Fans reageren op RuPaul die geschiedenis schrijft met 11e Emmy Award

Inhoudsopgave:

Fans reageren op RuPaul die geschiedenis schrijft met 11e Emmy Award
Fans reageren op RuPaul die geschiedenis schrijft met 11e Emmy Award
Anonim

RuPaul's fans hebben vanmorgen nog veel meer te vieren, na een geweldige avond te hebben beleefd tijdens de 2021 Emmy Awards. RuPaul nam niet alleen wat hardware mee naar huis, maar hij schreef ook op een hele grote manier geschiedenis. Hij is nu de meest gedecoreerde zwarte artiest die de academie ooit heeft erkend.

Hij betrad het podium met een gracieuze, zelfverzekerde aanwezigheid en bedankte onmiddellijk iedereen die zijn bekroonde show, RuPaul's Drag Race, draaiende en veelgevraagd hield.

RuPaul laat een blijvende voetafdruk achter

RuPaul is echt een voortrekker geweest in een wereld die op zoek is naar inclusie en eerlijke behandeling voor mensen van alle etnische groepen, culturen, religies, oriëntaties en rangen en standen. Zijn langlopende show, RuPaul's Drag Race, ziet een reeks deelnemers strijden om uitdagingen en taken en strijden door middel van lip sync-gevechten, allemaal strijdend om de titel om de volgende grote Drag Superstar te worden.

De show werd voor het eerst uitgezonden in 2008 en is sindsdien met grote sprongen gegroeid. RuPaul heeft enorm veel succes geboekt met zijn show, en het zijn niet alleen zijn trouwe fans die hem geweldig vinden, het zijn ook de grote mensen bij de Emmy's.

Tijdens de Creative Arts Emmy's, die vorige week plaatsvonden, kwam RuPaul dichter bij de finish door voor het zesde jaar op rij de Outstanding Host for a Reality of Competition Program te winnen. Deze overwinning bracht hem in contact met cameraman Donald A. Morgan voor de meeste Emmy's die aan een zwarte artiest werden gegeven.

Gisteravond heeft RuPaul de eer toegevoegd om het Outstanding Competition Program te winnen, waardoor hij de meest Emmy-bekroonde zwarte artiest is in de 73-jarige geschiedenis van de show.

Fans worden duizelig

Fans werden helemaal duizelig toen RuPaul de overwinning pakte en zichzelf in een geheel nieuw kaliber van succes en prestatie lanceerde. Fans gingen naar sociale media met opmerkingen zoals; "Dit is HerStory in de maak," en "yass, RuPaul's regeerperiode is almachtig," en "ja en ja, werk het maar!"

Anderen schreven; "We zijn bediend en zeggen "ja, mevrouw!" "Zo welverdiend," en "omg ja, dit is het beste ooit, ja!" evenals; "massalegende!" en "je kunt" raak dit niet aan!"

Een bepaalde fan schreef; "Er is veel bloed, zweet en tranen in RuPauls leven geweest om te komen waar hij nu is. Hij heeft zojuist het pad geplaveid voor zoveel mensen. We houden van je."

Tijdens zijn toespraak sprak RuPaul zijn gemeenschap toe door te zeggen; "Bedankt aan al onze lieve kinderen in onze show van over de hele wereld. Ze zijn zo genadig om hun verhalen over moed te vertellen en hoe ze door dit moeilijke leven moeten navigeren, vandaag de dag nog moeilijker. Dit is voor jou. En voor jullie kinderen die daar kijken, je hebt een stam die op je wacht."

Aanbevolen: