Beyoncé's ouders blijven haar carrièrekeuzes beïnvloeden

Beyoncé's ouders blijven haar carrièrekeuzes beïnvloeden
Beyoncé's ouders blijven haar carrièrekeuzes beïnvloeden
Anonim

Beyoncé's ouders hebben bijgedragen aan haar succes. Toen ze nog een kindsterretje was, brachten ze haar naar de juiste locaties en hielpen ze zelfs bij het bouwen van Destiny's Child. In feite is het nostalgie naar de dagen van Destiny's Child die ervoor zorgt dat haar beide ouders nog steeds opmerkingen maken over haar carrière. Zowel Matthew als Tina Knowles zijn naar de nieuwsmedia gegaan om hun professionele diensten aan te bieden voor een Destiny's Child-reünie. Hoewel ze geen officiële rol meer hebben in haar carrière, lijken de ouders van Queen Bey haar beslissingen nog steeds te beïnvloeden.

Na de reünie van Destiny's Child op het podium op het Coachella Music Festival 2018, smeken fans om Beyoncé, Kelly en Michelle om het officieel te maken. Is het mogelijk om een volledige Destiny's Child-reünie te houden? In een recent interview met US Weekly gutste Matthew Knowles over het Coachella-optreden: “[Hun optreden] laat zien hoeveel ze hebben geoefend, dat ze 10 jaar later geen beat meer kunnen missen. Het is gewoon opmerkelijk." Beyoncé lijkt open te staan voor het idee na Coachella. Kwam het door de invloed van haar ouders?

Matthew Knowles heeft heel vocaal gezegd dat hij voorstander is van een Destiny's Child-reünie. De vader van Beyoncé was de manager van de groep. Hoewel hij geen officiële rol meer heeft in de solocarrière van zijn dochter, aarzelt hij niet om zijn mening over de carrière van zijn dochter met de media te delen. US Weekly meldt dat de vader van Beyoncé duidelijk heeft gemaakt dat hij zijn rol als manager graag zou hervatten als de dames zouden besluiten zich te herenigen.

Matthew Knowles verduidelijkte dat Beyoncé, Kelly en Michelle vrij moeten zijn om hun eigen individuele beslissingen te nemen over de vraag of een hereniging hun families en solo-ambities ten goede zou komen. Toch aarzelde hij niet om zijn diensten als zaakvoerder aan te bieden. Hij verklaarde: "Ik weet zeker dat de dames te zijner tijd zullen beslissen of dat is wat ze willen doen en of ze dat wel of niet zo ondersteunend zullen doen als ik zou kunnen zijn als hun manager." De vader van Beyoncé wilde het vermogen van zijn dochter respecteren om haar eigen carrièrekeuze te maken, maar hij kon het niet laten om een openbare verklaring af te leggen waarin hij zowel zijn advies als zijn professionele hulp bood.

Matthew Knowles heeft serieuze heimwee naar de dagen van Destiny's Child. Niet alleen heeft hij zijn diensten aangeboden voor een reünie, hij schreef ook een allesomvattend boek over Destiny's Child, getiteld Destiny's Child: The Untold Story. Volgens de vader van Beyoncé: "Het is niet gedaan na Destiny's Child. We hebben echt geen doorbraakgroep gehad." De vader van Beyoncé verduidelijkt dat hij niet de rol van manager vervult in de solocarrière van zijn dochter. Hij legde uit: "Ik hou van mijn rol als vader en grootvader. Ik speel nog steeds de rol van manager bij Destiny's Child, maar Beyoncé zal de juiste beslissingen nemen." Matthew is eerst vader, maar hij lijkt de leiding over Destiny's Child te missen.

Doet Beyoncé's moeder mee voor een Destiny's Child-reünie? Ja, en ze wil ook haar eigen professionele diensten aanbieden. Tina Knowles ontwierp kostuums voor Destiny's Child. Ze is nog steeds een ontwerper en toont haar werk op Instagram. Toen hem werd gevraagd naar een reünie, was Tina Knowles niet zo vocaal als haar ex-man over de vraag of ze er wel of niet voor was. Toch bood ze snel haar expertise aan. In een interview met Yahoo zei ze: "Zou ik voor hen ontwerpen? Als ze me toestaan. Ze zijn me in de loop der jaren ontgroeid, dus misschien willen ze niet dat ik het doe. Ik zou graag ten minste één outfit voor hen." Mevrouw Tina is niet zo nostalgisch als haar ex-man voor de tijd van Destiny's Child, maar ze wil toch meedoen als er een reünie is.

Matthew en Tina Knowles zijn trotse ouders van twee zeer getalenteerde dochters. Ze waren nauw betrokken en investeerden in de start van de carrière van hun dochters. Maar als het gaat om het beïnvloeden van Beyoncé's solocarrière, zijn haar ouders dan nog steeds een beetje te betrokken? Het is moeilijk om te bepalen waar de meningen van Matthew en Tina eindigen en waar die van Beyoncé beginnen, maar de koningin Bey kan zichzelf zeker aan. En misschien hebben haar ouders gelijk, fans waren enthousiast over de mini-reünie op Coachella, dus een grootschalige Destiny's Child-reünie zou een groot succes kunnen worden.

Aanbevolen: