Joyner Lucas en Meek Mill slam Karen Civil met beschuldigingen van rugsteken

Inhoudsopgave:

Joyner Lucas en Meek Mill slam Karen Civil met beschuldigingen van rugsteken
Joyner Lucas en Meek Mill slam Karen Civil met beschuldigingen van rugsteken
Anonim

Hij beweerde dat ze hem tijdens het begin van zijn carrière $ 60.000 had weggekaapt, maar tot nu toe besteedde niemand echt veel aandacht aan zijn beschuldigingen. Meek Mill heeft zich net bij het gesprek gevoegd en heeft Civil ook bekritiseerd vanwege haar achterbakse bewegingen met zijn carrière.

Het lijkt erop dat Karen Civil de ongelooflijke roem ziet waar ze altijd naar op zoek was, maar haar naam ha alt de krantenkoppen om de verkeerde redenen. Haar zakelijke ethiek staat nu ter discussie, nadat een lange rij grote sterren een standpunt innam en haar wandaden uitsprak.

Meek Mill mengt zich in het gesprek, samen met Joyner Lucas en hij maakt bekend dat Civil een oplichter is.

Meek Mill en Joyner Lucas spreken zich uit

Joyner Lucas heeft eerder verklaard dat hij problemen en zorgen had met de motieven van Karen Civil en de wereld besteedt nu meer aandacht aan de geschiedenis van beschuldigingen tegen haar. Dit alles kwam nadat Meek Mill Karen Civil opnieuw in de schijnwerpers had gezet, waardoor dit probleem opnieuw aan de orde kwam. Meek heeft zelfs haar naam uitgebuit door het door de pers te slepen en haar te schande te maken.

Joyner's ervaring was dat Civil $ 60.000 van hem overhevelde toen hij net begon in zijn carrière en niet beter wist. Meek heeft een hele andere klacht en vertelt fans dat Civil andere mensen heeft betaald om onsmakelijke posts op sociale media over hem online te schrijven, en een rimpeleffect te creëren door zijn carrière.

Meek Mill schreef; "Karen was mijn vriend en keerde zich tegen mij voor een kans…begin met de blogs negatief over mij te posten over een samenzwering sh%t." Hij ging verder met te zeggen; “Mensen dachten dat ik high was, alleen maar tekeer gaan… ik ben niet boos op haar, ze is een vrouw, ik ben er overheen… ik zou het op prijs stellen als ze daar iets over zei! We waren echte vrienden… Ik gaf haar veel exclusieve platen voor haar website!”

Karen Civil klapt terug

Karen Civil's reputatie is niet bepaald brandschoon. Cam'ron stuurde via sociale media door om fans eraan te herinneren dat hij mensen al een aantal jaren probeert te waarschuwen voor de schetsmatige bewegingen van Karen.

Toen ze ontdekte dat ze werd gesleept en dat de perceptie van mensen over haar lijkt te zijn veranderd, nam Karen Civil de gelegenheid aan en verdedigde zichzelf tegen de beschuldigingen. Specifiek sprekend tegen Meek Mill, zei ze; "je weet verdomd goed dat ik geen site heb die je speelt, ik heb letterlijk gewoon je album gesteund en je de afgelopen jaren niets dan hartelijkheid en respect getoond toen we elkaar zagen."

Fans kopen het niet. Ze geloven zelfs dat zoveel mensen zijn opgestaan om te spreken over Karens gedrag en twijfelachtige zakelijke stappen, dat er een tastbaar bewijs moet zijn van wangedrag.

Aanbevolen: