Het moment waarop fans het veranderende gezicht van Courteney Cox begonnen te zien

Inhoudsopgave:

Het moment waarop fans het veranderende gezicht van Courteney Cox begonnen te zien
Het moment waarop fans het veranderende gezicht van Courteney Cox begonnen te zien
Anonim

Plastic chirurgie en Hollywood gaan soms zeker samen, en fans merkten het veranderende gezicht van Lindsay Lohan op, en hoe verschillend Gwyneth P altrow eruitziet.

In de decennia sinds ze het geliefde personage Monica Geller in Friends speelde, heeft Courteney Cox ook haar uiterlijk veranderd, hoewel fans de afgelopen jaren hebben opgemerkt dat ze er nog meer anders uit begon te zien.

Bijgewerkt op 27 maart 2022: Courteney Cox is heel open geweest over het werk dat ze op haar gezicht heeft gedaan. De 57-jarige Friends-ster heeft toegegeven een ton aan werk te hebben verzet. Op een gegeven moment zei Courteney dat zelfs zij vond dat ze te ver was gegaan met de operatie. Ook haar meningen zijn in de loop der jaren veranderd; Courteney was bijvoorbeeld dol op fillers, maar ze vertelde New Beauty in 2017 dat ze al haar fillers had laten oplossen en zei dat fillers "niet mijn vriend zijn".

Courteney zei dat ze verslaafd raakte aan operaties en advies inwonnen bij de verkeerde mensen. Na "te veel" werk aan haar gezicht te hebben gedaan, heeft Courteney geleerd haar natuurlijke zelf te omarmen, accepterend dat ze zal veranderen en ouder worden en dat natuurlijk het beste is.

Wanneer begonnen fans het veranderende gezicht van Courteney Cox te zien? Laten we eens kijken.

Courteney Cox neemt afscheid van fillers

Er is een lange lijst van Monica's beste Friends-afleveringen omdat dit personage zo speciaal was, van haar romance met haar goede vriend Chandler Bing tot haar liefde om alles in haar appartement netjes (of misschien een beetje te netjes) te houden. Courteney Cox is altijd heel eerlijk geweest in interviews, en fans houden van deze kwaliteit over de actrice. In de jaren sinds Friends eindigde in 2004, speelde de actrice in de sitcom Cougar Town en heeft ze ook haar populaire Gale Weathers-rol in de Scream-franchise opnieuw opgenomen.

Het was in 2017 dat fans merkten dat het gezicht van Courteney Cox er anders uit begon te zien.

In een interview met New Beauty in 2017 legde Courteney uit dat artsen vrouwen vertellen dat fillers en injecties ze er nog beter uit zouden laten zien, en dan gaat het alleen maar omhoog, naarmate meer mensen meer artsen aanbevelen.

“Dus je loopt naar buiten en je ziet er niet zo slecht uit en je denkt, niemand heeft het opgemerkt - het is goed. Dan vertelt iemand je over een andere dokter: ‘Deze persoon is geweldig. Ze doen deze persoon die er zo natuurlijk uitziet.' "Zei Courteney. "Je ontmoet ze en ze zeggen: 'Je zou dit gewoon moeten doen.' Voor je het weet, ben je gelaagd en gelaagd en gelaagd. Je hebt geen idee, want het gaat geleidelijk totdat je zegt: 'Oh s–t, dit ziet er niet goed uit.'”

Dit is een geweldige boodschap om de wereld in te sturen, zoals gewoonlijk, als fans merken dat het gezicht van een beroemdheid is veranderd, komt dat door plastische chirurgie. In het geval van Courteney Cox heeft ze fillers verwijderd en ziet ze er geweldig en natuurlijk uit. Volgens The Sun zei ze ook dat ze een "dunne huid" heeft en dat ze haar huid liever zou zien als met "glimlachlijnen" en niet als rimpels.

In 2019 zei Courteney Cox dat ze klaar was met fillers. Volgens People zei de actrice dat ze zich geweldig voelde in de twee jaar sinds ze haar fillers eruit had laten halen. Ze zei: "Dus nu omarm ik wie ik ben en word ik ouder met wat God me heeft gegeven, niet met wat ik probeerde te veranderen."

Courteney sprak ook over ouder worden, wat zo herkenbaar is: Ik zou zeggen dat het heel gewoon is dat je doormaakt naarmate je ouder wordt, vooral in Hollywood. Je moet accepteren dat je ouder wordt, en dat was iets waar ik het moeilijk mee had.”

Courteney sprak over Botox- en laserbehandelingen en zei dat ze het niet leuk vond hoe ze ervoor zorgde dat ze die hadden gedaan. Volgens Harper's Bazaar zei ze in een interview: "Je kijkt naar een foto van jezelf en denkt: 'Oh, God.'Zoals, je ziet er vreselijk uit. Ik heb dingen gedaan waar ik spijt van heb, en gelukkig zijn het dingen die oplossen en verdwijnen. Dus, um, dat is goed, want het is niet altijd mijn beste look geweest. Dus nu heb ik een nieuw motto: 'Let it be.'"

Fans reageren op Courteney Cox's "meer natuurlijke" look

Het is heel verfrissend om een beroemde actrice te horen zeggen dat er te veel Hollywood-druk is om er jong uit te zien. Verschillende fans van de Friends-ster deelden hun gedachten in een Reddit-thread, met een die zei dat ze verdrietig zijn om te horen dat zoveel beroemdheden er hetzelfde over denken en denken dat ze de plastische chirurgie moeten bijhouden.

Een fan schreef: "Ik hoop dat meer vrouwen in de filmindustrie zichzelf op natuurlijke wijze zullen laten ouder worden" en een andere zei: "Ze lijkt weer op zichzelf!"

Fans waarderen de openhartigheid van Courteney Cox over haar gezicht en waarom ze besloot haar fillers te laten verwijderen, zodat ze er natuurlijker uit kon zien en zich meer zichzelf kon voelen. Hopelijk kan ze meer mensen inspireren om de plastische chirurgie te vergeten en op natuurlijke wijze ouder te worden, want dit is een geweldige boodschap.

Aanbevolen: