Kylie Jenner kan nu niet naar Europa, maar haar merk deed het gewoon

Inhoudsopgave:

Kylie Jenner kan nu niet naar Europa, maar haar merk deed het gewoon
Kylie Jenner kan nu niet naar Europa, maar haar merk deed het gewoon
Anonim

Kylie Jenner zal niet snel naar Europa mogen vliegen vanwege de pandemiegerelateerde beperkingen, maar dat zal haar nieuwste onderneming niet in de weg staan.

Ze heeft besloten haar huidverzorgingslijn uit te breiden naar Europa om meer welvaart te blijven vergaren.

Misschien probeert ze haar eigen status als miljardair te overtreffen - wie weet! Het enige dat we je zeker kunnen vertellen, is dat ze zojuist een deal heeft gesloten met Douglas Cosmetics die haar huidverzorgingslijn naar een nog hoger niveau van succes zal brengen en haar welvaartsstatus zal verhogen.

Ze kan misschien niet naar Europa vliegen, maar ze kan daar nog steeds domineren.

Aankondiging van vandaag

Kylie zit vast in quarantaine in de Verenigde Staten, zonder toegang tot Europese reizen, maar ondanks dat alles bereikt haar huidverzorgingslijn zeker de hele wereld. Ze ging vandaag naar Instagram om aan te kondigen dat fans in Europa eindelijk lokaal toegang hebben tot haar geweldige producten, terwijl ze uitbreidt naar hun regio en zich voorbereidt om al hun geld te nemen!

Ze zal geen inkomen mislopen, wat er ook gebeurt in de wereld om haar heen. Terwijl de rest van ons onze uitgaven naar beneden ha alt en probeert het geld te grijpen dat we konden verdienen voordat onze banen en bedrijven werden gesloten, is Kylie in volledige expansiemodus.

Bigger And Badder

Elke beweging die Kylie maakt, is een grote. Ze staat op het punt groter en slechter te worden door zich op de Europese markt te vertakken. Het gekste van dit alles is dat Kylie Skin een bedrijf is dat nog maar een jaar oud is. Haar expansiesnelheid is absoluut ongelooflijk.

Daily Mail citeert haar als volgt; "Ik ben zo opgewonden om eindelijk aan te kondigen dat Kylie Skin officieel op 22 mei in Douglas in Europa zal zijn, wat een heel speciale dag is omdat het ook mijn Kylie Skin-jubileum is. Dus bedankt jongens voor al jullie steun, ik kan niet wacht. U kunt online winkelen bij Douglas."

Laat het geld maar binnenstromen…

Voor degenen onder jullie die misschien niet bekend zijn met Douglas, vertrouw ons als we zeggen dat dit een heel, heel groot probleem is. Volgens het Fashion Network is Douglas een Duitse cosmetica- en parfumretailer met meer dan 1900 winkels en locaties in heel Europa. Locaties zijn verspreid over Duitsland, Oostenrijk, Italië, Tsjechië, Frankrijk en Noorwegen.

Al deze bekendheid en multi-miljoen dollar uitbreidingsnieuws komt op de hielen van haar eenjarige viering van Kylie Skin.

Aanbevolen: