Billie Eilish wordt obsessief over het kijken naar 'The Office

Inhoudsopgave:

Billie Eilish wordt obsessief over het kijken naar 'The Office
Billie Eilish wordt obsessief over het kijken naar 'The Office
Anonim

Met negen seizoenen, van 2005 tot 2013, is de Amerikaanse versie van The Office voor veel trouwe Dunder Mifflin-heads een soort troostma altijd geworden. Het is consistent, betrouwbaar en altijd aanwezig als de rest van de wereld onzeker en eng is.

Billie Eilish is niet anders, zoals ze onlangs onthulde dat ze de serie nu al 15 keer heeft bekeken. "Ik heb net een paar dagen geleden voor de 15e keer naar The Office gekeken", zei Eilish tijdens een FaceTime-chat voor Soul Pancake, waarin The Office-ster Rainn Wilson te zien was. “Ik heb geprobeerd [om verder te gaan], maar ik kan er niets aan doen. Ik weet het niet. Maar ja, dit is de 15e keer. Elke keer als ik die aflevering klik waarop 'finale' staat, heb ik altijd zoiets van 'Godverdomme.'”

Is het tijd voor ronde 16?

Wilson, die Dwight speelt in The Office, ondervroeg Eilish over haar kennis over de show. Nadat ze slechts vier van de zeven trivia-vragen correct had beantwoord, suggereerde Eilish dat ze de serie misschien voor de 16e keer moest bekijken. Maar Wilson antwoordde gekscherend: “Het is echt tijd om naar een andere show te gaan. Alsjeblieft!”

Dit is niet de eerste keer dat de twee elkaar ontmoeten en praten over alles wat met The Office te maken heeft. Een jaar geleden deden ze voor Billboard hetzelfde en hadden ze ook een trivia-confrontatie over de show.

Maken tijdens quarantaine

Eilish gaf toe dat de pandemie van het coronavirus en de gerelateerde maatregelen om thuis te blijven een welkome onderbreking waren van haar gebruikelijke hectische schema.

"De eerste helft hiervan was eigenlijk heel leuk voor mij", zei ze. "Ik probeer niemands pijn in diskrediet te brengen voor hoe moeilijk het voor sommige mensen is geweest, maar ik moet eerlijk zijn, de eerste helft hiervan was erg bevrijdend voor mij. Omdat ik in vier jaar tijd helemaal geen vrije tijd heb gehad. Dus het was leuk. Het regende. Er was niets raars aan de hand. Het was heel rustgevend.”

Ze zei ook dat deze hele zaak haar voldoende tijd heeft gegeven voor creativiteit; ze zei dat ze aan 'een heleboel dingen' heeft gewerkt.

Een nieuwe modelijn

Een van de projecten waaraan ze heeft gewerkt, is bijvoorbeeld een modesamenwerking met kunstenaar Takashi Murakami en Uniqlo. Houd ons in de gaten, want dat zal op 25 mei verschijnen.

Aanbevolen: