Big Brother: de 10 beste shows aller tijden

Inhoudsopgave:

Big Brother: de 10 beste shows aller tijden
Big Brother: de 10 beste shows aller tijden
Anonim

Hoewel het geen datingshow is, heeft Big Brother een betere staat van dienst in het helpen van mensen om liefde te vinden dan The Bachelor. En hoewel er een heleboel showmances zijn geweest in de reality-competitieserie die uitmondden in langdurige relaties, waaronder een aantal die zelfs tot een huwelijk zijn overgegaan, waren er ook enkele huiveringwekkende. McCrae en Amanda, Liz en Austin, Nick en Isabella, en Matthew en Raven, komen onmiddellijk in me op als pronkstukken die niet buitenshuis bleven.

Maar wat waren tot nu toe de beste showmances van de 21 seizoenen van de show? Hier is een uitsplitsing, inclusief de meeste die nog steeds in gebruik zijn en een paar die uiteindelijk uitdoofden maar behoorlijk lang meegingen.

10 Faysal en Haleigh (Seizoen 20)

Afbeelding
Afbeelding

Ze waren het meest schattige, niet bij elkaar passende stel, zij de superlieve studente en hij de grote vervangende leraar voor teddyberen. Ze vroegen zich af of de dingen buitenshuis konden duren, maar dat deden ze echt. In feite, voor een goede twee jaar.

Helaas zijn ze deze zomer uit elkaar gegaan, waarbij Haleigh het nieuws officieel maakte op haar Twitter door te bevestigen dat ze de beslissing hadden genomen om uit elkaar te gaan en "zich op onszelf te concentreren". Ze noemde de afstand tussen hen, het feit dat hun leven verschillende kanten op ging, en de online druk als factoren die bijdroegen aan de breuk.

9 James en Natalie (Seizoen 18)

Afbeelding
Afbeelding

Ze waren schattig in de show met James duidelijk verliefd op Natalie en ze viel voor zijn schattige gevoel voor humor en aanstekelijke glimlach. Ze gingen door met daten na de show, maar hadden een zeer openbare breuk met Natalie die James ervan beschuldigde haar te gebruiken om 'relevant te blijven'.

Natalie verklaarde op sociale media dat ze een vrouw was gaan daten en onthulde dat ze panseksueel was. Maar het was geweldig zolang het duurde en ze waren een van de meest schattige optredens ooit in de show die kijkers aan het lachen maakten wanneer ze samen voor de camera waren in plaats van ineenkrimpen.

8 Eric en Jessica (Seizoen 8)

Afbeelding
Afbeelding

Teruggaand naar seizoen acht voor deze, was Eric een van de slimste spelers die het spel ooit speelde, maar kreeg nooit een vechtkans omdat hij werd uitgeroepen tot America's Player, wat hem dwong om het bieden van kijkers te doen, ten koste van zijn spel. (Hoewel hij onderweg wel wat geld heeft gewonnen.)

Tussen die undercoveracts door had hij echter een show met Jessica gevormd, en zelfs zijn liefde voor haar verklaard nadat hij was uitgezet. Inderdaad, ze gingen nog drie jaar door na de show, maar konden het niet voor de lange termijn halen.

7 Tyler en Angela (Seizoen 20)

Afbeelding
Afbeelding

Tyler werd tweede tijdens zijn seizoen en had misschien kunnen winnen als hij niet aan beide kanten van het huis had gespeeld. Desalniettemin zegt hij dat hij zijn seizoen toch won omdat hij zijn droomvrouw in de show, Angela, ontmoette.

Ze wonen nu samen en hebben een juwelierszaak. Hij is een van de vele showmance-helften die is teruggekeerd voor het huidige All-Stars-seizoen 22.

6 Bayleigh en Swaggy C (Seizoen 20)

Afbeelding
Afbeelding

Noem het het seizoen van de liefde! Nog een uit seizoen 20, deze twee begonnen een gepassioneerde romance tijdens hun seizoen samen, waarbij Bayleigh openlijk onthulde dat ze zwanger werd van hun, eh, intieme tijd onder de lakens. (Helaas had ze een miskraam terwijl ze in het juryhuis was.)

Bayleigh is nog steeds samen en officieel getrouwd en laat Swaggy C thuis om terug te keren en opnieuw te strijden in het All-Stars-seizoen.

5 Danielle en Dominic (Seizoen 13)

Afbeelding
Afbeelding

Ze ontmoetten elkaar in seizoen 13 en maakten meteen een connectie. En hoewel hij in de derde week werd weggestemd, bleven ze contact houden en begonnen ze na de show buitenshuis te daten.

Ze trouwden in 2013 en zijn vandaag nog steeds samen, met ook een tweejarige dochter op sleeptouw. Danielle is momenteel te zien in het nieuwste All-Stars seizoen 22, live filmend in augustus 2020.

4 Cody en Jessica (Seizoen 19)

Afbeelding
Afbeelding

Velen geloven dat Jessica die voor Cody viel haar spel heeft verwoest. Hij kwam met vuurwapens tevoorschijn en had niet veel andere keuze dan vijanden te maken toen een reeks wendingen hem dwong om meteen meerdere mensen te nomineren. Hij wreef ook veel huisgenoten in het verkeerde keelgat.

Maar Jessica stond haar man bij en het bleek meer te zijn dan alleen een romance op het scherm. Het paar bleef daten nadat ze elkaar in seizoen 19 ontmoetten, in 2018 trouwden en nu hun tweede kind samen verwachten. Ze deden zelfs samen mee aan The Amazing Race en wonnen.

3 Rachel en Brendan (Seizoenen 12, 13)

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel hun liefde soms huiveringwekkend was, maakten de twee meteen een connectie als een paar wetenschappelijke nerds die allebei dezelfde competitieve geest hadden. Ze waren onafscheidelijk in huis tijdens beide seizoenen 12 en 13 en werden de eerste show uit de serie die daadwerkelijk trouwde.

Ze blijven vandaag getrouwd met een dochter en een tweede op komst. Ook zij deden mee aan The Amazing Race en Rachel keerde later terug om een tweede keer met haar zus mee te doen.

2 Nicole en Victor (Seizoen 18)

Afbeelding
Afbeelding

Nicole was de showmance-koningin van de serie. Het leek alsof ze elke keer dat ze op was, een romance had met iemand in de show. Ten eerste was het Hayden, met wie ze korte tijd na de show een relatie had. Toen was het Corey, die haar leek te betoveren met zijn lange, knappe en atletische persoonlijkheid. Maar het is nooit iets geworden na de show.

Ze vond eindelijk blijvende liefde met Victor, die vreemd genoeg geen zichtbare show had in de show toen ze samen in seizoen 18 verschenen. Ze zijn momenteel hun bruiloft aan het plannen, hoewel ze een pauze heeft genomen van bloemstukken en taartproeverij om te verschijnen tijdens het huidige All-Stars-seizoen. Net als Jeff en Jordan keerden ze ook terug naar de show om zich tijdens de uitzending te verloven.

1 Jeff en Jordan (Seizoenen 11, 13)

Afbeelding
Afbeelding

Bekend als het liefste koppel van de serie, verschenen ze samen in zowel seizoen 11 als 13 en kwamen terug in seizoen 16 zodat Jeff Jordan ten huwelijk kon vragen. Ze waren een favoriet bij koppels, omdat ze allebei suikerzoet, schattig ditzy en duidelijk verliefd waren. Ze won haar seizoen en hij werd verkozen tot America's Favorite Houseguest.

Sindsdien zijn ze getrouwd na een aantal jaren daten en hebben ze nu samen twee kinderen. Ze deden ook samen mee aan The Amazing Race.

Aanbevolen: