10 filmgeheimen over de echte huisvrouwen

Inhoudsopgave:

10 filmgeheimen over de echte huisvrouwen
10 filmgeheimen over de echte huisvrouwen
Anonim

The Real Housewives zijn reality-tv-roy alty's, en het is gemakkelijk te begrijpen waarom, aangezien de cast levert waar het publiek het meest van houdt: eindeloos drama. Er is altijd wel iets te beleven, ook als de camera's uit staan. Natuurlijk heeft het filmen van een van de meest dramatische realityshows op televisie zijn geheimen, en producenten zitten achter enkele van de meest stomende momenten van de show. Ze lijken net zo strategen te zijn als onze geliefde sterren.

Het is niet zeldzaam dat voormalige castleden onbekende feiten achter de camera onthullen, en producenten spreken er ook van tijd tot tijd over. Hier zijn enkele geheimen die fans graag willen weten.

10 De cast moet hun privacy loslaten

de echte huisvrouwen reizende scènes
de echte huisvrouwen reizende scènes

De roem die gepaard gaat met het deel uitmaken van Real Housewives heeft een prijs. Zodra een van de vrouwen een contract met Bravo tekent, laten ze ook hun privacy los. De producenten hebben toegang tot de meeste delen van het huis, kinderen en kunnen telefoongesprekken filmen.

Voordat iemand wordt gecast, is er een discussie over verboden onderwerpen. Natuurlijk geven ze de voorkeur aan degenen die geen problemen hebben om alles over hun leven te laten zien, en ze zijn meestal de favoriet onder de fans.

9 Sommige telefoontjes zijn niet zo echt als je denkt

echte huisvrouwen bellen
echte huisvrouwen bellen

De crew van Real Housewives heeft toegang tot de cast-telefoontjes. Die gesprekken staan altijd op de luidspreker, dus producenten weten zeker dat ze beide kanten kunnen horen. Maar de bemanning kan een belangrijkere rol spelen in de gesprekken dan we denken.

In een video zei Alex McCord dat producers de cast vaak motiveerden om elkaar te bellen als ze emotioneel waren. Dat vergroot de kans dat ze veel drama en zelfs betere scènes zullen hebben.

8 Eetscènes worden niet gefilmd tijdens het eten

echt huisvrouwen diner
echt huisvrouwen diner

Volgens McCord hebben Real Housewives vaak belangrijke scènes in restaurants, maar mensen zouden verbaasd zijn te weten dat de ma altijden op ongebruikelijke uren worden gefilmd. Meestal ontmoeten ze elkaar om 10.00 uur voor de lunch of dineren ze heel vroeg. Daar is een reden voor.

Elke keer dat ze filmen op openbare plaatsen, hebben producenten mensen nodig om een vrijgaveformulier te ondertekenen. De producenten vermijden vaak spitsuren, dus er zijn niet veel mensen in restaurants, wat minder papierwerk betekent.

7 Reünies kunnen eeuwig duren

echte huisvrouwen filmen
echte huisvrouwen filmen

Reünies zijn vaak het moment waarop fans het meest uitkijken. De special van een uur zit vol drama en de cast wordt overweldigd door hun emoties. Er zijn altijd tranen en ruzies, en daar houden we van! Het filmen van de reünie is echter niet eenvoudig.

Volgens E! duurt het tot 12 uur om de aflevering te filmen. De dag begint met de crew die de cast thuis opha alt en ze rijden naar een onbekende locatie. De cast krijgt het adres niet omdat producenten er zeker van willen zijn dat ze geen op hol geslagen plan hebben.

6 Daar filmen sommige scènes meerdere keren

meer dan eens scnes filmen bij echte huisvrouwen
meer dan eens scnes filmen bij echte huisvrouwen

Als mensen aan realityshows denken, denken ze vaak dat alles maar één keer is gefilmd. Sommige scènes nemen echter veel opnamen om perfect te zijn, net als bij een film. Er waren verschillende momenten waarop mensen de cast filmden terwijl ze scènes opnieuw filmden.

Hoewel sommige fans zich misschien verrast en zelfs verraden voelen als ze erachter komen, is dat iets normaals in de meeste realityshows waar we van houden. Ze filmen de scènes vaak keer op keer totdat het perfect is.

5 Producers bedriegen drama's achter de camera's

echte huisvrouwen cast
echte huisvrouwen cast

The Real Housewives draait helemaal om drama, en de crew zal ervoor zorgen dat er altijd iets aan de hand is. Producenten hebben geen problemen om tussenbeide te komen om een drama te creëren of om het erger te maken als er een vete is. Volgens sommige bronnen sturen ze vaak anonieme sms'jes naar de cast om te vertellen dat een ander lid iets vreselijks achter hun rug zei, en dus is er een nieuw drama, Wanneer er een evenement is met de cast samen, bepalen de producenten waar ze gaan zitten. Natuurlijk is de keuze niet willekeurig, en ze zullen degenen die niet met elkaar kunnen opschieten dicht bij elkaar plaatsen.

4 Er is een verhaallijn

echte huisvrouwen drama
echte huisvrouwen drama

The Real Housewives heeft geen script, maar producers hebben wel wat ze willen. Voordat het filmen begint, plannen ze een verhaallijn en beïnvloeden ze de cast. "Ik zal het in hun hoofd stoppen, zodat ze er organisch over nadenken", zei een producent. "Ik zal ze voor de gek houden. Eigenlijk zal ik ze een paar dagen van tevoren een soort verhaalbeats geven of ze eraan herinneren wat er in het echte leven gebeurt en wat we willen zien op een subtiele manier, zodat ze niet weten dat ik' ik doe het."

De producer vergeleek het met therapie voor de camera, omdat hij hen motiveert om te praten over spanningen die al bestonden.

3 De contracten hangen af van het drama

echte huisvrouwen cast
echte huisvrouwen cast

Enkele jaren geleden opende Aviva Drescher wat er achter de camera's gebeurt. The Real Housewive zei dat ze een contract van acht weken tekende, en producenten maakten duidelijk dat als hij hen het drama gaf dat ze wilden, ze langer in de show zou blijven. Zoals we weten, deed ze aan het einde van het seizoen een extra stap, en er is een scène waarin ze haar prothesebeen weggooit.

Het is logisch, want degenen die langer bij de show blijven, zijn degenen die veel drama leveren. Misschien is dat de reden waarom sommigen van hen slechts één of twee seizoenen bleven.

2 Ze filmen eens per maand interviews

interview met echte huisvrouwen
interview met echte huisvrouwen

Elke aflevering zien de fans de cast commentaar geven op wat er tijdens de interviews aan de hand was. De producers filmen het een keer per maand en plannen alles eerder. De cast en crew kiezen de outfits die ze zullen gebruiken voor de interviews voor de opnames. Dit geheim komt volgens huisvrouw Alex McCord in een serie voor RumorFix.

Producenten zorgen er ook voor dat hun uiterlijk niet drastisch verandert. De cast moet een contract ondertekenen waarin ze zich ertoe verbinden om gedurende een seizoen geen dramatische veranderingen aan hun uiterlijk aan te brengen. Het maakt het makkelijker voor het geval ze het nog een keer willen filmen.

1 Er is niet zoiets als slecht bewerken

echte huisvrouwen vergadering
echte huisvrouwen vergadering

Gewoonlijk beweren mensen die deel uitmaakten van realityshows dat redacteuren niet eerlijk tegen hen waren. Slechte bewerking bestaat echter niet. Tenminste, dat zeggen producenten. De crew beweert dat de cast dat vaak zal zeggen als ze het niet leuk vinden wat ze op het scherm zien, maar de producer van een Bravo zei: "het is voor iedereen gelijk,"

"Je kijkt naar jezelf in de spiegel. Sommige dagen zul je leuk vinden wat je ziet, sommige dagen niet, "voegde hij eraan toe. "Misschien draag je op een dag een lelijke trui. Je denkt: 'Oh mijn god, waarom heb ik dat gedragen' als je de foto op Instagram ziet. Dan geef je de filter de schuld, dan geef je de schuld, het is de schuld van Instagram… Je begint verschillende redenen te vinden."

Aanbevolen: