Fans denken dat 'Outer Banks'-sterren Madelyn Cline en Chase Stokes stilletjes met elkaar verzoend zijn

Inhoudsopgave:

Fans denken dat 'Outer Banks'-sterren Madelyn Cline en Chase Stokes stilletjes met elkaar verzoend zijn
Fans denken dat 'Outer Banks'-sterren Madelyn Cline en Chase Stokes stilletjes met elkaar verzoend zijn
Anonim

Toen 'Outer Banks' in het voorjaar van 2020 in première ging, werd het meteen een hit op Netflix. Première tijdens het hoogtepunt van de pandemie leidde zeker tot hun mening en maakte het vrij snel een favoriet bij de fans.

Fans werden verliefd op de relatie tussen de personages Sarah en John B. gespeeld door Madelyn Cline en Chase Stokes. Het was gemakkelijk om te zien dat de co-sterren instant chemie hadden. Dus fans waren dolblij toen ze aankondigden dat ze ook in het echte leven samen waren.

Madelyn Cline en Chase Stokes beginnen met daten

De twee maakten publiekelijk bekend dat ze in juni 2020 aan het daten waren. Ze hielden het een paar maanden privé, maar kort nadat ze het hadden aangekondigd, deelden ze veel van hun relatie op sociale media. Fans waren blij om de twee samen in het echt te zien, omdat hun personages zo geliefd waren en de chemie hadden waarvan nu werd bevestigd dat ze echt waren. De twee ontmoetten elkaar op de set van Outer Banks.

De twee gingen zelfs samen in quarantaine tijdens de pandemie, speelden samen in een videoclip, adopteerden samen een hond en stonden overal op elkaars Instagram. Zowel Cline als Stokes deden niet geheimzinnig over hun relatie, en daarom was het een schok voor fans toen ze stopten met het posten van elkaar en uiteindelijk de meeste van hun foto's samen verwijderden.

Madelyn en Chase zijn stilletjes uit elkaar gegaan

Na een jaar daten en zo open en openbaar over hun relatie, begonnen fans zich af te vragen of de twee uit elkaar waren. Terwijl de geruchten de sociale media overspoelden, verscheen er een video van Cline in Italië waar ze aan het dansen was met acteur Ross Butler. Dit voegde brandstof toe aan het vuur dat de twee absoluut niet meer samen waren.

Ondertussen zag je Stokes feesten in Miami met zijn mannelijke co-sterren uit 'Outer Banks'. De twee waren destijds ook al een tijdje niet meer samen gespot.

Toen ze iets over elkaar op Instagram zouden posten, dachten fans dat het op een meer platonische manier was. De foto's waren meestal groepsfoto's in plaats van alleen de twee.

Waar staan Madelyn Cline en Chase Stokes nu?

De vraag hangt in de lucht of Cline en Stokes het privé hebben goedgemaakt. Of dat betekent dat ze aan het daten zijn of gewoon vrienden en co-sterren kunnen zijn, is onduidelijk. Een recente foto leidde tot verzoeningsgeruchten. De foto gedeeld op Instagram door Outer Banks-ster Madison Bailey toont een groepsfoto van de cast waarin Cline en Stokes elkaars hand vasthouden. Dit kan natuurlijk hun karakter zijn en geen weerspiegeling van hun echte relaties, maar het is moeilijk te zeggen.

Dit bericht had meteen de hoop van fans dat de twee weer bij elkaar waren. Helaas voor fans hebben noch Cline noch Stokes dit bevestigd. Wat ze wel weten, is dat Cline zich opende dat de twee grenzen moesten stellen bij het filmen van seizoen twee. Ze vertelde Elle Magazine dat het gesprek met Stokes ongeveer ging als: "Hé, laten we hierover praten en grenzen stellen voordat we teruggaan, want er zijn zoveel mensen die het kan beïnvloeden."

In december 2021 hadden de twee ook geruchten doen ontstaan dat ze mogelijk weer samen zouden zijn. Ze werden gezien terwijl ze de People's Choice Awards arm in arm verlieten. Ze zijn sinds hun splitsing samen bij concerten gezien en hebben gereageerd op elkaars Instagram-berichten.

Het is onduidelijk of de twee weer bij elkaar zijn gekomen of in der minne zijn goedgemaakt omwille van de show. Madelyn Cline heeft eerder verklaard dat haar werkruimte heilig is, en ze wil niet dat de relatie een afleiding is voor iemand op de set. Het zou logisch zijn om op goede voet te staan met je co-ster omwille van de show, co-sterren en fans.

Outer Banks seizoen 3 is net begonnen met filmen volgens Netflix en berichten gedeeld door de cast. Seriefoto's van de cast onthulden een shot van Madelyn en Chase als hun personages. Er is geen exacte datum voor wanneer het seizoen in première gaat. Of de twee zich nu stilletjes hebben verzoend omwille van de show, een vriendschap of om weer bij elkaar te komen; fans zijn blij om de show terug te zien komen en de twee acteurs weer samen op het scherm te zien. Het is veilig om te zeggen dat fans hopen dat ze weer bij elkaar komen, maar de tijd zal het leren.

Aanbevolen: