Kane Spirals Over The Cherie And Jessey Gossip

Inhoudsopgave:

Kane Spirals Over The Cherie And Jessey Gossip
Kane Spirals Over The Cherie And Jessey Gossip
Anonim

De tweede aflevering van Bling Empire's tweede seizoen begint met Kane en Kelly die Dr. TJ Tsay op bezoek brengen, zodat Kane zijn gezicht kan bijwerken. Nadat hij een tablet ketamine in zijn mond heeft opgelost en op wat lachgas heeft gezogen, kijkt Kelly toe hoe Kane zijn neus en kin inrijgt, waardoor de groei van collageen wordt bevorderd om structuur aan zijn uiterlijk toe te voegen.

De twee ontmoeten Kevin vervolgens voor het diner, waar Kevin zijn bezorgdheid uit dat Kane zichzelf pijn doet met deze procedures. "Morgen word je weer verliefd op mijn gezicht", verzekert Kane hem. Ondanks overvloedige hoeveelheden botox en fillers die het gezicht bevriezen, lijkt Kane zijn ware kleuren niet te verbergen.

Spoiler Alert: De rest van dit artikel bevat spoilers van Bling Empire seizoen 2, aflevering 2: 'Rumor Has It'

Kane duikt in Cherie's persoonlijke leven

Tijdens een samenkomst in het huis van Guy Tang, onthult Jaime aan Kelly het nieuws dat ze van Leah over Cherie heeft ontvangen over de vraag of Cherie weet dat Jessey een vrouw en twee kinderen had toen het paar elkaar ontmoette. Het paar wendt zich vervolgens tot de groep om hun mening te verzamelen over het al dan niet bespreken van hun bevindingen met Cherie.

Als een goede vriend van Cherie's, neemt makelaar, Kane, het op zich om 'de waarheid te achterhalen', hoewel Kevin zich zorgen maakt dat Kane's aanleg voor roddels voor onnodig drama kan zorgen. "Ik denk dat ze het gewoon moeten laten gaan", zegt hij.

Hoewel Kevins advies goed is, nodigt Kane Jaime en Leah uit voor een lunch om de situatie zo goed mogelijk te begrijpen. Leah onthult dat Cherie een relatie had met een ex genaamd Alex voordat ze Jessey ontmoette. Alex stelde Cherie voor aan Jessey en zijn vrouw Crystal, met wie hij twee kinderen deelt. Alex en Cherie stopten ermee toen ze erachter kwamen dat Cherie en Jessey erbij betrokken waren.

Kane vat de schokkende informatie persoonlijk op en twijfelt aan zijn relatie met Cherie. "Dit is niet de Cherie die ik kende," zegt Kane, boos dat hij dit nieuws over Cherie's persoonlijke leven van een derde partij moest horen in plaats van uit de mond van het paard. Daarmee stopt Kane het brood van de tafel in zijn tas en vertrekt, klaar om zich in eten te wentelen.

Kim vertelt over haar relatieproblemen

Opgewonden over het vooruitzicht van een relatie met Kim, beta alt Kevin voor een privédate met een chef-kok genaamd Jasper wiens bedoeling het was om het paar een gastronomische ma altijd aan te bieden in combinatie met hen te leren over de kunst van het bereiden van een vis. Met bloemen in de hand arriveert Kevin bij de eetgelegenheid en vertelt Jasper dat hij zal worden vergezeld door een speciaal iemand.

Om 20:08 probeert Kevin Kim tevergeefs te bellen. 'Kim is altijd op tijd, zo niet vroeg,' dringt Kevin aan en belt haar om 20:25 uur opnieuw. Eindelijk, om 20:44, probeert Kevin Kim voor de laatste keer. Als Kevin opnieuw wordt ontvangen door haar voicemail, besluit hij het op te geven.

Op Guy's feestje komen Kevin en Kim elkaar voor het eerst tegen sinds ze hem op hun date heeft laten staan, en hoewel ze het gesprek probeerde te vermijden, trekt Kevin haar apart en vraagt haar om uitleg. "Ik weet niet zeker of ik met je mee wil gaan," geeft Kim toe, eraan toevoegend dat ze hun vriendschap niet wil verliezen als het niet zou lukken. Ondanks zijn milde liefdesverdriet accepteert Kevin haar verontschuldiging.

kevin-kreider-bling-imperium
kevin-kreider-bling-imperium

Bij Kelly's huis later in de week zit Kim bij Kelly en haar moeder, Kimmy, en onthult verder dat de reden dat ze een date met Kevin vermeed, te wijten was aan een relatietrauma uit het verleden waarbij ze zich verraden voelde door haar ex. "Als ik een relatie heb," merkt Kim met betraande ogen op, "geef ik alles, en dat vind ik heel eng." Kimmy verzekert haar dat "de tijd alles heelt", waardoor Kim een hoopvolle zucht van verlichting kan slaken.

Kijkers stellen Kim's bedoelingen in vraag

Ondanks dat Kim zich openstelt tegenover Kelly en haar moeder over de relatieproblemen in het verleden, zijn fans nog steeds boos dat ze niet volwassen genoeg was om haar gevoelens toe te geven in een gesprek met Kevin. In plaats van echt tegen hem te zijn, besloot ze dat het de beste manier was om hem op te staan, waarmee ze bewees dat ze misschien niet op de goede weg is om een succesvolle partner te worden.

Kane's affiniteit met roddels zal zeker rommelig worden

Terwijl Kane beweert dat zijn wil om tot op de bodem uit te zoeken met de Cherie-roddels uit de goedheid van zijn hart is en een hechte band met haar wil onderhouden als vrienden. Het lijkt er echter op dat de twinkeling in zijn ogen die ontstaat bij het horen en verspreiden van geruchten een saboteur zal blijken te zijn. Zijn zitten met Leah en Jaime leek om geen andere reden te zijn dan om zich verder in de roddels te verstrengelen. Als hij de vriendschap die hij met Cherie koestert wil behouden, moet hij Kevins advies opvolgen en een stap terug doen uit de geruchtenmolen.

Seizoen 2 van Bling Empire wordt momenteel gestreamd, alleen op Netflix.

Aanbevolen: