Is Hailey Bieber beroemd geworden alleen omdat hij Baldwin was?

Inhoudsopgave:

Is Hailey Bieber beroemd geworden alleen omdat hij Baldwin was?
Is Hailey Bieber beroemd geworden alleen omdat hij Baldwin was?
Anonim

Het kind zijn van een superster heeft veel voordelen, maar ook nadelen. Hailey Baldwin (nu Bieber) erfde automatisch roem in Hollywood vanwege het succes van haar familie in de acteerindustrie.

De bekendheid van haar familie weerhield Hailey er niet van te doen waar ze het meest van hield, en dat was verrassend genoeg geen acteren. Ze ontdekte haar sterke punten en capaciteiten en werkte eraan om deze te bereiken.

Maar heeft het feit dat hij een Baldwin was, Hailey geholpen om een voorsprong te krijgen in Hollywood?

Hailey heeft de beruchte Baldwin-achternaam geërfd

Hailey Bieber kijkt uit de zijkant van haar ogen naar haar vader Stephen Baldwin terwijl de twee samen poseren voor een foto
Hailey Bieber kijkt uit de zijkant van haar ogen naar haar vader Stephen Baldwin terwijl de twee samen poseren voor een foto

Hailey Rhode Baldwin is gelinkt aan Stephen Baldwin, William Baldwin en Alec Baldwin. Hoe? De Hollywood-namen zijn haar vader en haar ooms. Ze werd geboren in een familie van sterren en het heeft haar succes onmiskenbaar versneld.

Hoewel roem haar praktisch werd doorgegeven door haar beroemde familie, wilde ze nooit en gaf ze er de voorkeur aan een normaal leven te leiden, weg van de schijnwerpers.

Baldwin-nu-Bieber heeft nog steeds een goede relatie met haar vader, Stephen, hoewel ze allebei een ander standpunt hebben als het om politiek gaat. Desondanks heeft ze veel liefde en respect voor haar vader, vooral toen hij haar voorstelde aan haar huidige echtgenoot, Justin.

Van 'Baldwin' naar 'Bieber'

Hailey Baldwin heeft een lange geschiedenis met Justin Bieber, die begon toen ze elkaar voor het eerst ontmoetten in 2009 en de 'Baby'-zangeres een kindsterretje werd. Baldwin was zelf toevallig een fan van hem.

Ze hebben hun vriendschap jarenlang behouden via hun wederzijdse vrienden. Toen Justin en Selena uit elkaar waren gegaan, zouden de twee elkaar zien. Echter, na veel speculatie en Justins relaties met andere modellen, waren de twee weer bij elkaar gekomen en bevestigden ze hun relatie in juni 2018.

Een maand nadat ze hun relatie hadden bevestigd, kondigde het nieuwe paar hun verloving aan en wisselden ze geloften uit in september 2018. Daarna veranderde ze haar achternaam op haar sociale media-accounts, van 'Baldwin' in 'Bieber'.

Voordat Justin Hailey ten huwelijk vroeg, nam hij contact op met haar vader en vroeg om zijn toestemming. Zonder er twee keer over na te denken, gaf hij zijn goedkeuring omdat de twee elkaar al zo lang kennen en een goede relatie lijken te hebben.

Het veranderen van haar achternaam was een grote stap voor Hailey, maar ze zal er altijd trots op zijn een Baldwin te zijn: "Ik kom uit een geweldige familie met een geschiedenis in deze branche en ik herinner me wanneer ik het ging veranderen, Ik vroeg mijn vader of hij van streek zou zijn en hij zei: 'Nee! Het kan me niet schelen. Wij houden van u. Allemaal goed, iedereen weet nog steeds dat je een Baldwin bent.' Het is waar!, "zei ze tegen Bustle.

Ze heeft haar prestaties bereikt

Hailey's achternaam heeft haar misschien veel voordelen en roem gegeven, vooral nadat het model met Justin Bieber trouwde. Dat betekende dat ze aan het publiek moest bewijzen dat ze meer was dan haar Hollywood-erfgoed.

Eerst wilde ze ballerina worden, maar raakte geblesseerd en moest uiteindelijk stoppen. Ze gaf echter een kans om modellenwerk te doen en begon in 2014, waarna ze opbloeide in 2016. Het werken en samenwerken voor veel modemerken en het verschijnen voor tijdschriftomslagen heeft haar imago een boost gegeven en haar carrière bevorderd.

Het model wilde dingen bereiken door haar inspanningen en niet door een Hollywood-kind te zijn: "Ik wil alles alleen doen zonder dat mijn naam een rol speelt", deelde Hailey met Grazia. Haar inspanningen hebben haar ertoe gebracht weglopers te delen met Gigi Hadid, Emily Ratajkowski en Kaia Gerber.

Hoewel ze van mode houdt en niet van modellenwerk, heeft ze niet de beste ervaring gehad of op de catwalks gelopen zoals haar beste vrienden Kendall Jenner en de Hadid-zussen zijn. De modellenindustrie kan hard en veeleisend zijn, maar dat weerhoudt haar er niet van te doen waar ze van houdt.

hailey-bieber-justin-bieber-bruiloft
hailey-bieber-justin-bieber-bruiloft

Bieber had een andere manier gevonden om haar talenten via een ander pad te laten zien en vertelde Glamour: "Ik ben trots op mezelf dat ik een meer commerciële carrière heb opgebouwd die voor mij werkte en er vertrouwen in had. Ik heb een show, ik heb grote Amerikaanse campagnes gedaan en nog een heleboel andere dingen waar ik echt van heb genoten. Soms heb ik het gevoel dat ik nog steeds mijn weg kan vinden, maar nu weet ik dat ik de goede kant op ga."

Nu is ze een van de ambassadeurs voor YSL, Jimmy Choo, Miu Miu, noem maar op. Bevoorrecht van de ster, hoefde ze zich geen zorgen te maken over haar toekomst. Maar in plaats daarvan bereikte ze veel dingen alleen.

Ze plaatst nu YouTube-video's waarin ze verschillende beroemdheden interviewt, letterlijk in een badkamer. 'Wie zit er in mijn badkamer' en haar verschillende video's: inclusief het bespreken van onderwerpen en uitdagingen hebben sterren als Normani, Addison Rae, Emma Chamberlain en natuurlijk haar bestie Kendall Jenner opgeleverd, wiens verschijning tot op heden 15 miljoen keer is bekeken.

Hailey Rhode Baldwin Bieber (zoals haar Instagram-account zegt) heeft bewezen dat haar achternaam en aan wie ze is gekoppeld niet haar succes bepalen.

Aanbevolen: