Zal Stormi Kylie Jenner vervangen als Instagram-koningin?

Inhoudsopgave:

Zal Stormi Kylie Jenner vervangen als Instagram-koningin?
Zal Stormi Kylie Jenner vervangen als Instagram-koningin?
Anonim

Het lijkt erop dat de 2-jarige dochter van Kylie Jenner en Travis Scott, Stormi, nu haar eigen Instagram-account heeft, met het handvat @stormi.

Cosmopolitan meldde gisteren dat het account is ingesteld op privé en de reden dat ze weten dat het legitiem is, is omdat vrijwel ooit een lid van de Kardashian-familie haar volgt.

Kris Jenner, Kendall Jenner, Khloe Kardashian, Kourtney Kardashian, Travis Scott en enkele familievrienden staan allemaal vermeld onder Stormi's volgers.

Kylie Jenner lijkt haar niet te volgen, wat erop zou kunnen wijzen dat zij het is. Ze zal zeer binnenkort zware concurrentie krijgen met haar kleine maar machtige Stormi.

Stormi Webster's Instagram-account

Terwijl de Kardashians hun leven in het openbaar leven, heeft geen van de Kardashian-Jenner-kinderen openbare sociale media-accounts.

Met vier berichten, 15 volgers en 10 volgers, zullen Stormi's profielaantallen waarschijnlijk toenemen wanneer fans lucht krijgen van haar aanwezigheid op Instagram.

Sorry dat ik je moet teleurstellen, maar we betwijfelen of het binnenkort openbaar zal worden gemaakt. Jenner zal waarschijnlijk een paar jaar wachten voordat dat gebeurt.

Mason geprobeerd, maar mislukt

Kourtney Kardashian en de zoon van Scott Disick, Mason Disick, voegde zich eerder dit jaar bij Instagram zonder zijn ouders te vragen, alleen om live te gaan en geheimen te verspreiden over zijn tante Kylie en Travis Scott.

Kourtney verwijderde later het account en zei: "Hij is 10. Ik denk dat er een leeftijdsgrens is met Instagram, ik denk dat het 13 is. Ik denk dat wat me echt zorgen baart met kinderen is dat mensen zo gemeen kunnen zijn. Ik heb het privé gemaakt en toen [Mason] het weer openbaar gemaakt zonder dat ik het wist … dus ik [verwijderde het]. Het is weg, het is verwijderd.”

Zou de IG van Stormi populairder kunnen worden dan die van Kylie?

Het zou kunnen gebeuren. De kinderen van Kardashian-Jenner worden evenveel, zo niet meer gewaardeerd dan de zussen zelf.

Op maandag ging Stormi bijvoorbeeld viraal omdat ze de virale fruitsnack-uitdaging aanging.

Zoals gemeld door E!, Kylie Jenner deelde een video van haar dochter die deelnam aan de uitdaging en het was het meest schattige ding ooit.

Jenner gaf een kleine draai aan de uitdaging en vulde de kom met chocolade in plaats van fruitsnacks.

"Ga je op mama wachten?" vroeg Kylie, haar dochter geruststellend dat ze 3 chocolaatjes mocht krijgen zodra ze terugkwam uit de badkamer.

Stormi was het daarmee eens en slaagde verrassend genoeg in de uitdaging!

Aanbevolen: