Is Madelyn Cline aan het daten met iemand nieuw na het splitsen van Co-Star Chase Stokes uit Outer Banks?

Inhoudsopgave:

Is Madelyn Cline aan het daten met iemand nieuw na het splitsen van Co-Star Chase Stokes uit Outer Banks?
Is Madelyn Cline aan het daten met iemand nieuw na het splitsen van Co-Star Chase Stokes uit Outer Banks?
Anonim

Het lijdt geen twijfel dat Outer Banks meteen een groot succes werd onder Netflix-gebruikers, met de zeer verslavende verhaallijn die fans meteen binnenhaalde. anticipatie. Over het algemeen heeft de serie massa's positieve recensies van fans ontvangen, en het lijkt erop dat critici er ook enthousiast over zijn.

Tot nu toe zijn er in totaal twee seizoenen geweest en het lijkt erop dat een derde in de maak is. Gedurende deze tijd hebben veel van de castleden de kans gehad om hechte banden met elkaar aan te gaan, vooral omdat ze allemaal zo dicht bij elkaar woonden tijdens het filmen.

Sommige van deze castleden zijn Chase Stokes, Madelyn Cline, Rudy Pankow, Madison Bailey en Jonathan Davis. Sommige castleden zijn echter meer geworden dan alleen vrienden, zoals veel fans misschien al weten. Maar brandt die vonk nog steeds tussen dat stel?

Madelyn Cline viel voor (toen afgesplitst van) Chase Stokes

Madelyn en Chase begonnen voor het eerst met daten in april 2020 nadat ze elkaar ontmoetten op de set van seizoen 1 van Outer Banks. Ze gingen echter slechts een jaar later, in november 2021, uit elkaar. Dus, wat zorgde ervoor dat het schijnbaar geliefde paar uit elkaar ging? Het lijkt erop dat er verschillende redenen kunnen zijn.

Een speculatie is dat het paar uit elkaar is gegaan vanwege de afstand tussen hen tijdens het filmen in verschillende landen, naast planningsproblemen waardoor ze mogelijk niet zo vaak konden afspreken als ze hadden gewild. Ondanks dat ze probeerden hun problemen te 'werken', leek het erop dat het gewoon niet ging werken tussen het paar.

Eerder in maart werd het nieuws dat de twee niet meer samen waren enigszins bevestigd door verschillende insiderbronnen. Dit was inderdaad een bevestiging dat het voorgoed voorbij was.

Het lijkt er echter op dat de ex-geliefden de zaken op goede voet willen houden omwille van de show.

Openend voor ELLE magazine, onthulde Madelyn dat de twee grenzen met elkaar hadden gesteld, zodat het samen filmen van de show zo soepel mogelijk kon verlopen. Ze wilden daten zonder de crew en castleden te beïnvloeden, die waarschijnlijk beïnvloed zouden worden door hun 'chemie op het scherm'.

Aangezien de twee jonge acteurs echter professionals zijn, betwijfelen we of ze hun relatie buiten het scherm zullen laten interfereren met hun kunst van optreden!

Fans maken zich zorgen over de splitsing van de co-sterren

Het is niet verwonderlijk dat veel fans hun teleurstelling uitten toen ze het nieuws hoorden over de splitsing van Madelyn en Chase, een van hun favoriete koppels uit de show. Hun speculatie werd eindelijk bevestigd.

Ondanks het feit dat ze een extreem privérelatie hadden buiten het publieke oog, bleven fans met arendsogen hun theorieën opbouwen over waarom het paar echt uit elkaar ging. Sommige fans merkten op dat Madelyn werd gespot terwijl ze met een andere man danste en speculeerden dat dit brandstof op het vuur had kunnen gooien, wat uiteindelijk tot hun splitsing zou leiden.

Andere fans merkten echter ook dat Chase Stokes een 'jongensavondje uit' had genomen waar hij erg single leek. Deze twee stukjes van de puzzel leken in elkaar te passen, en fans speculeerden al snel dat het paar op dat moment eigenlijk niet meer bij elkaar was.

Veel fans kwamen naar Twitter om hun teleurstelling te uiten over de onverwachte splitsing, met één opmerking: "Als Chase Stokes en Madelyn Cline echt uit elkaar gaan (wat bewijst dat liefde niet standhoudt omdat ze heel duidelijk in heel veel verliefd?) maar ik hoop echt dat het de relatie/chemie van Sarah en John B op OBX niet verpest."

Na zo lang getuige te zijn geweest van hun chemie op het scherm, is het natuurlijk niet meer dan logisch dat veel fans teleurgesteld zijn. Ze kunnen echter nog steeds genieten van hun romantiek op het scherm wanneer seizoen 3 wordt uitgezonden op Netflix.

Is Madelyn Cline aan het daten met iemand die nieuw is?

Eerder deze maand werd Madelyn gespot met de Amerikaanse singer-songwriter Jackson Guthy in Malibu. Het paar werd opnieuw gezien terwijl ze samen nog een wandeling maakten voor een schijnbaar informele ontmoeting, waarbij de twee sterren sportieve vrijetijdskleding en minimale make-up droegen. Ze werden ook minder dan een maand geleden gespot terwijl ze samen lunchten in Malibu.

Na verschillende keren samen te zijn gespot, hebben velen gespeculeerd dat de twee misschien aan het daten zijn, hoewel er nog niets is bevestigd.

Voordat ze voor het eerst werd gespot met Jackson Guthy, was Madelyn ook gespot met Zack Bia, hoewel het later samenzweerde dat de twee eigenlijk gewoon vrienden waren. Ze werden samen gespot in een L. A-restaurant net voor Madelyns 24e verjaardag, waardoor veel fans zich afvroegen of ze meer waren dan alleen vrienden.

Aanbevolen: