Chris Bassett's Twitter-reactie op Mia Thornton liet RHOP-fans GILLEN

Inhoudsopgave:

Chris Bassett's Twitter-reactie op Mia Thornton liet RHOP-fans GILLEN
Chris Bassett's Twitter-reactie op Mia Thornton liet RHOP-fans GILLEN
Anonim

Chris en Candiace hebben door de jaren heen zeker hun ups en downs gehad, maar als ride-or-die een posterpaar had, zouden ze het zijn! Dat is waarom, nadat Real Housewives van Potomac-newbie, Mia Thornton beweerde dat ze een seksuele ontmoeting had gehad met een souschef, Chris het snel stopte (en nog wat!).

Dat is een pittige suggestie

Nadat Mia op Twitter beweerde een seksuele ontmoeting te hebben gehad met een souschef, waren fans er snel bij om de mentale connectie te maken. Immers, waarom hashtag "souschelf [sic]" uit het niets als een van je co-sterren toevallig getrouwd is met een chef-kok?

Hoewel fans het verband legden, stonden velen klaar om de suggestie te bekritiseren.

Wat is een souschelf?

Velen waren er ook snel bij om de situatie te verduidelijken en wezen op Mia's spelfout in de hashtag.

Als je niet tegen de hitte kunt, blijf dan uit de keuken

Eén persoon die nog niet klaar was om te spelen? Chris zelf.

Terugklappend dat Mia niet eens zijn type was, legde Chris alle geruchten over een verstrengeling tot rust - en fans waren hier voor.

Dat gezegd hebbende, zelfs temidden van de steunbetuigingen, bleven sommige fans grappen maken dat Candiace achter de tweets zat.

Een gebruiker twitterde: "Candace heeft de telefoon van Chris neergelegd!" naast lachende emoji's, terwijl een ander suggereerde dat Chris zijn vrouw alleen steunde omdat ze hem ervoor beta alt. Dit komt in het kielzog van RHOP-castleden die kritiek hebben op de nieuwe rol van Chris als Candiace's 'husbandger', die, zoals ScreenRant en People hebben gemeld, dit seizoen tot nu toe in verschillende afleveringen is behandeld.

Mia roert gewoon de pot

Ondanks alle chaos die in haar kielzog achterbleef, lijkt het alsof Mia vanaf het begin gewoon aan het trollen was.

In reactie op de tweet van Chris deelde ze dat ze het al die tijd over iemand anders had gehad, en voegde ze 'sorry schat' toe aan de 'verduidelijking'.

Nogmaals, fans waren aanwezig om hun verwarring te uiten tijdens de hele uitwisseling - een maakte zelfs een grapje dat "Mia typt als een Instagram-bot."

Nou, verwarring terzijde, we zijn blij om te horen dat dit slechts een voorbeeld was van verkeerd trollen. Kunnen we echter voorstellen om in de toekomst pittige beschuldigingen zoals deze te vermijden, Mia? Als het niet omwille van de Dilliard-Bassets is, dan zeker om de fans een hoop verwarring te besparen!

Aanbevolen: