Retailers hebben het kookgerei van Chrissy Teigen getrokken, maar is ze echt geannuleerd?

Inhoudsopgave:

Retailers hebben het kookgerei van Chrissy Teigen getrokken, maar is ze echt geannuleerd?
Retailers hebben het kookgerei van Chrissy Teigen getrokken, maar is ze echt geannuleerd?
Anonim

Veel mensen houden ervan om Chrissy Teigen te haten. Dus toen het nieuws brak dat Teigen Courtney Stodden jaren geleden had gepest, wakkerde dat het vuur aan achter voormalige fans die het model wilden annuleren.

Nu zijn retailers gestopt met het in voorraad hebben van Chrissy Teigen's kookgerei… Maar betekent dat dat ze volledig is afgezegd?

Sommige retailers hebben het kookgerei van Chrissy Teigen gehaald

Zoals nieuwszenders meldden, zijn meerdere retailers gestopt met het in voorraad hebben van Chrissy Teigen's kookgerei. Het was eerder beschikbaar bij zowel Macy's als Target. Maar nu heeft geen van beide winkels de productlijn van Teigen op voorraad. Dus natuurlijk vragen zowel fans als critici zich af waarom.

Is het kookgerei van Chrissy Teigen getrokken vanwege de annuleringscultuur? Misschien.

Het is waar dat Bloomingdale's zich onlangs terugtrok uit een vooraf geplande samenwerking met Chrissy. In alle opzichten klinkt het alsof de beslissing om hun samenwerking te annuleren puur gebaseerd was op het drama met Teigen in de media.

Maar Macy's, dat een moederbedrijf deelt met Bloomingdale's, stopte onlangs ook met het in voorraad hebben van Teigen's kookgerei. Het lijkt erop dat de storingen rechtstreeks verband houden met recente onthullingen over het pestverleden van Chrissy.

Hebben alle retailers Chrissy Teigen geannuleerd?

Wat Target betreft, stopte die winkel vorig jaar met de verkoop van kookgerei van het merk Chrissy Teigen. De retailgigant zei dat het de kookgereilijn van Chrissy zou verwijderen om plaats te maken voor zijn eigen merken. Target zei ook dat de beslissing "wederzijds" was.

Toch hebben alle bovengenoemde retailers (plus Amazon) nog steeds Chrissy's kookboeken. Hoewel ze de boeken misschien niet in de winkel hebben, vermeldt elke winkelier Teigen's kookboeken op hun respectievelijke websites.

Dus misschien is Chrissy helemaal niet geannuleerd.

Was Chrissy's verontschuldiging genoeg om haar kookgerei te redden?

Hoewel Chrissy zich publiekelijk verontschuldigde bij Courtney Stodden, kwam het niet goed over. Stodden beweerde dat Teigen zich alleen verontschuldigde omdat ze hoopte haar reputatie en merksamenwerkingen te redden.

Als dat de bedoeling was achter de openbare Twitter-excuses, lijkt Chrissy niet de indruk te hebben gemaakt waar ze op hoopte. Hoewel retailers zoals Amazon niet geïnteresseerd lijken te zijn in het annuleren van cultuur of het negeren van producten van dubieuze merken, laten andere namen in de branche zien dat ze pesten serieus nemen.

Kunnen mensen nog steeds het kookgerei van Chrissy Teigen kopen?

Het punt is dat, zelfs als Macy's Chrissy heeft gedumpt en Bloomingdale's niet van plan is om met haar verder te gaan, Cravings van Chrissy Teigen waarschijnlijk geen snelle dood zal sterven. Kopers kunnen tenslotte nog steeds de potten en pannen van Chrissy kopen op de Cravings-website.

Dus hoezeer Chrissy ook een openbare geseling verdient voor de manier waarop ze Courtney Stodden behandelde (en ze blijkbaar nog steeds behandelt), er kwam niet veel van terecht.

Hoewel de annuleringscultuur wijdverbreid is, lijkt wat Chrissy deed niet genoeg te zijn om haar volledig uit het publieke oog (of de boodschappenlijstjes van consumenten) te verwijderen.

Aanbevolen: