Dit was de grootste controverse rond 'Barney And Friends

Inhoudsopgave:

Dit was de grootste controverse rond 'Barney And Friends
Dit was de grootste controverse rond 'Barney And Friends
Anonim

Als kinderen uit de jaren 90 terugkijken op een tv-programma dat ons hart echt heeft verwarmd, is het moeilijk om aan iets anders te denken dan aan Barney And Friends. De paarse dinosaurus was geliefd en het is leuk om te beseffen dat sterren Demi Lovato en Selena Gomez in de show speelden toen ze nog kinderen waren. Er was iets speciaals aan deze show, hoewel we natuurlijk nu we erover nadenken, we het themanummer ongelooflijk cheesy kunnen vinden … "I love you, you love me/We're as happy as can be/With een hele dikke knuffel/en een kus van mij voor jou/wil je niet zeggen dat je ook van mij houdt?"

Hoewel we allemaal dol waren op Disney Channel-shows in de jaren '90, waren we dol op de PB-show Barney And Friends, en we zijn benieuwd waarom de show uit de lucht ging. Het blijkt dat er enkele controverses zijn geweest rond de show, met een die het meest opv alt. Blijf lezen om de grootste controverse rond Barney And Friends te ontdekken.

Dit is wat David Joyner nu doet

Terwijl verschillende acteurs Barney speelden, is David Joyner misschien wel de beroemdste.

Iedereen die is opgegroeid met het kijken naar Barney, zal verrast zijn te horen dat David Joyner een tantrische sekstherapeut is. Volgens Vice.com legde hij uit dat het bij hem allemaal om "energie" gaat en dat dit waar was toen hij het personage van dit kind speelde.

David zei: "De energie die ik [terwijl] in het kostuum naar voren bracht, is gebaseerd op de basis van tantra, wat liefde is. Alles komt voort uit, groeit en evolueert uit liefde. Zelfs als je emotioneel geblokkeerde energie hebt, is de beste manier om het te verwijderen het met liefde te verwijderen en het dan te vervangen door Gods goddelijke liefde. Liefde geneest en zorgt ervoor dat je kunt blijven groeien.”

Volgens de Dallas Obsever gaven Selena Gomez en Demi Lovato toe dat ze Barney schattig vonden. Selena werd geïnterviewd op BBC Radio 1 en zei: "Je moet heel fit zijn, toch, om dat te doen, want het is 50 pond van een kostuum, dus hij zou het uitdoen, en hij heeft zijn spieren en hij zweet en we zijn zoals, 'Ok, we zijn kinderen.'" Demi Lovato was op The Late Show met Stephen Colbert en zei: "Barney was eigenlijk heel aantrekkelijk. In het pak. En ik ben altijd voor oudere jongens gegaan, dus zelfs toen ik jonger, ik dacht dat de man in het pak knap was.'

'Barney' had enkele rechtszaken

Hoewel de man die het werk van Barney speelde zeker de grootste controverse is rond de kindershow, zijn er door de jaren heen een aantal andere problemen geweest.

Barney was ook betrokken bij enkele rechtszaken. Volgens Distractify deelde iemand in 2001 150 manieren om de dinosaurus te doden op een website. Een paar jaar daarvoor, in 1997, waren er schetsen van mensen die Barney pijn deden in The San Diego Chicken. UPI meldde dat Compass Entertainment Lyons Group had aangeklaagd omdat ze een aantal concerten zouden hebben met de geliefde paarse dinosaurus.

Een controverse rond 'Barney'-maker Sheryl Leach

Barney-maker Sheryl Leach is ook betrokken bij een rechtszaak.

Volgens The Hollywood Reporter had Sheryl's zoon Patrick Leach een verandering in poging tot moord als gevolg van een woordenwisseling in februari 2013. Terwijl Eric een rechtszaak aanspande tegen Patrick wegens mishandeling en mishandeling, daagde hij Sheryl ook aan en legde uit dat Sheryl het fout had Patrick een pistool te laten hebben. Mensen meldden in 2015 dat Patrick in 2013 een buurman neerschoot en een gevangenisstraf van 15 jaar kreeg.

Dit is absoluut schokkend voor Barney-fans die de show associëren met hun jeugd.

Sheryl Leach creëerde Barney in 1987 toen ze, volgens The New York Times, iets wilde bedenken om haar zoon gelukkig te maken. Ze was een lerares in Texas en zat in het verkeer en dacht hierover na.

Kathy Parker, Dennis DeShazer en Sheryl creëerden een tv-programma Barney & the Backyard Gang, wat natuurlijk leidde tot Barney and Friends. The New York Times meldde dat Larry Rifkin, die voor Connecticut Public Television werkte als uitvoerend VP van programmering, de videoband speelde voor zijn dochter, die vier jaar oud was en er absoluut dol op was. Vervolgens bracht hij de show naar PBS.

Barney And Friends werd uitgezonden van 1992 tot 2010, en volgens IMDb heeft de show 278 afleveringen.

Er komt een Peacock-documentaire over Barney, volgens Deadline.com.

Fans kunnen het bekijken in 2022 en Tommy Avallone en Scout Productions produceren het. Er zullen drie delen zijn en het zal gaan over het beeld dat mensen van Barney hebben: hoe sommige mensen een hekel aan hem hebben en anderen goede herinneringen hebben aan het kijken naar deze show tijdens hun kindertijd.

Aanbevolen: