Is Hailey Bieber dicht bij haar vader, Stephen Baldwin?

Inhoudsopgave:

Is Hailey Bieber dicht bij haar vader, Stephen Baldwin?
Is Hailey Bieber dicht bij haar vader, Stephen Baldwin?
Anonim

Hailey Baldwin is erin geslaagd een behoorlijke naam voor zichzelf te maken, zo veel dat ze nu een Bieber is. Het model stapte in 2018 in het huwelijksbootje met zanger Justin Bieber en het duo heeft sindsdien een paar goals gemaakt.

Hoewel haar huwelijk met Justin een constant hot topic blijft, is Hailey geen onbekende in de schijnwerpers. De ster is de dochter en nicht van Hollywoods eigen Baldwin-broers, met acteur Stephen Baldwin als haar vader.

Hoewel Hailey nauwe relaties heeft onderhouden met haar familie, waaronder haar neef, Ireland Baldwin, lijkt het alsof ze de laatste tijd niet al te veel verbonden is met haar vader. Fans hebben gemerkt dat Hailey een veel hechtere band met haar moeder heeft dan met haar vader, waardoor velen zich afvragen waar de twee nu staan.

Bijgewerkt op 20 januari 2022: Hoewel hun politieke meningsverschillen de zaken misschien moeilijk maken, heeft Hailey Bieber duidelijk gemaakt dat ze nog steeds van haar vader houdt. Ze heeft hem zelfs te danken dat hij haar aan haar toekomstige echtgenoot heeft voorgesteld! In 2009 nam Stephen Baldwin zijn dochter mee naar een meet-and-greet met popsuperster Justin Bieber. Negen jaar (en vele exen) later zouden de twee man en vrouw worden. In februari 2021 onthulde een bron dat Justin Bieber Stephen Baldwin graag hielp met zijn financiële problemen, wat verder suggereert dat er zeker niet te veel vijandigheid is tussen de Biebers en Stephen Baldwin.

Hailey Bieber's Rise To Fame

Hailey Baldwin is een hot topic sinds ze met Justin Bieber begon te daten. Welnu, nu de twee officieel in het huwelijksbootje zijn gestapt, zijn de levens van Hailey en Justin aanzienlijk veranderd.

Ondanks het opgroeien met een beroemde vader en ooms, heeft Hailey haar jeugd altijd als 'normaal' beschreven. Het model maakte duidelijk dat ze ondanks haar achternaam normale tienerdingen deed, zoals het behalen van haar rijbewijs, en zichzelf nooit als 'beroemd' beschouwde.

Hoewel ze wist dat ze een zeer bevoorrecht leven leidde, was haar niveau van "roem" vergeleken met dat van Justin praktisch onbestaande.

Pas toen Hailey begon met modellenwerk, kreeg ze wereldwijde erkenning, en dankzij haar nauwe banden met de Jenner-zussen en haar huwelijk met Justin Bieber, is Hailey een van de grootste namen van vandaag!

Zijn Stephen Baldwin en Hailey Bieber close?

Na haar snelle groei in roem en succes in de afgelopen jaren, is Hailey ook behoorlijk uitgesproken geworden als het gaat om haar relatie met haar vader.

Hoewel ze duidelijk heeft gemaakt dat Stephen Baldwin een "geweldige vader" is, hebben Hailey en Stephen niet de beste verstandhouding.

Hoewel de twee een hartelijke relatie onderhouden, die bestaat uit schattige Instagram-verjaardagsberichten en Vaderdagvieringen, zien de twee het gewoon niet eens worden als het om politiek gaat.

Waar ze het niet mee eens zijn

Het kwam allemaal tot een hoogtepunt tijdens de presidentsverkiezingen van 2016, toen Stephen Baldwin zijn standpunt als aanhanger van Donald Trump heel duidelijk maakte. Hailey, die onvermurwbaar een democraat is, heeft haar minachting uitgesproken voor de opvattingen van haar vader.

Hun verschillen als het gaat om politiek en de verkiezingen hebben hun relatie zeker onder druk gezet. "Ik hou van mijn vader, hij is een geweldige vader, maar we waren het zo sterk oneens over [de verkiezingen]", vertelde Hailey aan The Times.

Toen het op de verkiezingen van 2020 aankwam, terwijl Hailey's vader Trump voor een tweede keer steunde, bespotte haar oom, Alec Baldwin hem op Saturday Night Live.

Het was duidelijk dat Hailey achter Biden stond en maakte het duidelijk op haar sociale mediakanalen. Hoewel hun politieke meningsverschillen voor altijd de olifant in de kamer zullen zijn, blijven de twee vriendschappelijk en betrokken bij elkaars leven.

Aanbevolen: