Sacha Baron Cohen's vrouw, Isla Fisher, is zeer eigenwijs over de komedie van haar man

Inhoudsopgave:

Sacha Baron Cohen's vrouw, Isla Fisher, is zeer eigenwijs over de komedie van haar man
Sacha Baron Cohen's vrouw, Isla Fisher, is zeer eigenwijs over de komedie van haar man
Anonim

Isla Fisher en Sacha Baron Cohen zijn in 2010 getrouwd en ze zijn absoluut een fascinerend stel omdat ze allebei acteurs zijn en, natuurlijk, Sacha Baron Cohen staat bekend om het creëren van zijn personage Borat. Fans wilden graag weten hoe de komedie van Borat 2 eruit zou zien, en Seth MacFarlane was dol op het vervolg.

Het is altijd interessant om te horen wat de partner van een komiek vindt van hun grappen en benadering van komedie. Wat vindt Isla Fisher van de komedie van haar man? Laten we eens kijken.

Wat denkt Isla?

Isla Fisher en Sacha Baron Cohen ontmoetten elkaar op een feest in Sydney, Australië en fans volgen hun relatie al heel lang met plezier.

Isla Fisher deelde dat ze graag erg betrokken is bij het werk van Sacha Baron Cohen en dat ze ooit boos op hem werd omdat hij een grap verwijderde waar ze erg aan gehecht was.

Volgens E! Nieuws, Isla verscheen op Jimmy Kimmel Live en legde uit wat er gebeurde. De actrice zei dat ze tegen haar man zei: "Ik zal niet meer met je kunnen praten, tenzij je deze grap weer inbrengt!" omdat ze dacht dat het echt hilarisch was. Haar man zei dat hij wilde dat er "pathos" in de scene waren, dus hij vond dat hij voor de grap moest gaan.

Isla legde uit: "Ik ben graag betrokken. Ik kijk naar alle delen van zijn films. Ik bedoel, ik weet zeker dat mijn man je zal vertellen dat ik een beetje te eigenwijs ben. Er zit eigenlijk een grap in deze laatste Borat één, in de ballenscène voor debutanten. Ik vond het zo grappig, het is mijn favoriete grap. Ik was er zo aan gehecht. Het was in de laatste snede, het was in alle sneden. En dan eindelijk, als het gaat om de laatste minuut bewerken, hij ha alt het eruit!"

Isla en Sacha's relatie

Isla Fisher vertelde dat haar man haar niet vertelt wanneer hij stunts doet, omdat ze zich daar te veel zorgen over zou maken. Hoewel niet iedereen zich daar in kan vinden, klinken ze wel als een gewoon en herkenbaar stel.

Volgens E! Nieuws, de actrice deelde op Jimmy Kimmel Live dat Sacha Baron Cohen haar pas zal vertellen nadat de stunt al voorbij is. Ze zei: "Hij vertelt me niet echt wanneer hij de supergevaarlijke dingen gaat doen totdat hij het heeft gedaan, dus het is geen normale vraag van: 'Heb je de stomerij opgehaald?' of 'Wat heb je vandaag gefotografeerd?' Het is alsof hij zal zeggen: 'Ja, we gingen naar een wapenbijeenkomst' of 'Ik was bijna gearresteerd.'"

Het klinkt alsof het paar elkaar echt steunt en het blijkt dat Sacha Baron Cohen Isla Fisher inspireerde om comedy te doen.

Isla vertelde People in een interview: "Ik ging op voor veel dramatische rollen en werd afgewezen. Hij zei: 'Je bent een van de grappigste mensen die ik ken. Je zou comedy moeten doen." Toen werd ze gecast in The Wedding Crashers en sindsdien speelde ze zeker in een aantal leuke, luchtige films, zoals Confessions Of A Shopaholic, een bewerking van de populaire, lieve en grappige boekenreeks van Sophie. Kinsella.

Isla Fisher verscheen een paar keer op Conan en ze hadden het vaak over haar huwelijk met Sacha Baron Cohen. Ze zeiden dat Sacha zich niet schaamt zoals anderen dat doen en toen Conan O'Brien vroeg hoe haar familie reageert op zijn gevoel voor humor en de komedie waaraan hij werkt.

Isla deelde een verhaal toen haar vader en zijn vrouw Sacha bezochten op de set in Kaapstad en de scène was erg ongepast. Ze zei: "Ik zei net: 'Laten we lunchen, laten we lunchen.'" Dit is een geweldig verhaal, want het is waar dat de humor niet voor iedereen is en het moet moeilijk voor haar zijn om het soms aan haar familie uit te leggen.

Met hun schattige relatie en drie kinderen is het geen wonder dat fans dol zijn op het huwelijk van Sacha Baron Cohen en Isla Fisher. Volgens People vertelde hij dat ze er altijd voor hem is, vooral als hij films aan het filmen is en de dagen erg lang zijn. De acteur sprak over het filmen van Borat 2 en The Trial of the Chicago Seven en hij legde uit: "Dit zijn geen normale opnamedagen; je belt soms aan het eind van de dag en zegt gewoon:" Ik had het geluk om het te halen vandaag heelhuids uit, dus je hebt een heel, heel begripvolle vrouw nodig. En ik heb veel geluk dat ik het heb."

Het is leuk om te horen dat Isla Fisher betrokken raakt en graag de grappen hoort die in de Borat-films komen, en het is hilarisch om te horen dat haar favoriete grap Borat 2 niet heeft gehaald.

Aanbevolen: