RHOSLC': Is Jen Shah de familie van Meredith Marks een verontschuldiging schuldig?

Inhoudsopgave:

RHOSLC': Is Jen Shah de familie van Meredith Marks een verontschuldiging schuldig?
RHOSLC': Is Jen Shah de familie van Meredith Marks een verontschuldiging schuldig?
Anonim

Spoiler Alert: Details over de aflevering van 'Real Housewives Of S alt Lake City' van 19 september 2021 worden hieronder besproken. De Real Housewives of S alt Lake City komt binnen met wat kille schaduw, maar het lijkt erop dat Jen Shah haar medecastmates het meest in de schaduw stelt! Ondanks fans die oproepen om Jen Shah te ontslaan na het nieuws van haar arrestatie, is het duidelijk dat ze veel op haar bord heeft, maar het beginnen van een drama met Meredith Marks en haar familie lijkt meer prioriteit te hebben dan haar juridische problemen op te lossen.

Het is bekend dat Shah eerder dit jaar werd gearresteerd wegens het naar verluidt leiden van een telemarketingplan dat duizenden mensen voor miljoenen en miljoenen dollars oplichtte, maar dat lijkt nog steeds niet genoeg om haar af te houden Twitteren. Shah paradeerde online met likes van tweets die slecht spraken over de zoon van Meredith, Brooks Marks.

Nou, het lijkt alsof hun vete alleen maar dikker wordt na beweringen dat Meredith Jens locatie aan de FBI heeft getipt, maar hun ruzie begon lang voordat Jen geboeid werd weggevoerd. Dus, ging Jen te ver als het ging om haar aanvallen op Brooks? En is ze Meredith en haar familie een verontschuldiging verschuldigd? Ja, en ja.

Jen Shah gaat achter de zoon van Meredith aan

Jen Shah en Meredith Marks hebben niet altijd oog in oog gezien, wat er uiteindelijk toe leidde dat Jen zich online slecht gedroeg, geen schok daar, toch? Shah ging door en begon een hele reeks tweets leuk te vinden die slecht spraken over de zoon van Meredith, Brooks Marks. Brooks, die een aantal optredens in de show heeft gemaakt, heeft ook ruzie gehad met Jen na een bezoek aan hun huis waar Jen naar verluidt Meredith's kinderen flitste.

Dit is waar de vete begon, aangezien het duo tot dan toe vriendelijk was. Nou, tijdens de aflevering van vanavond laat Meredith zich niet langer los en geeft Jen eindelijk een stukje van haar gedachten. Nadat Jen online op een anti-Brooks-parade ging en een aantal vreselijke tweets leuk vond en favoriet maakte, voornamelijk over Brooks' seksualiteit, eist Meredith nu een verontschuldiging van Jen, maar is Shah daar zelfs toe in staat?

Het lijkt er ook niet op dat Meredith het snel opgeeft, en we nemen het haar niet kwalijk! Marks beweerde dat Jen ook een paar "homofobe" tweets over Brooks leuk vond, ondanks dat de 22-jarige nog niet over zijn seksualiteit heeft gesproken, wat Jen weet! "Ik ben met je Meredith. Ik zal mijn kinderen verdedigen tot ik dood in de grond ben. Jen is belachelijk dat ze achter Brooks aan komt", schreef een fan op Twitter.

Ondanks dat Meredith volkomen logisch is als het gaat om het verdedigen van haar familie, lijkt het alsof Jen de enige is die zich niet bewust is van haar vreselijke acties, en nee, we hebben het niet over het bedriegen van ouderen, we zijn praat er nog steeds over dat ze Meredith's zoon aanv alt, er is veel, dat weten we!

Heather vindt ook dat Jen zich moet verontschuldigen

Heather geeft Jen ook een stukje van haar gedachten tijdens de aflevering van vanavond, en maakt duidelijk dat Shah zeker in de hot seat zat, maar dat zou een goede oefening moeten zijn voor als ze in de echte hot seat zit, rechtbank, jury, rechter, en al! Welnu, als het gaat om de voortdurende vete van Meredith en Jen, lijkt het alsof Heather de kant van Meredith kiest in deze.

Tijdens haar tijd op Watch What Happens Live with Andy Cohen vorige week, vroeg Andy Heather of ze bevriend zou zijn met Jen als Shah slecht sprak over Heathers meisjes of tweets leuk vond om ze online aan te vallen. Heather was er snel bij om te zeggen dat ze geen vrienden met Jen zou zijn, en dat ze gelooft dat Shah Meredith en haar familie een enorme verontschuldiging verschuldigd is.

Hoewel het lijkt alsof Jen zichzelf probeert te verlossen, gezien het feit dat ze werd afgeslacht (niet echt) tijdens de reünie van seizoen één, kopen fans en haar mede-sterren haar act echter niet! Hoewel dit misschien het toppunt van Jens problemen lijkt, wordt het vanaf hier alleen maar erger, aangezien haar arrestatie nog maar een paar weken verwijderd is.

Aanbevolen: