Ranking van de 10 meest bekeken carpoolkaraoke-afleveringen

Inhoudsopgave:

Ranking van de 10 meest bekeken carpoolkaraoke-afleveringen
Ranking van de 10 meest bekeken carpoolkaraoke-afleveringen
Anonim

Het Carpool Karaoke-segment op The Late Late Show met James Corden is zonder twijfel een van de meest populaire delen van de beroemde late night talkshow geworden. Het segment ging in 2015 in première met diva Mariah Carey en sindsdien hebben veel beroemdheden er deel van uitgemaakt.

De lijst van vandaag bevat de meest bekeken afleveringen van het segment op YouTube en zonder al te veel te verklappen - beroemdheden als Selena Gomez, Justin Bieber en Lady Gaga hebben hun weg naar de lijst gevonden. Hier zijn ze - de 10 meest bekeken Carpool Karaoke-afleveringen!

10 Lady Gaga Carpool Karaoke - 70 miljoen keer bekeken

Lady Gaga op Carpool Karaoke
Lady Gaga op Carpool Karaoke

De lijst wordt afgetrapt door Lady Gaga wiens Carpool Karaoke-aflevering in oktober 2016 uitkwam. Vanaf juli 2020 heeft de aflevering meer dan 70 miljoen views op YouTube en in de aflevering zongen Gaga en James veel van de grootste zangeressen hits als 'Poker Face', 'Born This Way' en 'Perfect Illusion'.

Op een gegeven moment wisselden de twee zelfs van plaats en reed Lady Gaga nadat James had geklaagd dat hij altijd degene is die al het rijden doet in deze afleveringen.

9 Ed Sheeran Carpool Karaoke - 75 miljoen keer bekeken

Ed Sheeran op Carpool Karaoke
Ed Sheeran op Carpool Karaoke

Nummer negen op de lijst van meest bekeken Carpool Karaoke-afleveringen gaat naar die met de Britse zanger Ed Sheeran. De aflevering werd uitgebracht in juni 2017 en heeft momenteel meer dan 75 miljoen views op YouTube.

In de aflevering speelde Ed enkele van zijn grootste hits, zoals 'Shape of You' en 'Thinking Out Loud', evenals 'Love Yourself' van Justin Bieber en 'What Makes You Beautiful' van One Direction. En op ware Ed Sheeran-manier - hij bracht een gitaar mee voor de rit!

8 Michelle Obama Carpool Karaoke - 76 miljoen keer bekeken

Michelle Obama op Carpool Karaoke
Michelle Obama op Carpool Karaoke

De enige beroemdheid die geen muzikant is maar toch op deze lijst staat, is de voormalige First Lady van de Verenigde Staten Michelle Obama. Michelle's aflevering van Carpool Karaoke werd in juli 2016 op YouTube uitgebracht en vier jaar later is het meer dan 76 miljoen keer bekeken op het platform.

In de aflevering zingen Michelle en James mee met een flink aantal hits, zoals 'Signed, Sealed, Delivered, I'm Yours' van Stevie Wonder en 'Single Ladies' van Beyoncé. Tegen het einde van de aflevering voegt Missy Elliott zich bij hen in de auto en de drie geven een geweldige uitvoering van haar hit Get Ur Freak On.”

7 Jennifer Lopez Carpool Karaoke - 85 miljoen keer bekeken

Jennifer Lopez op Carpool Karaoke
Jennifer Lopez op Carpool Karaoke

Nummer zeven op de lijst gaat naar Jennifer Lopez wiens aflevering van Carpool Karaoke in maart 2016 in première ging op The Late Late Show met James Corden.

Vanaf juli 2020 heeft de aflevering meer dan 85 miljoen views op YouTube en daarin spelen Jennifer en James enkele van de grootste hits van de zangeres, waaronder 'My Love Don't Cost A Thing', 'Jenny From The Block',' en 'On The Floor', evenals 'Locked Out of Heaven' van Bruno Mars. In de aflevering deelde Jennifer ook enkele van de beroemde namen die ze in haar contactenlijst heeft.

6 Selena Gomez Carpool Karaoke - 106 miljoen keer bekeken

Selena Gomez op Carpool Karaoke
Selena Gomez op Carpool Karaoke

De volgende op de lijst is de Carpool Karaoke-aflevering met voormalig Disney Channel-ster Selena Gomez, die momenteel meer dan 106 miljoen views heeft op YouTube.

In de aflevering - die in juni 2016 op het platform werd uitgebracht - zongen Selena en James enkele van haar grootste hits, zoals 'Same Old Love', 'Kill Em With Kindness', 'Love You Like a Love Song', " evenals Taylor' Swift's "Shake It Off." In de aflevering gaan de twee ook samen in een achtbaan waarop ze Selena's hit "Come And Get It" uit 2013 uitvoeren.

5 Bruno Mars Carpool Karaoke - 123 miljoen keer bekeken

Bruno Mars op Carpool Karaoke
Bruno Mars op Carpool Karaoke

De top vijf van meest bekeken Carpool Karaoke-afleveringen is die met Bruno Mars - vanaf juli 2020 heeft het meer dan 123 miljoen views op YouTube.

In de aflevering - die in december 2016 op het platform werd uitgebracht - zongen Bruno Mars en James Corden een aantal hits van Bruno, zoals 'Locked Out Of Heaven', 'Grenade', 'Uptown Funk' en "Versace op de vloer."Op een gegeven moment veranderde James zijn kleding om bij Bruno's kenmerkende stijl te passen en beiden zagen er erg comfortabel uit in zijden overhemden met patronen.

4 Sia Carpool Karaoke - 132 miljoen weergaven

Sia Carpool Karaoke
Sia Carpool Karaoke

De volgende is de aflevering met Sia. Het werd uitgebracht op YouTube in februari 2016 en heeft momenteel meer dan 132 miljoen views op het platform.

In de aflevering zongen de twee enkele van Sia's grootste hits, zoals 'Chandelier', 'Diamonds', 'Elastic Heart', 'Alive' en 'Titanium', en zoals verwacht - Sia's pruik bedekte de helft van haar gezicht. Hierboven is een foto van de aflevering en het is veilig om te zeggen dat zowel Sia als James veel plezier hadden tijdens het zingen in pruiken!

3 Justin Bieber Carpool Karaoke - 152 miljoen keer bekeken

Justin Bieber op Carpool Karaoke
Justin Bieber op Carpool Karaoke

Het openen van de top drie van meest bekeken Carpool Karaoke-afleveringen is die met Justin Bieber. Zoals fans van de zanger misschien al weten, verscheen Justin een paar keer op Carpool Karaoke, maar het is de originele aflevering die deze plek heeft ingenomen.

Het is in mei 2015 op YouTube geüpload en sinds juli 2020 is het meer dan 152 miljoen keer bekeken. In de aflevering zingen Justin en James enkele van zijn grootste hits, zoals 'Baby' en 'Boyfriend', evenals 'Stronger' van Kanye West en 'Ironic' van Alanis Morissette.

2 One Direction Carpool Karaoke - 163 miljoen views

One Direction Carpool Karaoke
One Direction Carpool Karaoke

De nummer twee op de lijst met de meest bekeken Carpool Karaoke-afleveringen is die met One Direction. Het ging in première op YouTube in december 2015 en momenteel heeft het meer dan 163 views op het platform.

In de aflevering speelt de jongensband enkele van hun grootste hits, zoals 'What Makes You Beautiful' en 'Story Of My Life. Helaas voor fans van de band had Zayn Malik One Direction al verlaten, dus James Corden mocht alleen zingen met Niall Horan, Louis Tomlinson, Liam Payne en Harry Styles.

1 Adele Carpool Karaoke - 221 miljoen weergaven

Adele op Carpool Karaoke
Adele op Carpool Karaoke

De lijst met meest bekeken Carpool Karaoke-afleveringen op plek nummer één is die met de Britse zangeres Adele. De aflevering ging in première op YouTube in januari 2016 en vanaf juli 2020 heeft het meer dan 221 miljoen views op het platform.

In de aflevering spelen Adele en James enkele van de grootste hits van de zangeres, zoals 'Hello', 'Someone Like You', 'All I Ask', 'Rolling In The Deep' en de Spice Girls. ' "Wannabe" en Nicki Minaj's "Monster."

Aanbevolen: