Fans hebben nog steeds last van dit Bill Cosby-interview met Sofia Vergara

Inhoudsopgave:

Fans hebben nog steeds last van dit Bill Cosby-interview met Sofia Vergara
Fans hebben nog steeds last van dit Bill Cosby-interview met Sofia Vergara
Anonim

Ah ja, live-tv kan ongelooflijk vermakelijk zijn, maar tegelijkertijd kan het erg onvoorspelbaar zijn, op een ongemakkelijke manier.

We hebben hier in het verleden een paar voorbeelden van gezien, neem Mark Wahlberg als voorbeeld en zijn optreden in 'The Graham Norton Show'. Het werd al snel duidelijk dat de acteur misschien iets te veel gedronken had.

Hetzelfde geldt voor Abel Ferrara, die de nachtelijke show van 'Conan' backstage had verlaten…

Helaas heeft Sofia Vergara ook behoorlijk wat ongemakkelijke ontmoetingen gehad, die haar interview met Jay Leno en Gordon Ramsay kan vergeten… tijdens dat interview was Ramsay volkomen ongepast en hetzelfde gold voor zijn interview met Bill Cosby.

In beide scenario's, geef Sofia Vergara de eer dat ze zichzelf als een echte pro heeft behandeld.

Het ongemakkelijke interview vond plaats op 'Late Night With David Letterman' toen Bill Cosby de gastheer verving

Terugkijkend, zou Sofia Vergara waarschijnlijk willen dat David Letterman aanwezig was tijdens dit specifieke interview. In plaats daarvan was Bill Cosby degene die de vragen op die specifieke dag stelde.

Het begon vanaf het begin wat ongemakkelijk, want Cosby zat tijdens het interview in de gaststoel, ongemakkelijk dicht bij Vergara.

Het zou tijdens het interview alleen maar erger worden, omdat Cosby wat ongemakkelijke opmerkingen zou maken over Sofia's uiterlijk.

"S-I-N is zonde", zegt Cosby terwijl Vergara ongemakkelijk toekijkt. "Mannen kijken naar je, en ze denken alleen aan zonde… Wat je vanavond hebt is geweldig. Dit is geweldig. En toen je wegliep, werden veel, uh, veel mensen attent."

Het is Sofia's verdienste dat ze het met uiterste klasse heeft aangepakt, hoewel dat geen verrassing is, waarschijnlijk vanwege het feit dat ze gewend is aan dit soort scenario's.

Toch, ondanks haar professionaliteit, zou Cosby doorgaan met de onhandigheid, en het werd nog griezeliger.

"Je laat me weer jong voelen", zegt hij met een Spaans accent. "Je geeft me een heel, eh, opgewonden gevoel. Kijk me aan."

Jaren later keken fans terug op dit interview na de beschuldigingen van wangedrag tegen Bill Cosby. Het zou zo uit de hand lopen, dat Vergara zelfs gedwongen werd een verklaring af te geven na een aantal valse beweringen.

Sofia Vergara moest een verklaring afgeven vanwege beschuldigingen in verband met Bill Cosby

Aangezien meer dan 50 vrouwen Cosby hadden beschuldigd van aanranding, zou Vergara's naam ook opduiken in beschuldigingen, gezien het verontrustende interview tussen de twee.

De actrice maakte echter duidelijk dat ze er niets mee te maken had, en zette een roddelblad op scherp voor het melden van vals nieuws over haar betrokkenheid naast Cosby.

"Respecteer mensen", schreef ze in haar moedertaal Spaans. "Stop met het verzinnen van onzin."

Het is duidelijk dat Sofia Cosby niet wilde schoppen terwijl hij down was, vooral omdat het verhaal een complete verzinsel was. Ze maakte snel een einde aan de geruchten, nog voordat ze begonnen.

Als ik erop terugkijk, had het interview veel ongemakkelijker kunnen zijn, maar dankzij Sofia is het gelukt om op koers te blijven. Fans waren tijdens het interview volledig complimenteus over hun gedrag, zelfs als de zaken ontspoorden.

Fans prezen Sofia Vergara voor hoe ze met zichzelf omging tijdens het lastige interview

Natuurlijk hadden fans op YouTube veel te vertellen na het interview. Voor het grootste deel prees de commentaarsectie Sofia Vergara voor de manier waarop ze zich gedroeg, zelfs als de dingen erg ongemakkelijk werden.

"Ze weet hoe ze moet omgaan met dorstige mannen."

"Alleen Sofia kon dit ongemakkelijke interview zo vlot aan met haar persoonlijkheid en humor. Petje af."

"Ze pikte de gekheid op en ze ging er goed mee om…"

"Hij gluurde en drong haar persoonlijke ruimte binnen. Serieus griezelig. Ze deed het met humor en was schattig. Wat kon ze anders doen, behalve weglopen? Dat zou destijds een carrièrebreker zijn geweest."

Natuurlijk zouden fans Cosby ook op de kast jagen vanwege zijn gedrag tijdens het interview.

"Kunnen we het hebben over hoe hij voluit uit zijn stoel leunt om dichter bij haar te zijn."

"Bill Cosby maakte zichzelf compleet belachelijk tijdens dit interview, hij deed het om wat hij dacht."

Gelukkig liep het interview niet helemaal uit de hand. Terugkijkend zou het vandaag de dag zeker niet meer vliegen, gezien het bewustzijn dat iedereen heeft van dit soort scenario's.

Vergara had het niet beter kunnen doen, maar in werkelijkheid had Cosby dat zeker kunnen doen.

Aanbevolen: