Ryan Gosling redde zijn carrière door deze film af te wijzen

Inhoudsopgave:

Ryan Gosling redde zijn carrière door deze film af te wijzen
Ryan Gosling redde zijn carrière door deze film af te wijzen
Anonim

Het is niet alleen al stressvol genoeg om in een film te verschijnen, maar als een acteur eenmaal een bepaalde mate van succes heeft bereikt, is het kiezen van de juiste projecten een andere taak op zich. We hebben dit keer op keer gezien, het kiezen van het verkeerde project kan een carrière behoorlijk vertragen.

Aan de positieve kant, sommige van Hollywood's favoriete sterren hebben goed werk geleverd door bepaalde films te ontwijken die mislukten… Neem Henry Cavill als voorbeeld, hij wees 'The Green Lantern' af en het zou zijn carrière kunnen redden, toen hij in plaats daarvan ' Superman ' tegenkwam.

Hetzelfde kan gezegd worden van Steve Carell, die te horen kreeg dat zijn carrière voorbij was door een voormalig agent… gelukkig nam hij dat advies niet ter harte.

Voor Ryan Gosling was het project dat hij uiteindelijk koos niemand minder dan 'La La Land', wat een muzikaal meesterwerk bleek te zijn. In werkelijkheid hadden de dingen heel anders kunnen verlopen voor de A-lister.

Ryan Gosling koos in plaats daarvan voor 'La La Land'

Terugkijkend kunnen we gerust stellen dat Ryan Gosling de juiste beslissing heeft genomen door 'La La Land' te kiezen in plaats van een andere film, die we binnenkort zullen bespreken.

Goslings film was een groot succes aan de kassa en bracht $ 448 miljoen op, op een budget van $ 30 miljoen. Niet alleen dat, maar de film was een monsterhit in termen van recensies, wat verschillende Academy Awards opleverde.

Co-ster Emma Stone onthulde met Time dat het een behoorlijk risico was om zo'n project te accepteren, hoewel het uiteindelijk allemaal goed kwam.

"Het was de ambitie van het project. Waar hij [regisseur Damien Chazelle] voor ging, was echt opwindend en aanlokkelijk, omdat ik hou van de originaliteit ervan en waar het een eerbetoon aan was. Het was echt cool en interessant om er deel van uit te maken, en net zo angstaanjagend, want als de toon niet coherent was van de kleinere scènes tot deze grote cinemascope-muzieknummers, wist ik niet hoe het zou uitpakken. Maar dat is ook het meest opwindende ding-gelijke delen, "Wie weet?" en "Laten we het doen!"

Voor Gosling heeft het risico zijn vruchten afgeworpen, maar in werkelijkheid hadden de dingen gemakkelijk de andere kant op kunnen gaan. Gosling had een ander aanbod voor een grote film, maar uiteindelijk wees hij het af.

Ryan Gosling wees de rol van 'Joker' in 'Suicide Squad' af

Het was een gewaagde beslissing, maar volgens Indie Wire gaf Ryan Gosling een film door die $ 746 miljoen opleverde aan de kassa, ' Suicide Squad '. Het was een groot risico om zo'n project niet te zeggen, vooral gezien al het talent dat erbij betrokken was, waaronder Margot Robbie, Will Smith, Viola David en zoveel anderen.

Ondanks het succes aan de kassa, werd de film nu niet goed ontvangen door de fans en de media. Rotten Tomatoes gaf het een zware score van 26%, terwijl IMDB het op 5,9 sterren heeft.

Gosling was gepland om de rol van 'The Joker' te spelen, een die veel druk legt, gezien wat we in het verleden hebben gezien van Joaquin Phoenix en Heath Ledger.

Blijkbaar heeft Ryan de rol afgewezen vanwege het feit dat hij in de toekomst niet voor andere 'Suicide Squad'-films wilde spelen, gezien zijn drukke schema en het aantal projecten dat hij heeft gepresenteerd naar hem op de reguliere.

Jared Leto zou de volgende in de rij zijn en vergelijkbaar met de film, werd zijn rol met gemengde kritieken ontvangen, waarbij sommigen zelfs zo ver gingen dat hij zijn gedrag achter de schermen baste.

Jared Leto nam de rol op zich en de recensies waren gemengd

Jared Leto accepteerde uiteindelijk de rol en naar zijn mening was het naast GQ een enorme kans om een geweldig personage te portretteren.

“Ik denk dat het de versie van deze generatie is om een berucht Shakespeare-personage aan te nemen. Veel mensen speelden de rol eerder, veel mensen [zullen het spelen] in de toekomst, dus het is een kans om iets nieuws te doen en het uitdagende gebied te verkennen."

Omdat hij bekend staat als een methode-acteur, geloofde men dat Leto achter de schermen van de film moeilijk in de omgang was. Maar nogmaals, hij was er snel bij om die beweringen te ontkennen en ze volledig vals te noemen.

“Het is ook interessant hoe dit spul allemaal een eigen leven gaat leiden. Ik heb Margot Robbie nooit een dode rat gegeven. Dat is gewoon, dat is niet waar. Ik heb haar eigenlijk veel gegeven - ik vond deze plek in Toronto met geweldige veganistische kaneelbroodjes, en dat was heel gewoon."

Het resultaat was er een met gemengde resultaten en wat betreft het vervolg, hij werd niet terug uitgenodigd. In werkelijkheid waardeerden fans de tweede ' Suicide Squad ' meer dan de eerste film.

Terugkijkend heeft Gosling de juiste beslissing genomen.

Aanbevolen: