk trouwden en "er was geen droge ogen in het huis."

Rachael koos het gedicht 'All the Whisky in Heaven' om tijdens de ceremonie te reciteren, omdat ze zegt: 'het vat hun liefde samen'. Rachael vertelde Mensen: "Het zegt eigenlijk: 'Onder alle omstandigheden zou ik nog steeds voor jou kiezen en ik zou nog steeds bij je zijn. En ik hou meer van jou dan van alle whisky in de hemel.'" We weten allemaal hoeveel John van zijn alcoholist houdt drankjes, dus dit laat duidelijk zien hoeveel Rachael van haar man houdt.

1 Het huis van hij en Rachel is afgebrand

Hoewel Rachael en John nu hun beste leven leiden samen met hun hond, Bella, doen ze het in hun nieuwe huis! In augustus 2020 brandde het huis van Rachael en John aan het meer van Luzerne af nadat er een schoorsteenbrand uitbrak.

De chef-kok onthulde dat zij en John daar 15 jaar hadden gewoond en veel persoonlijke bezittingen waren kwijtgeraakt, waaronder kookboeken en fotoalbums. Nadat ze de brand hadden verlaten, liep het huis van het echtpaar in New York City een jaar na de brand onder water.

Aanbevolen: