Arrowverse: de 10 best betaalde acteurs (& hoeveel ze krijgen)

Inhoudsopgave:

Arrowverse: de 10 best betaalde acteurs (& hoeveel ze krijgen)
Arrowverse: de 10 best betaalde acteurs (& hoeveel ze krijgen)
Anonim

Arrowverse-acteurs zijn om vele redenen indrukwekkend en een van die redenen is het feit dat ze de rol van beroemde DC-superhelden op zich nemen! We hebben veel respect en bewondering voor acteurs die heroïsche rollen op zich kunnen nemen omdat ze meer doen dan alleen acteren. Ze nemen ook overal de rol aan van rolmodellen voor kinderen! Het is voor ons heel logisch dat acteurs in de Arrowverse een eerlijk loon verdienen voor wat ze voor de camera doen.

Sommige van de best betaalde acteurs uit de Arrowverse komen uit de show Arrow, terwijl anderen uit de show Supergirl komen. Sommige komen uit de show Batwoman terwijl andere uit The Flash komen. Ongeacht waar deze acteurs vandaan komen, hier is hun respectieve vermogen!

10 Het nettovermogen van Brec Bassinger is $ 2 miljoen

Brec Bassinger
Brec Bassinger

Brec Bassinger heeft een nettowaarde van $ 2 miljoen. Ze is een actrice achter de rol van Stargirl. Voordat ze haar hoofdrol in Stargirl belandde, was ze een Nickelodeon-sterretje. Ze maakte deel uit van de schattige kindershow Bella en de Bulldogs! Naast haar tijd op Nickelodeon maakte ze ook deel uit van The Haunted Hathaways, All Night en Status Update.

$2 miljoen is een gezond vermogen voor een jonge schoonheid die pas 21 jaar oud is. De wereld is haar oester en we zijn verheugd om meer van haar als Stargirl te zien!

9 Ruby Rose's netto waarde is $2 miljoen

Robijnroos
Robijnroos

Ruby Rose heeft een nettowaarde van $ 2 miljoen, net als Brec Bassinger. Ruby Rose staat bekend als model en actrice. Hoewel ze ervoor heeft gekozen om haar rol als Batwoman neer te leggen, wordt ze nog steeds erkend als de originele Arrowverse Batwoman-actrice.

We weten nog niet wie haar zal vervangen, maar vanaf nu stemmen we nog steeds graag af op enkele van de beste heruitzendingen van Batwoman, gewoon om haar te zien! Enkele van de andere rollen die Ruby Rose op zich nam, waren in Orange is the New Black en The Meg.

8 Candice Patton's netto waarde is $2 miljoen

Candice Patton
Candice Patton

Candice Patton is een favoriet bij de fans van de Arrowverse. De show waarin ze verschijnt heet The Flash. Ze speelt de liefdesbelang van Barry Allen! Hun interraciale relatie zorgde voor golven en hielp bij het normaliseren van het idee om te kunnen houden van wie je maar wilt, ongeacht de huidskleur!

Candice Patton wint op zoveel manieren. Ten eerste is ze mooi, ten tweede is ze een geweldige actrice en ten derde heeft ze een nettowaarde van $ 2 miljoen! Haar zien op The Flash maakt de show zoveel beter.

7 Katie Cassidy's netto waarde is $3 miljoen

Katie Cassidy
Katie Cassidy

Katie Cassidy's vermogen is $ 3 miljoen. We herkennen Katie Cassidy van Arrow waar ze de mysterieuze rol van Black Canary speelt. Katie Cassidy is absoluut een indrukwekkende actrice en we hebben veel respect voor haar. Naast haar tijd op Arrow, is ze ook verschenen op Gossip Girl, Supernatural en Melrose Place.

Laten we niet vergeten dat ze in 2011 ook speelde in een film met Leighton Meester en Selena Gomez genaamd Monte Carlo. Het vermogen van Katie Cassidy zal alleen maar groeien naarmate ze meer slaagt!

6 Danielle Panabaker's netto waarde is $3 miljoen

Danielle Panabaker
Danielle Panabaker

Het vermogen van Danielle Panabaker is ook $ 3 miljoen, net als dat van Katie Cassidy. Voordat ze in de Arrowverse speelde, was Danielle Panabaker een Disney Channel-sterretje vergelijkbaar met Miley Cyrus, Selena Gomez en Demi Lovato. Ze speelde in een film genaamd Stuck in the Suburbs met Brenda Song!

Danielle Panabaker maakt deel uit van The Flash, waar ze de rol van Killer Frost speelt. Het is zeker interessant om haar met felblond haar in de show te zien, terwijl we zo gewend zijn om haar met donkerder haar te zien.

5 Melissa Benoist's netto waarde is $4 miljoen

Melissa Benoist
Melissa Benoist

Melissa Benoist belandt op de vierde plaats op onze lijst met een nettowaarde van $ 4 miljoen. Melissa Benoist speelt de rol van Supergirl, het jongere nichtje van Superman! Wie anders had zo'n heroïsche en ongelooflijke rol zo verbazingwekkend als Melissa Benoist op zich kunnen nemen?

Samen met haar tijd in de Arrowverse, is Melissa Benoist ook gemakkelijk te herkennen aan rollen in shows zoals Glee, Waco, Whiplash en The Longest Ride. Ze heeft een mooie glimlach die past bij haar geweldige persoonlijkheid. Dat gezegd hebbende, hopen we dat haar vermogen blijft groeien!

4 Chyler Leigh's netto waarde is $5 miljoen

Chyler Leigh
Chyler Leigh

Chyler Leigh's netto waarde is $ 5 miljoen. Chyler Leigh speelt in de show Supergirl samen met Melissa Benoist, Mehcad Brooks en David Harewood. Chyler Leigh speelt de rol van Alex Danvers in de show. Supergirl duurt vijf seizoenen, te beginnen in 2015 en Chyler Leigh heeft vanaf het begin absoluut een geweldige positiviteit aan de show toegevoegd.

Leigh maakt de show over het algemeen beter. Sommige acteurs en actrices van Arrowverse zijn populairder dan andere en ze is gemakkelijk een grote favoriet bij fans.

3 Grant Gustin's netto waarde is $5 miljoen

Grant Gustin
Grant Gustin

Naar de top van onze lijst hier hebben we Grant Gustin met een nettowaarde van $ 5 miljoen. Grant Gustin speelt de rol van The Flash, een van de snelste superhelden in de Arrowverse. In feite is The Flash misschien wel de snelste superheld in de hele Arrowverse! Grant Gustin was de perfecte keuze om de rol van deze ongelooflijk snelle CW-held op zich te nemen.

Andere tv-programma's en films waarvan fans Grant Gustin misschien herkennen, zouden Glee and A Mothers Nightmare moeten zijn.

2 Stephen Amell's netto waarde is $7 miljoen

Stephen Amel
Stephen Amel

Stephen Amell's vermogen komt uit op $ 7 miljoen. Stephen Amell speelt de rol van Arrow, een superheld die weet hoe hij een pijl en boog moet gebruiken om slechteriken, schurken en vijanden neer te halen. Hij speelt in Arrow naast Emily Bett Rickards, Katie Cassidy, David Ramsey en Willa Holland. Arrow was zo'n succesvolle CW-show dat het acht seizoenen duurde! Het begon in 2012 en eindigde pas in 2020.

Stephen Amell was zo'n geweldige keuze om deze heroïsche rol op zich te nemen, want in elke aflevering van Arrow hadden we geen andere keuze dan hem serieus te nemen in zijn streven naar gerechtigheid.

1 Brandon Routh's netto waarde is $ 12 miljoen

Brandon Routh-pijl
Brandon Routh-pijl

Het vermogen van Brandon Routh is $ 12 miljoen, waardoor hij op de nummer één plek op deze lijst staat. Hij is de best betaalde Arrowverse-acteur vanwege zijn tijd in de DC-film Superman Returns in 2006. Toen hij de rol van Superman in die film op zich nam, was het alleen maar logisch dat hij de rol in Arrow ook verzilverde! Met een nettowaarde van $ 12 miljoen verslaat hij elk ander vermogen op deze lijst, waardoor Brandon Routh de duidelijke winnaar is!

Routh speelt Superman op een geweldige manier, net als andere geweldige acteurs in het verleden, zoals Tom Welling, Henry Cavill en Christopher Reeve.

Aanbevolen: