Alles waar Julian Dennison mee bezig is sinds 'Deadpool 2

Inhoudsopgave:

Alles waar Julian Dennison mee bezig is sinds 'Deadpool 2
Alles waar Julian Dennison mee bezig is sinds 'Deadpool 2
Anonim

Inbreken in Hollywood is moeilijk, en het kan nog moeilijker zijn om daar te blijven. Sommige artiesten varen jarenlang op de golf, anderen verdwijnen volledig en sommigen lopen gewoon weg van alles en gaan iets anders doen. Ieders pad is anders en deze reizen houden het publiek geïnteresseerd.

Nadat Hunt for the Wilderpeople een verrassingshit werd, ging Julian Dennison aan de slag in het bedrijf. De samenwerking met Marvel voor Deadpool 2 was een geweldige carrièrestap, en Dennison heeft een aantal interessante projecten gehad sinds die film een fortuin verdiende.

Laten we Julian Dennison eens nader bekijken en zien wat hij heeft uitgespookt.

Julian Dennison was geweldig in 'Deadpool 2'

2018's Deadpool 2 was een langverwachte film die bijna gegarandeerd een plons zou maken aan de kassa. De eerste film was een hit en het binnenhalen van nieuwe personages zoals Cable zorgde alleen maar voor extra brandstof voor de hype.

Julian Dennison was een geweldige toevoeging aan de cast, en dankzij zijn optreden in Hunt for the Wilderpeople waren filmfans klaar om de jonge acteur te zien in een grote kaskraker.

Een van de leuke dingen aan het zien van Denison in de rol, is dat hij niet past in het uiterlijk van een typische superheld. Dit was iets waar hij over sprak in een interview met GQ.

"Dat was persoonlijk super cool voor mij, want ik herinner me dat ik naar de Avengers-films en de X-Men-films en zo keek, en je zag nooit echt een grotere superheld, een molligere superheld, en ik ben een mollig kind Ik ben groot en het was super cool dat ze zo open stonden om het karakter te veranderen. Firefist Russell in de strips ziet er heel anders uit. Alsof hij uit klei was gevormd en uit de hemel was neergezonden en vervolgens tot leven was gewekt. Zoals de Amazones in Wonder Woman, "zei de acteur.

Nadat hij vroeg 800 miljoen dollar verdiende, werd de film een hit en plotseling had Julian Denison nog een grote eer op zijn naam staan.

In de jaren sinds Deadpool 2 de kassa veroverde, heeft Denison het druk gehad en heeft hij een verscheidenheid aan werk neergehaald.

Dennison was te zien in 'Godzilla Vs. Kong'

Op het grote scherm heeft Dennison een aantal unieke credits op zijn naam staan. Op dit moment is Godzilla vs. Kong de grootste film waarin hij heeft gespeeld sinds hij in Deadpool 2 speelde.

Toen hij met ScreenRant sprak, opende Dennison zijn personage in de film.

"Ja, ik denk dat Josh een soort van jonge, nerdy of geeky jongen is. Ik zou zeggen dat ik een beetje nerd ben, maar hij is gewoon een nerd en hij wordt gewoon naar binnen getrokken en naar binnen gesleept zijn vriend Madison in deze gigantische situatie. Ze gaan op Godzilla jagen; ze gaan kijken wat hem irriteert en waar deze Apex Corporation voor staat. Ze ontmoeten de psychopaat, deze gekke complottheoreticus genaamd Bernie, en gaan samen op dit avontuur. Ze redden echt de wereld; red de mensheid, "zei hij.

De film was een financieel succes, ondanks het feit dat hij uitkwam te midden van vele gesloten theaters. Het genereerde ook een hoop streaming-uren op HBO Max, wat bewijst dat filmfans nog steeds dol zijn op een goede monsterfilm.

Buiten die film heeft Denison ook in de Christmas Chronicles 2 gestaan.

Hoewel hij geweldig is in filmprojecten, heeft Dennison er ook voor gezorgd dat hij wat televisiewerk neerzette in de jaren sinds hij in Deadpool 2 speelde.

Dennison-stemmen dringen door in 'The Strange Chores'

Sinds 2019 spreekt Julian Dennison het personage Pierce uit in de animatieserie The Strange Chores. De serie is slechts één seizoen uitgezonden, maar gelukkig is bevestigd dat deze terugkomt voor seizoen 2.

Op dit moment is die geanimeerde show de enige serie waar hij sinds Deadpool 2 aan meedoet, wat betekent dat het grootste deel van zijn werk zich in de filmwereld afspeelt.

Een snelle blik op IMDb laat zien dat Dennison momenteel niet gehecht is aan toekomstige projecten. Het kan zijn dat de acteur gewoon een pauze neemt en een tijdje van het leven geniet. Hij werkt tenslotte al jaren gestaag en een welverdiende pauze kan een geweldige manier zijn om gewoon te resetten voordat je weer op het acteerpad gaat.

Julian Dennison heeft een opmerkelijke carrière achter de rug sinds hij doorbrak in de entertainmentwereld, en fans zijn benieuwd wat de acteur gaat doen met zijn volgende grote project.

Aanbevolen: