Het moment waarop fans het veranderende gezicht van Meg Ryan begonnen te zien

Inhoudsopgave:

Het moment waarop fans het veranderende gezicht van Meg Ryan begonnen te zien
Het moment waarop fans het veranderende gezicht van Meg Ryan begonnen te zien
Anonim

Als de temperatuur in september en oktober da alt, zijn we altijd op zoek naar een gezellige film om onder het genot van een warme kop koffie (misschien zelfs een Pumpkin Spice Latte) naar te kijken. Een van de beste romcoms is You've Got Mail en fans vinden het geweldig om te zien hoe Kathleen Kelly, het personage van Meg Ryan, door New York City loopt in comfortabele truien en laagjes. Deze film wordt echt niet oud. Meg Ryan schittert als een optimistisch personage in de hoop dat ze de boekwinkel van haar kinderen open zal houden… en als ze daarbij ook liefde kan vinden, dan is dat een totale bonus.

Mindy Kaling wil een You've Got Mail-reboot, en dat zouden we ook geweldig vinden. In de tussentijd is het leuk om elke romantische film te bekijken waarin Meg Ryan heeft gespeeld, terwijl ze zich afvraagt over haar relatie met co-ster Tom Hanks. In de afgelopen jaren zijn mensen over iets anders gaan praten, en dat is het gezicht van Meg Ryan. Heeft ze plastische chirurgie ondergaan? Laten we eens kijken naar het moment waarop fans Meg Ryan's veranderende gezicht begonnen op te merken.

2016

Bij het kijken naar films uit de jaren 90 en 2000 met in de hoofdrol Meg Ryan, konden fans altijd op één ding rekenen: de actrice had altijd een jeugdige uitstraling. Maar toen begonnen mensen zich af te vragen of ze plastische chirurgie had ondergaan.

Fans dachten dat het gezicht van Nicole Kidman was veranderd en ze is zeker niet de enige actrice die werk lijkt te hebben gehad.

Het was in 2016 dat fans merkten dat het gezicht van Meg Ryan er anders uitzag.

Dr. Mark Youssef legde in een interview met Hollywood Life uit dat de actrice fillers in haar wangen had. Hij legde uit: Het meest voor de hand liggende dat ze heeft gedaan, is een soort vulmiddel of vetoverdracht naar haar wang. Het is absoluut te veel omdat de appel van haar wang te vol en te groot is. Als ze lacht, komt al dat vulmiddel omhoog en lijken haar ogen kleiner. De reden dat ze er mannelijk uitziet, is vanwege de plaatsing van het volume op haar wangen. Het volume van de filler had meer zijdelings geplaatst moeten worden om haar een zachtere uitstraling te geven.”

Dr. Youssef deelde ook dat het vanuit zijn perspectief veel te veel plastische chirurgie leek: hij zei: Ze heeft misschien te veel gedaan. Ik denk dat mensen daarom een beetje geschrokken zijn omdat ze niet lijkt op de Meg Ryan waar we allemaal van houden.'

Het is belangrijk op te merken dat Meg Ryan niet heeft toegegeven iets te hebben gedaan, maar mensen denken zeker dat ze wangvullers had.

Dr. Lyle M. Beck, een plastisch chirurg, vertelde Radar Online: "Het lijkt erop dat ze meerdere laserresurfacings heeft gehad, evenals veel te veel Botox en zwaar gepompte vuller." De dokter vroeg zich ook af of ze werk aan haar neus had laten doen en zei: "Haar neus is duidelijk veranderd."

Wat vinden fans?

We zijn er allemaal aan gewend om beroemdheden met wat Botox te zien op dit moment, omdat we weten dat er veel druk is. Maar wat vinden fans van het werk dat deze favoriete actrice op haar gezicht lijkt te hebben gedaan?

Bij het bespreken van Meg Ryan's vermeende plastische chirurgie op Reddit, zeiden sommige fans dat er twee soorten plastisch chirurgen zijn: degenen die een "natuurlijke" look willen en degenen die gaan voor een meer "kunstmatige" uitstraling.

Verschillende mensen merkten op dat naar een goede plastisch chirurg gaan betekent dat je er veel natuurlijker uitziet. Een persoon schreef: "De beste plastisch chirurgen waarmee ik ooit heb gewerkt, zouden hun klanten vertellen: 'Ik ga je er niet 10 jaar jonger uit laten zien, ik zal je er geweldig laten uitzien voor je leeftijd.'"

Andere mensen antwoordden in de Reddit-thread dat als iemand plastische chirurgie gaat ondergaan, ze ervoor moeten zorgen dat het er "subtiel" uitziet en dat ze moeten weten wanneer ze moeten stoppen. Veel mensen zijn het erover eens dat Meg Ryan nogal wat werk aan haar gezicht lijkt te hebben ondergaan, en ze zouden willen dat ze eerder was gestopt. Anderen zijn geen grote fans van wangvullers.

Hoewel mensen nieuwsgierig zijn naar het veranderende gezicht van Meg Ryan, lijkt ze nog steeds zelfverzekerd en veilig met wie ze is, wat geweldig is om te zien en zeer inspirerend. Terwijl mensen Meg Ryan vaak "America's Sweetheart" noemen, blijkt Meg Ryan niet blij te zijn met die zin.

Toen Gwyneth P altrow de actrice ooit interviewde op de In Goop He alth-conferentie in Californië, zei Meg Ryan: "Als je iets wordt bestempeld, zoals America's Sweetheart, wist ik niet eens wat dat betekende. impliceren noodzakelijkerwijs dat je slim of seksueel of gecompliceerd bent of zoiets. Het is een label. En wat kan een label anders doen dan naar je raden?"

Aanbevolen: