Waarom fans denken dat Tori-spelling op Khloe Kardashian probeert te lijken

Inhoudsopgave:

Waarom fans denken dat Tori-spelling op Khloe Kardashian probeert te lijken
Waarom fans denken dat Tori-spelling op Khloe Kardashian probeert te lijken
Anonim

Tori Spelling staat al geruime tijd in de schijnwerpers. De actrice maakte haar debuut op het scherm voor het eerst in een handvol shows van haar vader, waaronder haar tijd in de hitserie Beverly Hills: 90210. Hoewel de naam Spelling haar zeker hielp om grip te krijgen in de industrie, slaagde Tori er toch in om een naam voor zichzelf.

In de loop van haar carrière is Tori Spelling het onderwerp geworden van veel controverses en gesprekken, vooral als het ging om haar bestedingspatroon en erfenis van haar overleden vader, Aaron Spelling. Ondanks haar vele financiële problemen blijft Tori aan de top van haar spel, vooral nu ze co-host is van de nieuwste MTV-serie, Messyness.

Bij een gloednieuw optreden hoort een geheel nieuwe look, maar fans wijzen erop dat Tori's make-over veel op Khloe Kardashian lijkt! Hoewel Tori in het verleden open is geweest over haar plastische chirurgie, is dit wat ze recentelijk te zeggen had over de Khloe-vergelijkingen!

Gaat Tori-spelling voor de 'Khloe'-look?

Tori Spelling staat erom bekend haar uiterlijk te veranderen tijdens haar tijd in de schijnwerpers. Hoewel ze lang geleden begon, is Spelling erin geslaagd decennia later relevant te blijven, niet om de beste redenen. Hoewel Tori in een aantal film- en tv-shows is gecast, waaronder de heropleving van Beverly Hills: 90210, stond ze ook in het middelpunt van vele controverses.

Naast haar financiële problemen, waarvan Tori duidelijk heeft gemaakt dat het niet langer een probleem is voor haar of haar man, Dean McDermott, is Tori het onderwerp geweest van veel geruchten over plastische chirurgie. Hoewel Tori openstond voor de discussie over wat ze had gedaan, lijkt het alsof de beschuldiging deze keer niet zozeer is wat ze heeft gedaan, maar op wie ze probeert te lijken.

Nadat een reeks foto's van Tori's nieuwe look naar boven kwam, vooral als het ging om haar verschijning op MTV's Messyness, heeft Spelling een look aangenomen die erg doet denken aan Khloe Kardashian. Van het haar, de outfit, helemaal tot haar make-upkeuze, Tori serveert ons wat Kardashiaanse echtheid.

Tori reageert op de Khloe-vergelijkingen

Er is één blik in het bijzonder die Tori op haar Instagram plaatste, waardoor fans haar onmiddellijk vergeleken met Khloe Kardashian. Khloe, die onthulde dat ze haar neus had laten doen tijdens de KUWTK-reünie met Andy Cohen, merkte dat ze ook meer werd weggerukt, net als Tori!

Op diezelfde post ontving Tori een paar opmerkingen waarin ze beweerde dat ze veel op Khloe leek. "Ummmm waarom lijk je op Khloe Kardashian?" een gebruiker heeft gereageerd. 'Dacht dat het Khloe was!' een ander schreef. Nou, toen Tori werd gevraagd hoe ze zich voelde over de vergelijkingen, was ze helemaal niet beledigd!

Tijdens haar tijd bij de 39e jaarlijkse Malibu Chili Cook-Off, vroeg TMZ haar wat haar gedachten zijn over haar nieuwe look die wordt gekoppeld aan die van Khloe Kardashian. Tori maakte snel duidelijk dat ze "vereerd was om dat compliment te krijgen", en onthulde aan TMZ dat "ik vereerd ben … natuurlijk, ze is prachtig!"

Aanbevolen: