Hoe Nikki Bella zich echt voelt over 'AGT: Extreme' rechter Simon Cowell?

Inhoudsopgave:

Hoe Nikki Bella zich echt voelt over 'AGT: Extreme' rechter Simon Cowell?
Hoe Nikki Bella zich echt voelt over 'AGT: Extreme' rechter Simon Cowell?
Anonim

Simon Cowell's Got Talent-franchise blijft exponentieel groeien. Afgelopen februari werden de eerste drie afleveringen van America's Got Talent: Extreme uitgezonden op NBC, waaronder een sneak peek-aflevering op 20 februari. De nieuwe spin-off van de cultklassieker AGT richt zich puur op stuntartiesten.

Zoals bij de meeste andere shows in de franchise, is Cowell een van de juryleden, dit keer naast autosportconcurrent Travis Pastrana en WWE-ster Nikki Bella. De laatste is een hall-of-famer in de worsteloutfit.

Ze was ook ooit beroemd verloofd met mede-WWE-superster John Cena. Ze verbraken hun verloving in iets minder dan een maand voor hun bruiloft in april 2018, hoewel ze af en toe contact houden.

Bella's debuut op AGT: Extreme zet haar groeiende erfenis als een erkende televisiepersoonlijkheid voort, na haar stints in shows als Total Divas, Total Bellas, en het seizoen dat ze als deelnemer aan Dancing with the Stars doorbracht.

Desalniettemin zou het een zenuwslopende ervaring voor haar zijn geweest om een platform te delen met een doorgewinterde reality-wedstrijdshow pro als Cowell. Gelukkig bleek de Engelsman persoonlijk een stuk minder intimiderend te zijn, en een grote hulp voor Bella terwijl ze zich aanpast aan de AGT-wereld.

Wat vindt Nikki Bella van Simon Cowell?

Bella en Pastrana voegden zich eind 2021 bij America's Got Talent, toen NBC de line-up voor hun aanstaande show aankondigde. Samen met Cowell en het paar was AGT-veteraan Terry Crews de gastheer.

Het filmen begon in september en ging door tot januari 2022, zij het met een onderbreking na een ongeluk op de set. Na de sneak peek van een half uur op 20 februari, werd uiteindelijk de eerste aflevering van Extreme de volgende dag uitgezonden, onder een geweldige ontvangst door het publiek.

Bella kon de kans om deel uit te maken van de show niet voorbij laten gaan, en uitte haar vreugde dat artiesten zoals zij nu de kans krijgen om hun talenten te laten zien - en dat ze ze mag beoordelen.

"Toen ik de kans kreeg, was ik super opgewonden om te weten dat deze mensen met deze ongelooflijke ambachten en talenten nu eindelijk een platform krijgen om dat te laten zien", zei ze onlangs tegen People magazine. En om te weten dat ik dat mag beoordelen, was ik gewoon: 'Oké, dit is een match made in heaven.'"

Nikki Bella voelde zich geïntimideerd om de jury te delen met Simon Cowell en Travis Pastrana

Het gewicht van de realisatie kwam in fasen naar Bella. Nadat ze de grote kans die ze net had gekregen had verwerkt, drong het tot haar door dat ze ook zou gaan samenwerken met enkele van de grootste sterren in hun respectievelijke sectoren. Deze gedachte was in het begin behoorlijk ontmoedigend voor haar.

"Om te weten dat ik de jury deel met Simon Cowell en Travis Pastrana, ga ik niet liegen, in het begin was ik erg geïntimideerd", legde ze uit. Ze zou echter heel snel gaan beseffen dat zijn vrees relatief ongegrond was, aangezien ze allemaal van start gingen met hun werkrelatie.

"Het was als een instant chemie met hen en Terry Crews daarbovenop, ik heb veel geleerd", ging Bella verder. "Ik heb veel gelachen. Ik heb zelfs gehuild. Maar het was een geweldige tijd, en het was echt leuk om door te maken. Ik bedoel, Travis is een koning van het extreme, en er is geen iconischere rechter dan Simon Cowell."

Hoewel Cowell algemeen bekend staat als de koning van de wilde, werd Bella onmiddellijk getroffen door zijn nederigheid.

Nikki Bella denkt dat Simon Cowell anders is dan haar perceptie was

Terwijl ze op weg was naar haar eerste ontmoeting met Cowell, herinnerde de worstelaar zich dat hij een bundel zenuwen was. "Ik herinner me dat ik in de auto aan het rijden was, gewoon super geïntimideerd", vertelde ze. "Ik luister naar meditatiemuziek omdat ik naast Simon voor het eerst als jurylid mag optreden. Ik wilde gewoon mijn best doen, alles geven."

In plaats van de intimiderende figuur die ze in de loop der jaren op tv zou hebben gezien, werd Bella in plaats daarvan opgewacht door een zeer gastvrije en mentoring Cowell. "Vanaf het moment dat ik hem ontmoette, was hij zo nuchter en nederig en gaf hij Travis en mij geweldig advies, hij was erg uitnodigend", zei ze.

Bella's laatste grote tv-project was Dancing with the Stars in 2017, waar ze als zesde werd geëlimineerd naast haar professionele partner Artem Chigvintsev. Het paar zou uiteindelijk in januari 2019 gaan daten, hoewel fans zich afvroegen hoe het komt dat ze nog niet hebben gezegd: "Ik doe."

Het echtpaar heeft een zoon van één jaar, Matteo Artemovich Chigvintsev, en ze staan erop dat de plannen voor hun huwelijk nog volop aan de gang zijn.

Aanbevolen: