De relatie van Cherie en Jessey wordt in twijfel getrokken over Bling Empire

Inhoudsopgave:

De relatie van Cherie en Jessey wordt in twijfel getrokken over Bling Empire
De relatie van Cherie en Jessey wordt in twijfel getrokken over Bling Empire
Anonim

De rijkste en meest fantastische Aziaten van Los Angeles zijn terug voor het tweede seizoen van Bling Empire, en na slechts de eerste aflevering lijkt het erop dat dit seizoen nog meer belooft te worden schandalig dan de eerste. Het seizoen begint met Kevin, die zich aanpast aan de levensstijl van de rich and famous en Kelly en Kane verwelkomt in zijn nieuwe appartement.

Hoewel Kane en Kelly commentaar geven op het kale appartement en een "hazmat-pak" nodig hebben om zichzelf te beschermen tegen Kevin's shenanigans, vertelt Kevin de camera's dat hij "dichterbij komt om te ontdekken wie ik ben en hoe het is om te zijn Aziatisch." Maar ondanks dat Kevin de toon zet voor een potentieel opbeurend seizoen, lijkt het erop dat er al drama op komst is.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Bling Empire seizoen 2, aflevering 1: 'Diamonds and Deception'

Cherie en Jessey's trouwplannen lijken on the Rocks

Op Cherie's 100-daagse feest dat vorig seizoen werd uitgezonden, vroeg ze haar vriend Jessey, met wie ze twee kinderen deelt, ten overstaan van een menigte vrienden en familie. Nu, bij een dealer in de diamantwijk met de opmerkelijk blitse Anna, zoekt Cherie naar een diamanten ring. Cherie vertelt Anna dat ze bezig is met het plannen van hun bruiloft, hoewel Jessey niet zeker weet of het nu het juiste moment is voor hun huwelijk.

Thuis genieten Cherie, Jessey en hun kinderen Jevon en Jadore Lee van een door de chef bereide sushima altijd waarbij Cherie haar verloofde vertelt dat ze wat foto's wil maken voor de bruiloft. Jessey stelt Cherie uit wat betreft het plannen van bruiloften, en zegt: "Ik krijg hoofdpijn als ik eraan denk." Uh oh, zijn wij het of lijkt Jessey bang om in het huwelijksbootje te stappen?

Cherie en Jessey Bling Empire
Cherie en Jessey Bling Empire

Nou, gebaseerd op een gesprek tussen fashionista Jaime en haar nieuwe vriendin, Leah, die ze ontmoette op Cherie's 100-daagse feest, toen Jessey Cherie ontmoette, had hij een vrouw en twee kinderen met een vrouw genaamd Crystal. Overrompeld door het nieuws vraagt Jaime of Jessey nog steeds getrouwd is met Crystal. Hij vraagt zich af of dat de oorzaak kan zijn van zijn afkeer om met Cherie te trouwen. Hoewel Leah toegeeft dat ze het antwoord op die vraag niet weet, vreest ze dat ze al te veel heeft onthuld.

Anna en Christine proberen het niet goed te maken

Gedurende seizoen 1 stonden Anna en vriend Christine op gespannen voet, wedijverden ze met elkaar over materialisme, in de hoop de ander te verdrijven met rijkdom en glamour. De twee kwamen aan het begin van seizoen 2 weer bij elkaar tijdens het jubileumfeest van wederzijdse vriend Mimi, dat volgens Kane nog oogverblindend was dan de feesten die Christine geeft. Op het feest nodigt Anna Christine uit voor een rondleiding door haar nieuwe landgoed, een gebaar waarvan Christine hoopt dat het verzoening zal betekenen.

Terwijl een oude relatie op Mimi's feest weer samen lijkt te smelten, lijkt het erop dat er een nieuwe relatie in de kaarten zit voor Kevin en coole meid Kim. Tijdens Mimi's festiviteiten kreeg Kim het nieuws dat ze een DJ-residentie had gekregen bij de Wynn in Las Vegas. Extatisch omhelst Kim Kevin en kust hem op de wang, waardoor hij zich afvraagt of haar acties een teken van haar gevoelens waren. Dus, Kevin besluit om "het er dik op te leggen", en Kim mee uit te vragen. "Alle grappen terzijde," zegt Kim, "ja, ik zou graag met je willen rondhangen."

Kim en Kevin Bling Empire
Kim en Kevin Bling Empire

Met hoge verwachtingen van een nieuwe connectie vragen kijkers zich af hoe de interactie met Christine en Anna zal verlopen. Om die vraag te beantwoorden: niet goed. Bij aankomst bij Anna's huis begint Christine te praten over haar wil om iets terug te geven en filantropisch te zijn, vooral jegens alleenstaande moeders, aangezien zijzelf de ellende van het moederschap moet verwerken. Anna poept Christine's houding en noemt haar een "doe alsof Martha Stewart."

Christine en Anna Bling Empire
Christine en Anna Bling Empire

De twee duiken vervolgens in het onderwerp van hun vorige relatie, en Christine vertelt Anna dat ze niet met haar wil concurreren. "Het is zo duidelijk", zegt Anna koeltjes, "Christine doet te veel haar best om afgeschilderd te worden als iemand die ze een jaar geleden niet was. Ik vind het buitengewoon zielig." Helaas voor de hoopvolle mensen, lijkt het erop dat Anna en Christine geen toenadering meer hebben.

Fans strijden om hun gevoelens over Anna

De tumultueuze relatie tussen Anna en Christine tijdens seizoen 1 zorgde voor verdeeldheid bij de kijkers, sommigen kozen de kant van Anna en anderen Christine. Met de première van seizoen 2 lijkt het erop dat Anna's fanclub niet heeft gewankeld, en velen zijn opgewonden om haar weer op hun scherm te zien.

Op basis van haar eerste interacties met Christine tijdens aflevering 1 lijken anderen zich echter tegen Anna te verzetten, zich afvragend dat haar houding minder dan smaakvol kan zijn.

Cherie moet misschien verdergaan

Ondanks het feit dat we een liefdevolle relatie hebben gehad zoals beschreven in seizoen 1, lijkt het erop dat seizoen 2 zich voorbereidt op een soort ruzie tussen Cherie en Jessey. Hoewel het geen traditionele zet was, bleek Cherie's voorstel aan Jessey tijdens seizoen 1 een liefdevol moment te zijn dat door een stel werd gedeeld. Fans vroegen zich echter af: waarom was Jessey niet de eerste die optrad? Ze delen immers samen kinderen. Nu, met deze laatste informatie van Leah, zou Jessey een ontrouwe partner kunnen zijn? Als dat zo is, is het tijd voor Cherie om haar verliezen te beperken en op zoek te gaan naar een man die klaar is om te trouwen en van haar houdt zoals ze verdient.

Bekijk alle nieuwe afleveringen van Bling Empire, alleen op Netflix.

Aanbevolen: