15 meest memorabele cameo's van beroemdheden op vrienden, officieel gerangschikt

Inhoudsopgave:

15 meest memorabele cameo's van beroemdheden op vrienden, officieel gerangschikt
15 meest memorabele cameo's van beroemdheden op vrienden, officieel gerangschikt
Anonim

Friends werd voor het eerst uitgezonden op 22 september 1994 en het was een succes omdat zoveel jonge volwassenen zich konden vinden in de verhaallijnen waarop de show zich concentreerde. De laatste aflevering werd uitgezonden op 6 mei 2004! Dat is een decennium televisie. Het feit dat deze show zo lang en zoveel seizoenen heeft geduurd (tien seizoenen om precies te zijn) zegt veel. Elk castlid van de show was van vitaal belang voor de hilariteit van de show.

Jennifer Aniston speelde de rol van Rachel Green, Courteney Cox speelde de rol van Monica Geller en Matthew Perry speelde de rol van Chandler Bing. Matt LeBlanc speelde de rol van Joey Tribbiani, Lisa Kudrow speelde de rol van Phoebe Buffay en David Schwimmer speelde de rol van Ross Geller! Veel geweldige beroemdheden speelden een gastrol in cameo's op Friends met de hoofdcast!

15 Rebecca Romijn speelde een van Ross' ex-vriendinnen

Rebecca Romaine
Rebecca Romaine

Rebecca Romijn was een gastrol op Friends ! Ze speelde de rol van een van Ross' vele ex-vriendinnen. Haar naam in de show was Cheryl en ze was alles wat Ross ooit had gewild … behalve het feit dat ze echt rommelig was. Haar appartement was helemaal gevuld met te veel spullen.

14 Gabrielle Union speelde een vrouw die met zowel Ross als Joey uitging

Gabrielle Union
Gabrielle Union

Gabrielle Union speelde de rol van een vrouw die op twee dates ging… een met Joey en een met Ross. Ze vertelde geen van hen dat ze met beiden uitging. Ze had eigenlijk toch niets moeten zeggen, want als alleenstaande vrouw mag je op het veld spelen.

13 Ben Stiller speelde een boze man die kort met Rachel uitging

ben Stiller
ben Stiller

Ben Stiller's personage in Friends ging kort uit met Rachel, maar had helaas een woedeprobleem om mee om te gaan. Hij probeerde zijn woede te verbergen, maar kon het uiteindelijk niet echt verbergen. Zijn relatie met Rachel duurde niet lang en om eerlijk te zijn had niemand dat echt verwacht.

12 Reese Witherspoon speelde Rachels zus

Reese Witherspoon
Reese Witherspoon

Reese Witherspoon speelde de rol van Rachels zus! Reese Witherspoon is indrukwekkend met een lange lijst van prijzen, waaronder de Academy Award voor Beste Actrice, Critics' Choice Movie Award voor Beste Actrice, Golden Globe Award voor Beste Actrice Motion Picture Musical of Comedy, en de BAFTA Award voor Beste Actrice in een Hoofdrol.

11 Christina Applegate speelde Rachels andere zus

Christina Applegate
Christina Applegate

Christina Applegate speelde de rol van Rachels andere zus. Ze is net zo indrukwekkend als Reese Witherspoon met een lange lijst prijzen, waaronder de Primetime Creative Arts Emmy Award voor Outstanding Guest Actress in een Comedy Series, People's Choice Award voor Favorite Actress in een nieuwe tv-serie en meer.

10 Julia Roberts speelde een vrouw die speelse wraak nam op Chandler

Julia Roberts
Julia Roberts

Julia Roberts speelde de rol van een vrouw die wraak probeerde te nemen op Chandler Bing! Haar plan werkte perfect in de show. In het echte leven heeft de lieftallige Julia Roberts de Academy Award voor Beste Actrice, Golden Globe Award voor Beste Actrice Motion Picture Drama en nog veel meer gewonnen.

9 Tom Selleck speelde een van Monica's ex-vriendjes

Tom Selleck
Tom Selleck

Tom Selleck speelde de rol van een van Monica's ex-vriendjes in de show. Ze was echt verliefd op hem… als hals over kop verliefd. Helaas, vanwege hun leeftijdsverschil, was hij niet geïnteresseerd in kinderen terwijl zij dat nog steeds heel graag wilde. Ze zijn uiteindelijk niet gelukt.

8 Winona Ryder speelde een vrouw die Rachel kuste op de universiteit

Wynona Ryder
Wynona Ryder

Winona Ryder speelde een vrouw die Rachel kuste op de universiteit. Toen haar karakter weer opdook in Rachels leven, kwam Rachels hele vriendengroep achter haar 'wilde' verleden. Voor Rachel was het niets meer dan een grappige herinnering aan haar studententijd. Deze aflevering was erg interessant om te zien terwijl hij zich ontvouwde.

7 Susan Sarandon speelde Joey's On Screen co-ster

Susan Sarandon
Susan Sarandon

Susan Sarandon speelde Joey's co-ster op het scherm op Friends. Het was leuk om haar in een paar afleveringen te zien verschijnen! In het echte leven won Susan Sarandon prijzen zoals de Screen Actors Guild Award voor uitstekende prestaties door een vrouwelijke acteur in een hoofdrol. Ze won ook de Academy Award voor Beste Actrice.

6 Denise Richards speelde de prachtige neef van Ross en Monica

Denise Richards
Denise Richards

Denise Richards speelde de rol van de prachtige neef van Ross en Monica in Friends. Ze speelde de rol van een vrouw die zo aantrekkelijk was dat mensen van alle geslachten haar probeerden te bereiken, waaronder Phoebe en Chandler. Zelfs Ross, haar eigen neef, voelde zich vreemd tot haar aangetrokken!

5 Paul Rudd speelde de rol van Phoebe's echtgenoot

Paul Rudd
Paul Rudd

Paul Rudd is de acteur die uiteindelijk trouwde met het personage Phoebe in Friends. Sommige fans dachten dat hij niet de juiste match voor haar was in de show, maar zijn karakter werd uiteindelijk haar man! De schrijvers hebben veel rekening gehouden met zijn karakterboog.

4 Bruce Willis speelde Elizabeths vader en Rachels liefdesbelang

Bruce Willis
Bruce Willis

Bruce Willis is weer een geweldige gastster van Friends. Hij speelde de rol van Elizabeth's vader, Ross' vijand en Rachel's tijdelijke liefdesbelang. Het was superleuk om hem in Friends te zien, aangezien hij zo'n bekende en populaire acteur is uit grote actiefilms. Bruce Willis was een van de beste gaststerren!

3 Alec Baldwin speelde een van Phoebe's ex-vriendjes

Alec Baldwin
Alec Baldwin

Alec Baldwin speelde een van Phoebe's ex-vriendjes in de show. Het was cool om hem in de show te zien, want het is een andere zeer populaire acteur! Alec Baldwin heeft prijzen gewonnen zoals de Screen Actors Guild Award voor uitstekende prestaties door een ensemble in een comedyserie en nog veel meer!

2 John Stamos speelde Chandler en Monica's potentiële spermadonor

John Stamos
John Stamos

John Stamos speelde de rol van potentiële spermadonor voor Monica en Chandler in een tijd dat ze echt moeite hadden om zwanger te worden. Monica wilde zo graag moeder worden dat zij en Chandler ermee instemden om verschillende routes en ideeën uit te proberen om op een dag ouders te worden.

1 Brad Pitt speelde Ross, Monica en Rachel's Bitter High School Peer

Brad Pitt op vrienden
Brad Pitt op vrienden

Toen Brad Pitt op Friends verscheen, was hij in het echt met Jennifer Aniston! Het is zo geweldig dat hij een gastrol was in haar tv-show, zelfs in een super irritante rol. Zelfs tot op de dag van vandaag zijn de twee nog steeds vrienden met elkaar, ondanks alles wat ze het afgelopen decennium hebben meegemaakt.

Aanbevolen: