Andrew Dice Clay liep boos uit zijn CNN-interview toen de verslaggever dit zei

Inhoudsopgave:

Andrew Dice Clay liep boos uit zijn CNN-interview toen de verslaggever dit zei
Andrew Dice Clay liep boos uit zijn CNN-interview toen de verslaggever dit zei
Anonim

Comedianten hebben net als ieder ander een kort lontje. Vraag het maar aan Dave Chappelle en zijn ruzie met Comedy Central, ondanks het succes dat de twee al jaren samen hadden… Voor Andrew Dice Clay komt zijn ruzie met CNN allemaal voort uit een interview, maar hij is duidelijk niet de eerste die het verliest terwijl hij ondervraagd worden. Robert Downey Jr. verloor zijn kalmte en liep een interview uit. Hoewel zelfs de gastheer soms kort kan lijken, was dat in ieder geval het geval met David Letterman tijdens zijn tijd naast Marilyn Manson.

Voor Andrew Dice Clay ging het helemaal mis toen de interviewer een opmerking maakte over zijn carrière, een opmerking waar de komiek niet zo vriendelijk tegen was.

Wat is er gebeurd tussen CNN en Andrew Dice Clay?

Als het gaat om Andrew Dice Clay, vooral in zijn beste jaren, wist je echt nooit wat je zou krijgen. Ondanks enkele gezondheidsproblemen lijkt Andrew Dice Clay het tegenwoordig erg goed te doen, vooral qua gezondheid lijkt hij in een geweldige vorm te zijn.

Bovendien gaat hij nog steeds op comedytours - ondanks het feit dat hij op een gegeven moment een pauze nam, zoals we zullen onthullen in het interview dat hij stormde.

Andrew Dice Clay heeft tegenwoordig een comfortabele financiële situatie, met een nettowaarde van $10 miljoen, volgens Celebrity Net Worth.

Ondanks de controverse rond zijn naam, vooral als het gaat om zijn act, onthulde Andrew Dice Clay dat hij weinig spijt heeft. Dit was naast CNN, tijdens een meer formeel interview…"

"Ik verontschuldig me niet voor iets dat ik heb gedaan voor die speciale grap, of voor welke grap dan ook die ik vertel, want dat is het ding met grappen", zei hij.“Dat is alles wat het is bedoeld om te worden opgevat. Of ze nu schoon of vies zijn, het is gewoon humor. Weet je, het zijn maar grappen. Deze samenleving van vandaag, de politiek correcte, ik denk dat mensen het gewoon zat zijn.”

"Ik kom mijn hele leven al in de problemen en het kan me echt niet schelen wat iemand denkt van wat ik op het podium doe als striptekenaar", zei hij. "Ik weet dat er mensen zijn die Ik hou niet eens van dit soort komedie. Zet de tv uit, zet het kanaal uit. Kijk niet naar mij."

Hij was jaren geleden klaar voor een comeback in zijn carrière, toen hij op CNN verscheen. De zaken zouden echter snel naar het zuiden gaan.

Andrew Dice Clay verloor het toen de interviewer hem in de schaduw stelde

"Laten we het hebben over waar je carrière is geweest?" Het was op dat moment, waarop het hele interview ontspoorde, waarbij Dice zijn kalmte volledig verloor. De interviewer zou de zaken na de vraag nog veel erger maken door te zeggen: "Je was een tijdje uit de kast, je was een headliner, nu run je een sportschool", verklaarde de verslaggever.

Dit viel niet goed bij Dice, die zou afgaan op de verslaggever en zei: "Een sportschool runnen? Je hoort een nieuwsman te zijn, waar haal je je informatie vandaan? Dit is belachelijk, ik kom op CNN en de man weet niet eens waar hij het over heeft."

Er wordt zelfs aangenomen dat toen Andrew Dice Clay naar Florida verhuisde, hij samen met zijn vrouw een Gold's Gym runde terwijl hij therapie onderging.

Dice's tirade zou worden gevolgd door enkele grote F-bommen, die een enorme zucht kregen van degenen in de CNN-studio.

Clay ging verder door zijn microfoon af te doen en van de set af te lopen, de camera's zouden zich afwenden en terwijl ze dat deden, was het geluid van het afgaan van Dice nog steeds erg aanwezig. Het was een ongemakkelijk moment en één van de fans waren verdeeld en keken terug.

Welke kant namen de fans?

Dus wat vonden de fans van de tirade. Nou, die op Reddit en YouTube hadden verdeelde meningen, waarbij sommige fans op Andrew Dice Clay reageerden omdat er werd gezegd dat hij een sportschool had.

"Clay verhuisde zijn vrouw en twee jongens naar Florida voor een paar jaar, waar hij een Gold's Gym runde en therapie onderging. Clay was te beschaamd om toe te geven dat hij een GOLD'S GYM BEZIT die niet de zijne heeft."

"Stel je voor dat CNN Dice in 2021 aan heeft. NOOIT."

Anderen zouden Dice waarderen omdat hij zijn gebruikelijke vermakelijke zelf was en iedereen een gedenkwaardig moment bezorgde.

"Man is hilarisch, zelfs als hij dat niet probeert te zijn!"

"Dice is echt een van de GROOTSTE stand-ups aller tijden en dit interview is het bewijs! Andere comedians hebben niet het lef om zoiets te doen."

We zullen dit zeggen, Dice heeft zeker wat buzz voor zichzelf gecreëerd na dit interview.

Aanbevolen: