Fans compileren zoete verjaardagsbedankjes voor de 23-jarige Shawn Mendes

Fans compileren zoete verjaardagsbedankjes voor de 23-jarige Shawn Mendes
Fans compileren zoete verjaardagsbedankjes voor de 23-jarige Shawn Mendes
Anonim

Shawn Mendes was een invloedrijke artiest, die op zijn beurt werd geïnspireerd door anderen zoals Taylor Swift en Ed Sheeran. Hij heeft miljoenen fans verzameld, meer dan 62 miljoen volgers op Instagram en 26 miljoen volgers op Twitter. Op deze bijzondere dag, 8 augustus, wordt de Canadese zangeres 23 jaar. Zodra de klok middernacht sloeg in hun respectieve tijdzones, begonnen fans zijn verjaardag te vieren met hartverwarmende berichten op sociale media.

Zijn partner, Camila Cabello, was vooral groots aan het vieren toen ze de hele nacht met hem danste op zijn verjaardagsfeest en danste op de niet-uitgebrachte single "Summer of Love." De hashtag HappyBirthdayShawn werd een trending topic op Twitter toen fans veel liefdevolle brieven postten en foto's deelden van Mendes van zijn jeugd tot vandaag.

Fans vierden het door te pronken met schattige homevideo's van Mendes tijdens zijn jeugd, dansen, in de sneeuw zijn en als kleine peuter bij zijn ouders zijn. Het is een gezonde complicatie van de zanger die opgroeit als een jongen met een gemiddeld leven om wereldwijd een geliefde zanger te worden.

Veel fans namen de tijd om de zangeres te taggen met vertederende berichten. Een van @poormendessquad schreef: Bedankt voor je ziel, talent, vriendelijkheid en muziek. Bedankt dat je jezelf bent en dat we onszelf zijn. Bedankt dat je je leven voor ons hebt opengesteld en ons deel van je hebt gemaakt. Jij bent het licht dat ons naar huis brengt. Hou van je Rood hart altijd

Terwijl ze soortgelijke clips lieten zien tijdens zijn jeugd en zijn succes van vandaag, hebben fans een eerbetoonvideo van hem samengesteld op zijn gelukkigste en gekste momenten terwijl ze pronkten met tweets van fans die hem een gelukkige verjaardag wensten. Dit laat zien hoe toegewijd Mendes' aanhang is voor zijn speciale dag.

Er zijn zelfs collages gemaakt door fans voor fans met meer lieve berichten voor de "Treat You Better"-zanger. Met opmerkingen van hoe trots ze op hem zijn om bij vele gelegenheden hun leven te redden, is het over het algemeen absoluut hartverwarmend. Van het schrijven van persoonlijke brieven aan muzikanten tot het delen ervan op sociale media, het is verbazingwekkend hoeveel technologie is verbeterd voor beroemdheden om gemakkelijk de vriendelijke en liefdevolle woorden van hun fans te zien.

We kunnen zeker verwachten dat een aantal beroemdheden later op de dag een verjaardagshulde zullen plaatsen. Het zal onvermijdelijk zijn om er een van zijn geliefde Cabello te zien. Hopelijk geniet Mendes van zijn speciale dag en dat hij die ten volle beleeft.

Aanbevolen: