The View: 10 meest memorabele Joy Behar & Meghan McCain Feuds, gerangschikt

Inhoudsopgave:

The View: 10 meest memorabele Joy Behar & Meghan McCain Feuds, gerangschikt
The View: 10 meest memorabele Joy Behar & Meghan McCain Feuds, gerangschikt
Anonim

Voordat ABC's The View in 1997 in première ging, waren op vrouwen gerichte talkshows beperkt tot het fawnen van beroemdheden, het spotten van recepten en het staren naar de mode. De show, die een nieuwe kijk op de actualiteit nam, domineert momenteel het daglandschap, maar niet zonder controverse.

Veel hiervan had te maken met het verbale sparren tussen panelleden dat beter thuis zou zijn geweest bij Jerry Springer. Door de jaren heen zagen kijkers mensen als Barbara W alters ventileren op Jenny McCarthy en Whoopi Goldberg terwijl ze met Rosie O'Donnell op slot gingen.

De nieuwste strijders zijn onder meer voormalig stand-upcomedian Joy Behar die het opneemt tegen politiek commentator Meghan McCain, dochter van wijlen de Republikeinse senator John McCain. Hier is een blik op enkele van hun legendarische botsingen.

10 Gewoon een berg bonen?

Afbeelding
Afbeelding

Een van hun meest recente uitwisselingen had te maken met de vraag of president Trumps goedkeuring van het Goya-voedselbedrijf "een federale ethische schending" was. Behar trok het eerste bloed door te stellen dat Goya-producten moeten worden geboycot. McCain sloeg terug en verklaarde hoe belachelijk het was om een bedrijf over ideologische kwesties te boycotten.

"Als ik alleen entertainment en producten zou kopen en consumeren die het politiek met me eens waren," antwoordde ze, "zou ik alleen maar films van Tim Allen kijken."

9 Jibes At Scribes

Afbeelding
Afbeelding

Zoals gewoonlijk was McCain de enige stem tegen de rest van het panel in juli, toen het gesprek afdwaalde naar een Fox News-schrijver voor commentator Tucker Carlson die zijn baan verloor nadat hij racistische opmerkingen online had geplaatst. Behar, die absoluut geen Fox-fan is, verklaarde dat Carlson ook moest worden afgewezen, een punt dat steun kreeg van Whoopi Goldberg en Sunny Hosten.

McCain wees erop dat de grote verliezer de diversiteit in meningen zou zijn, iets dat gevolgen heeft voor The View-sterren. "Elke vrouw in deze show heeft op een of ander moment geprobeerd om een van ons om de een of andere reden uit deze show te verwijderen", zei ze. "En door een wonder zijn we er allemaal nog."

Wat betreft eventuele wrede gevoelens die ze heeft over verhitte uitwisselingen in de lucht? 'Eerlijk gezegd vind ik het leuk om met jullie alle drie te debatteren.' Om nog maar te zwijgen van het uitgaan met de oppositie tijdens het happy hour.

8 Groots geschoold worden

Afbeelding
Afbeelding

Ook in juli lachte Behar ten koste van onderwijssecretaris Betsy DeVos, die geen idee leek te hebben hoe openbare scholen te beschermen tegen het Coronavirus, ook al wilde ze een federale richtlijn volgen om ze in de herfst te heropenen.

"Ze is klote," antwoordde Behar. "Wat me vandaag echt amuseert, is het idee dat de Republikeinse partij geeft om onderwijs."

Toen ging McCain, die deze zomer haar eerste kind verwacht, in de war. "Ik denk dat het vermoeiende is dat er elke dag in deze show komt en dat de Republikeinen nergens om geven, we willen gewoon dat mensen sterven, we willen dat kinderen geen onderwijs krijgen, niets doet ertoe!"

7 Neem het op met de modepolitie

Afbeelding
Afbeelding

Er is niet veel voor nodig voor Behar en McCain om elkaars verstoppertje te spelen, zelfs als ze af en toe rondhangen tijdens het Halloween-feest. Maar later dat jaar was een ander modeprobleem een braam onder het zadel van McCain, toen ze klaagde dat de voorzitter van het Democratische Huis Nancy Pelosi haar eigen politieke kleding had.

"Nu verkoopt ze T-shirts met de tekst 'Hashtag, rotzooi niet met Nancy', klaagde McCain. "Het is erg reductief om sweatshirts te verkopen …"

Shot terug Behar, "Je bedoelt zoals hoeden die zeggen 'Make America Great Again'?"

6 Hooimakers in overvloed

Afbeelding
Afbeelding

Het grootste deel van de gastheren van The View had een velddag om opnamen te maken op voormalig Witte Huis-assistent Rob Porter, die zijn functie neerlegde in februari 2018 wegens beschuldigingen van echtelijk misbruik. Maar McCain was woedend dat de discussie een punt negeerde dat een vrouw werd misbruikt.

"Het is heel serieus", zei McCain, "en als Republikein ben ik beledigd."

Schoot Behar terug: "Als democraat ben ik beledigd door Republikeinen!"

5 Hier slaat geen linksaf

Afbeelding
Afbeelding

In februari, nadat de hoopvolle Democratische leiding Mike Bloomberg de peilingen domineerde, trokken Behar en McCain de zwaarden over de kandidaat. McCain veroordeelde Bloomberg's morele hoogstandje, wat Behar ertoe bracht de reputatie van president Trump voor het maken van ongevoelige opmerkingen te weerleggen.

Toen liet McCain de giek zakken.

"Ik verdedig Trump niet omdat ik Bloomberg aanval!" verklaarde McCain. "Weet je, jullie hebben me verdomd slecht gedaan om me ervan te overtuigen dat ik op een democraat moet stemmen!"

4 Ok, beschuldig dit argument

Afbeelding
Afbeelding

Toen de afzettingshoorzittingen van Trump de krantenkoppen van januari domineerden, stelde McCain een reeks argumenten op die het mopperen van de Democraat voor een deel bijdroegen aan de vrijspraak van de president.

Dat viel niet in goede aarde bij de anti-republikeinse Behar, die antwoordde: "Het gaat door het toilet vanwege één partij."

3 Een presidentiële kist slopen

Afbeelding
Afbeelding

Als bewijs dat er niets van tafel was tussen Behar en McCain, was zelfs de dood van voormalig president George H. W. Bush eind 2018 creëerde een donnybrook. Behar kon het niet laten om haar minachting voor president Trump toe te voegen voordat McCain haar tegenstander waarschuwde dat ze van het onderwerp afdwaalde en zich wilde concentreren op de erfenis van Bush.

"Het kan me niet schelen waar je in geïnteresseerd bent," knipte Behar.

"Nou, het kan me ook niet schelen waar je in geïnteresseerd bent, Joy," spuwde McCain.

Nogmaals moest Goldberg ingrijpen.

2 Woorden in de edge krijgen

Afbeelding
Afbeelding

Ook later in december zorgde het onderwerp van senator Amy Klobuchar die deelnam aan de race van de Democratische Partij (ze is sindsdien teruggetrokken) voor een geheel nieuwe spanningslaag tussen Behar en McCain tot het punt waarop … nou ja, er konden geen punten worden gebracht omhoog.

Dat was tenminste de perceptie van McCain toen ze probeerde de kandidaat te wegen, terwijl Behar het onderwerp gebruikte om president Trump herhaaldelijk te bashen. Terwijl panelleden instemmend knikten, stemde McCain in met een verzoek om te spreken.

Behar verblindde haar toen met een verbale uppercut. "Als je een sissende aanval krijgt, kunnen we niet doorgaan", merkte ze treurig op.

1 Begint met B & Rhymes with Itch

Afbeelding
Afbeelding

Waarschijnlijk vond het hoogtepunt van hun bokskunsten plaats in juni 2016 toen het onderwerp afdwaalde naar de confrontatie tussen Donald Trump en Joe Biden voor de federale verkiezingen, waarbij McCain klaagde dat ze een "opofferende Republikein" was die ruimte op de set deelde met een stel democraten. Toen Behar sympathie veinsde met een "Awwwww…" ging McCain ballistisch.

“Oh, heb geen medelijden met me, b,” kaatste ze terug. "Ik word hiervoor betaald."

Co-host Sunny Hostin moest de twee onderbreken voordat het uit de hand liep.

Aanbevolen: