Heeft 'Outer Banks' Madelyn Cline AKA Sarah een vriendje?

Inhoudsopgave:

Heeft 'Outer Banks' Madelyn Cline AKA Sarah een vriendje?
Heeft 'Outer Banks' Madelyn Cline AKA Sarah een vriendje?
Anonim

De populaire Amerikaanse streamingdienst, Netflix, heeft een enorme vlucht genomen sinds de eerste oprichting in 1997, en groeide vanaf 2022 tot een totaal van 222 miljoen abonnees. Sinds de eerste lancering is het uitgegroeid tot een wereldwijd succes - en is nu de thuisbasis van vele extreem populaire series, waaronder de geliefde tv-show, Outer Banks.

De mysterieserie lanceerde zijn eerste seizoen op de streamingdienst in 2020 en is in totaal twee grotendeels succesvolle seizoenen uitgezonden. Ondertussen hebben fans duidelijk een liefde ontwikkeld voor veel van de hoofdpersonages, die ze hebben gevolgd op een moedige reis door beide seizoenen. Gedurende het eerste seizoen bloeide er een onwaarschijnlijke romance op tussen twee personages met totaal verschillende achtergronden - Sarah en John B.

Dankzij hun romance op het scherm kwam het paar meteen in de openbaarheid, waardoor veel fans zich afvroegen, wie is Sarah van Outer Banks eigenlijk?

Wie is de actrice die Sarah speelt in Outer Banks?

Dus, wie is de actrice die het onschuldige personage Sarah speelt in de populaire tv-serie Outer Banks ?

Actrice Madelyn Cline, geboren in 1997, slaagde erin haar rol in Outer Banks te bemachtigen, en hoewel haar exacte salaris voor de rol onbekend is, wordt gemeld dat de ster waarschijnlijk tussen $ 20.000 en $ 80.000 per aflevering verdient. Voordat ze in Outer Banks speelde, had Cline zich al gevestigd als actrice, met eerdere opmerkelijke rollen, waaronder haar rol als Tina in de Netflix-serie Stranger Things, en de film Boy Erased uit 2018.

Het is zeer waarschijnlijk dat haar eerdere succes in haar acteercarrière haar heeft geholpen om een hoofdrol te krijgen in Outer Banks, waar ze een 'Kook' speelt die bekend staat als Sarah. Een 'kook' is een slangterm die in de show wordt gebruikt voor iemand met een hoger prestige en rijkdom, het tegenovergestelde van 'de pogues' die het leven aan de meer avontuurlijke kant leiden.

Om de rol van Sarah zo effectief mogelijk te spelen, zei Cline tegen The List dat ze 'inspiratie putte uit haar eigen onzekerheden' en dat ze op haar beurt haar eigen twijfels in het personage kon kanaliseren.

Heeft ‘Sarah’ van Outer Banks een vriendje?

Ondanks haar eerdere relatie van een jaar met Chase Stokes, besloot het stel ermee op te houden. Sindsdien is de Outer Banks-actrice officieel met niemand anders in verband gebracht, dus het is veilig om aan te nemen dat ze erg vrijgezel is gebleven na de splitsing.

Een recente foto die op Instagram werd onthuld, toonde echter dat het paar elkaars hand vasthield, wat leidde tot speculatie bij fans dat het paar mogelijk opnieuw met elkaar zou daten. Bovendien veroorzaakte het paar ook verzoeningsgeruchten in december 2021, toen ze werden gezien terwijl ze de People's Choice-awards 'arm in arm' verlieten.

Er is echter niets bevestigd door de twee, daarom kan voorlopig alleen worden aangenomen dat Madelyn Cline in feite nog steeds vrijgezel is.

Net als Madelyn was Chase Stokes eerder te zien in de populaire Netflix-serie Stranger Things, waar hij de rol van Reed speelde. In plaats van een heel seizoen een rol te spelen, verscheen de acteur echter slechts voor één aflevering, The Monster, in seizoen 1. Hij speelde ook in verschillende films in het afgelopen decennium, waaronder The Beach House (2018) en Between Waves (2018), zijn eerste grote filmdebuut.

Vóór haar relatie met Chase Stokes, is de actrice ook kort in verband gebracht met Zach Bia, hoewel er nooit iets officieels tussen de twee is bevestigd.

Waarom zijn Chase en Madelyn uit elkaar gegaan?

Helaas was het stel in november 2021 naar verluidt voorgoed uit elkaar gegaan, na iets meer dan een jaar verkering te hebben gehad. Dit nieuws kwam voor veel fans als een enorme teleurstelling, en velen hoopten dat de splitsing de chemie op de set die Sarah en John B hadden niet zou verpesten.

Fans hebben veel redenen gespeculeerd waarom Madelyn en Chase uit elkaar zouden kunnen gaan. Een van deze speculaties is dat de afstand tussen de twee bij het filmen in verschillende landen de relatie extra onder druk had kunnen zetten, een factor waarvan fans denken dat die de splitsing tussen het paar zou hebben veroorzaakt.

Volgens andere bronnen probeerden de twee naar verluidt 'hun problemen op te lossen'. Dit moet echter een uitdaging zijn gebleken, aangezien dit een van de redenen is waarom het geliefde stel naar verluidt hun eigen weg is gegaan.

Voordat ze Chase ontmoette, opende Cline Glamour UK in een interview, waar haar eerdere relaties werden besproken. Hoewel er geen namen werden onthuld, onthulde de populaire actrice dat veel van haar vroegere relaties 'giftig' waren en in haar woorden, dat ze 'veel ervan had meegemaakt, zoals gaslighting, manipulatie - noem maar op!'.

Het v alt nog te bezien of het paar zich met elkaar zal verzoenen, maar de recente geruchten hebben de opwinding van fans voor het paar alleen maar meer aangewakkerd.

Aanbevolen: