Usher 'paarden rond' met zijn dochter, haar aan het huilen voor de camera

Inhoudsopgave:

Usher 'paarden rond' met zijn dochter, haar aan het huilen voor de camera
Usher 'paarden rond' met zijn dochter, haar aan het huilen voor de camera
Anonim

Usher-fans grinniken om het schattige moment dat op de een of andere manier helemaal verkeerd ging. In een poging om zijn jonge dochter aan het lachen te maken, liet hij haar uiteindelijk een paar schattige tranen huilen, compleet met de lipbolk die alleen onschuldige kinderen kunnen maken.

Het leek erop dat Usher wat quality time met zijn kleine meisje probeerde door te brengen, toen hij haar op zijn schoot zette en begon te rommelen met speciale effecten op zijn telefoon. In de geest van plezier maken, en gewoon 'knuffelen', leefde Usher zijn beste leven terwijl hij met de speciale effecten op zijn scherm speelde en zijn gezicht in een paardengezicht veranderde om de kleine eenjarige Sovereign Bo te vermaken.

Het schattige moment nam snel een wending toen Sovereign één blik wierp op het paardengezicht van haar vader en begon te huilen, terwijl ze de schattigste gezichten trok.

Usher's vadermoment

Het komt niet vaak voor dat fans het gezinsleven van Usher van dichtbij te zien krijgen. Zijn sociale media zijn voornamelijk gewijd aan zijn muzikale projecten, dus wanneer er een familiemoment opduikt, stemmen miljoenen fans erop af om een zeldzame glimp op te vangen.

Toen hij op sociale media verscheen met de kleine Sovereign op schoot, had hij onmiddellijk de aandacht van miljoenen fans, maar niemand had enig idee dat het meest schattige papa-moment zich zou ontvouwen. Zijn kleine meid stal absoluut de show.

Ushers kleine meisje zat shirtless op zijn schoot en leek gebiologeerd door de camera. Ze keek aandachtig recht in de lens en staarde naar het gezicht van haar vader en terwijl ze dat deed, veranderde zijn gezicht in dat van een paard en begon hij een hoog geluid te maken. Het grappige gezicht in combinatie met zijn vreemde vocalen waren genoeg om haar op te winden, terwijl Sovereign gefixeerd bleef op de camera en haar gezicht langzaam begon te pruilen. Haar wenkbrauwen fronsten en haar lip trilde toen ze begon te huilen.

Soeverein verovert de wereld

Sovereign was misschien geen fan van de capriolen van haar vader, maar haar reactie op de speciale effecten maakte haar meteen een online hit. Haar schattige pruillip en duidelijke verwarring over haar vader die in een paard veranderde, was zo kostbaar, en haar pruilende lip won de harten van miljoenen fans over de hele wereld.

Dit was haar beslissende moment, en Sovereign kreeg meteen een schare van miljoenen fans!

Fans schreven hun commentaar op dit kostbare, onmiskenbaar schattige moment door te zeggen; "awww, ze is zo schattig" "omg ze heeft de schattigste gezichtsuitdrukkingen," en "haha omg Usher heeft haar gewoon helemaal getraumatiseerd!"

Anderen schreven; "hij liet mij ook schrikken!" "Ik kan zien hoe dit een kind aan het huilen zou maken, maar ik vond het geweldig", en "Hij moet stoppen met rondhangen met deze arme baby ?❤️."

Iemand zei zelfs; "Ga over Usher heen, we willen nu meer van je dochter zien!"

Aanbevolen: