Fans reageren op het overlijden van Anthony Johnson op 55

Inhoudsopgave:

Fans reageren op het overlijden van Anthony Johnson op 55
Fans reageren op het overlijden van Anthony Johnson op 55
Anonim

De Amerikaanse kunstenaar werd eerder deze maand levenloos gevonden in een winkel in Los Angeles en werd met spoed naar een ziekenhuis gebracht, waar hij dood werd verklaard. TMZ heeft gemeld dat er tot nu toe geen doodsoorzaak is vrijgegeven.

Johnsons carrière begon in de jaren negentig nadat hij de rol van E. Z. E. in House Party en ga stand-up doen in heel LA. Hij speelde ook een drugsdealer in Lethal Weapon 3, uitgebracht in 1992. Hij had zijn doorbraak als acteerrol in comedy Friday uit 1995.

Op tv dateert zijn laatste optreden uit 1997 in een aflevering van The Jamie Foxx Show.

Fans delen hun favoriete, hilarische momenten ter ere van Anthony Johnson

Fans van de overleden komiek hebben hun verdriet geuit op Twitter, waarbij ze Johnson's komische timing en iconische oneliners prezen.

"R. I. P Anthony Johnson (AJ Johnson). Uiterst hilarische persoon zonder te proberen. Een van mijn favoriete clips van hem", schreef een fan op Twitter.

"Ex-gevangenen Catering is slechts een van de vele scènes in House Party 3 die deze film beter maken dan het vervolg. RIP Anthony Johnson," zei een andere persoon.

"RIP Anthony Johnson aka Ezal op vrijdag. Hij steelt nu dozen in de hemel", was een andere tweet ter nagedachtenis aan Johnson.

"R. I. P. Anthony Johnson heeft veel grappige edelstenen in de wereld laten vallen", luidt een ander eerbetoon.

"RIP Anthony Johnson. Hij heeft misschien niet die glans als het hoofdpersonage in films, hij stal het met zijn hysterische komische timing van de muur", zei een andere persoon.

Anthony Johnson zou terugkeren in 'Friday' derde vervolg, 'Next Friday'

Soms gecrediteerd met A. J., zou de acteur en komiek later in bijna 50 films en tv-shows verschijnen, waaronder Moesha, Martin, Malcolm & Eddie, The Players Club en I Got the Hook Up en het vervolg.

Het gerucht gaat ook dat Johnson werd gecast om zijn rol opnieuw te spelen in de komende Last Friday, het vierde en laatste deel in de Friday-franchise na de sequels Next Friday (2000) en Friday After Next (2002).

De aankomende film van personages gemaakt door Ice Cube en DJ Pooh zal in 2023 worden uitgebracht. We zijn er zeker van dat A. J. zal in een of andere hoedanigheid geëerd worden in dit nieuwe, langverwachte hoofdstuk.

Aanbevolen: