Wat de cast van 'The O.C.' Heeft gezegd over het gedrag op de set van Mischa Barton

Inhoudsopgave:

Wat de cast van 'The O.C.' Heeft gezegd over het gedrag op de set van Mischa Barton
Wat de cast van 'The O.C.' Heeft gezegd over het gedrag op de set van Mischa Barton
Anonim

Mischa Barton is ervan beschuldigd een absolute "nachtmerrie" te zijn op de set van The O. C. Daarom gaan er geruchten dat de filmmakers besloten haar personage af te wijzen, zodat ze niet langer met haar te maken hadden. Fans hebben zich echter ook afgevraagd of Mischa zelf The O. C. vanwege haar eigen negatieve ervaringen.

In 2021 beweerde Mischa publiekelijk dat ze was "gepest" op de set van The O. C. Mischa beweerde ook dat veel van het "giftige" gedrag op de set te wijten was aan de beslissing om het personage van Rachel Bilson een hoofdrol te geven die vergelijkbaar was met die van haar. Bovendien beweerde ze dat ze zich "onbeschermd" voelde door de rest van de cast en crew. Naar aanleiding van deze verklaring spraken een paar medesterren van Mischa haar beschuldigingen uit. Maar zij zijn niet de enigen die hebben gesproken over Mischa's ervaringen op de set en over de geruchten over haar vreselijke gedrag…

6 Rachel Bilson begrijpt Mischa's perspectief niet

Velen vragen zich af of Mischa en Rachel tegenwoordig vrienden zijn, maar het lijkt alsof ze sinds The O. C. eindigde. Rachels reactie op Mischa's beschuldigingen van beginnende toxiciteit en zich niet beschermd voelen, bewees dat het paar enigszins van elkaar vervreemd is geraakt.

Onmiddellijk volgend op Mischa's opmerkingen, sprak Rachel ze toe in haar podcast, "Welcome to the O. C., B!"

"Ik ben absoluut in de war door het meeste ervan en ik weet niet naar wie ze verwijst," zei Rachel. "Ik heb daar persoonlijk niets van gezien, dus ik weet niet naar wie ze verwijst of wat, want ik heb het zelf niet gezien."

Ze ging ook in op de beschuldigingen dat haar personage na het eerste seizoen als een reguliere serie werd toegevoegd en beweerde dat ze volledig "vals" waren.

"[Mischa's opmerkingen] zo begonnen, dacht ik: 'Nou, dat is verkeerde informatie. Waar gaan we heen en wat probeert ze te zeggen?' Waar ik eigenlijk graag met haar over zou willen praten om erachter te komen wat haar ervaring was vanuit haar perspectief. Ik zag de dingen een beetje anders, denk ik."

5 Melinda Clarke was "perplex" door Mischa's opmerkingen

Melinda Clarke, die Mischa's moeder, Julie Cooper, speelde, begreep ook de "pestende" opmerkingen die ze in 2021 beweerde niet. Tijdens de aflevering van de podcast die ze samen met Rachel Bilson host, gaf Melinda toe dat ze kon begrijpen hoe moeilijk het was om de ster van The O. C. was op Mischa. Maar ze kon niet spreken over haar beschuldigingen omdat haar ervaring het tegenovergestelde was.

"Sommige opmerkingen waren erg verbijsterend voor mij, dus ik weet niet wat de waarheid daarover is. Ik weet dat, ja, dit was een enorme hoeveelheid druk."

4 Tate Donovan denkt dat Mischa Barton een "diva" was

Tate Donovan speelde graag "TV's slechtste vader" op The O. C. maar is open geweest over zijn worsteling om te worden vrijgelaten uit zijn vaste rol in de serie en over beginnende conflicten met zijn cast. Bij meer dan één gelegenheid heeft Tate de jonge personages in de show beschreven als "diva's" met "slechte attitudes". Terwijl hij van zijn volwassen medesterren hield, kreeg hij ruzie met de 'tieners', vooral als hij ze regisseerde.

Op haar O. C. podcast, Rachel Bilson verontschuldigde zich publiekelijk voor haar gedrag, maar het leek erop dat Tate niet echt naar haar verwees. Hoewel Mischa niet de enige jonge ster was die problemen veroorzaakte op de set van The O. C., koos Tate haar wel uit toen hij op Watch What Happens Live With Andy Cohen verscheen. Nadat een beller hem had gevraagd wie "de grootste diva was", antwoordde de ster van Damages: "Absoluut, Mischa. Ze was behoorlijk ah…"

"Smerig, " viel Andy in. "Ze had een verschrikkelijke reputatie."

"Ja… zij… Ze begonnen allemaal geweldig. Het eerste jaar waren die kinderen fantastisch. En toen vielen ze allemaal uit elkaar", beweerde Tate. "Ik heb ze sindsdien gezien en ze zeiden: 'Wauw, het spijt me echt'."

"Als je voor het eerst beroemd wordt, word je gewoon een ding-dong, en dat deden ze," legde Tate uit. "En ze werken en werken niet, en ze leren hun lesje."

3 Peter Gallagher heeft Mischa misschien een gesprek gegeven

Peter Gallagher was de patriarch van de O. C. Niet alleen omdat Sandy Cohen vaak in die rol in de show viel, maar omdat Peter moest ingrijpen als enkele van de jongere castleden zich opmaakten. Tijdens een interview met Metro. UK, Peter zei: "Om te zien hoe de organisatie [de jonge sterren] opbouwt… Ik maakte me zorgen, omdat de eerste roem dodelijk kan zijn. Je stopt met het stellen van vragen en je denkt dat je alle antwoorden hebt en het kan de structuur vernietigen van het ding dat we Maar tot hun eer… We hadden een paar discussies over hoe je je moest gedragen, maar ze wisten dat ik van ze hield.'

Hoewel Peter niet specificeerde met welke jonge acteurs hij moest spreken, kan worden afgeleid dat Mischa een van hen was gezien haar reputatie.

2 Ben McKenzie ontwijkt constant het Mischa Barton-onderwerp

Ben McKenzie, die Mischa's liefdesbelang speelde in The O. C., Ryan, is vrij stil geweest over wat er achter de schermen gebeurde. Hij vertelde Entertainment Weekly echter wel dat hij haar beruchte vertrek uit de show "Odd" vond.

Telkens wanneer Ben tijdens interviews naar Mischa is gevraagd, heeft hij heel goed werk geleverd door niet veel te onthullen over zijn ware gevoelens. Al is de subtekst tussen zijn woorden vaak moeilijk te missen voor wie er met een kritische blik naar kijkt. Een voorbeeld hiervan was toen hem werd gevraagd naar Mischa's idee om Marissa terug te brengen als zombie voor een O. C. film.

"Ja, klinkt geweldig. Als ze dat wil doen, klinkt het leuk… voor haar", zei Ben tegen een interviewer.

1 Adam Brody vindt niet dat Marissa Cooper vermoord had moeten worden

Net als Ben McKenzie heeft Adam Brody goed werk geleverd door te voorkomen dat Mischa op de set moeilijk is. Hoewel moet worden opgemerkt dat het gerucht gaat dat ook hij problemen heeft veroorzaakt. Maar tijdens zijn verschijning op de podcast van Rachel Bilson en Melinda Clarke, beweerde Adam dat hij niet vond dat de schrijvers Mischa's personage hadden moeten vermoorden. In plaats daarvan hadden ze haar een tijdje "op ijs" moeten zetten en haar dan terug moeten brengen.

Aanbevolen: