Dit is hoeveel Sara Jean Underwood verdient van OnlyFans

Inhoudsopgave:

Dit is hoeveel Sara Jean Underwood verdient van OnlyFans
Dit is hoeveel Sara Jean Underwood verdient van OnlyFans
Anonim

Van een Playboy-konijntje tot nu een OnlyFans-ster, Sara Jean Underwood ha alt het meeste uit haar online volgers door exclusieve foto's te plaatsen voor haar duizenden abonnees. Hopend op de OnlyFans-boot samen met andere beroemdheden, is ze een van de toonaangevende vrouwelijke makers van inhoud op de website met een grote aanhang.

Met haar blonde haar en onberispelijk gezicht zal het geen verrassing zijn als ze van haar OnlyFans-inkomsten haar belangrijkste bron van inkomsten maakt. Maar met haar groeiend aantal volgers op de pay-to-view-site, wat kunnen abonnees verwachten te zien op haar account? En hoeveel verdient ze precies in OnlyFans?

Waarom is Sara Jean Underwood lid geworden van OnlyFans?

Het was niet alsof ze in een financiële dip zat toen ze haar OnlyFans-account in april 2010 aanmaakte. In feite voegde haar tijd als Playboy-konijntje vanaf 2005 duizenden dollars toe aan haar bankrekening nadat ze de Playmate van het Jaar in 2007. Haar betaalde partnerschappen voor haar 8,5 miljoen volgers betalen ook ongeveer $ 20 duizend per gesponsorde post.

Nadat ze het uitmaakte met haar meest recente ex-vriend, Roberto Martinez, de winnaar van seizoen 6 van de Bachelorette in 2013, ontmoette ze haar huidige partner Jacob Witzling. Samen creëren ze inhoud via hun YouTube-kanaal Cabinland, dat meer dan 50.000 abonnees heeft.

Hoewel Sara Jean Underwood's relatie met Jacob haar ertoe leek te brengen meer door de natuur geïnspireerde foto's op Instagram te plaatsen, laat haar OnlyFans-exclusieve inhoud een andere kant zien.

Sara Jean Underwood had een geschat vermogen van $ 5 miljoen, zelfs voordat ze een enorme aanhang kreeg op OnlyFans, volgens Celebrity Net Worth. Fans speculeren dat sinds ze in het verleden niet actief was als gast in tv-shows zoals haar The Girls Next Door-optredens, ze zich concentreerde op het creëren van online content die genereus goed beta alt. Hoewel ze nog steeds in grote lichamelijkheid was als bijna twee decennia geleden als Playboy-konijntje, ha alt ze nog steeds het meeste uit de waardering van mensen voor haar lichaamsbouw door op OnlyFans te zijn.

Wat is de inhoud van Sara Jean Underwood's OnlyFans?

Sara Jean Underwood's inhoud draait om het plaatsen van expliciete foto's en video's van zichzelf. Net als haar Playboy-coverdagen, plaatst ze meestal lingerie, badpakken en cosplay-inhoud. Ze doet ook eenvoudige videobegroetingen voor haar abonnees die genereus fooi geven over haar foto's.

Als welkomstgroet aan haar abonnees, beschrijft Sara Jean Underwood haar inhoud persoonlijk door te zeggen: "JA, ik krijg elke vriendelijke inhoud". Maar ze maakt duidelijk dat ze niet deelneemt aan seksuele inhoud, zelfs niet wanneer daarom wordt gevraagd.

Sara Jean Underwood plaatst niet elke dag inhoud, maar elke keer dat ze dat doet, zorgt ze ervoor dat een gratis bericht (een inhoud die alle abonnees kunnen zien) wordt gekoppeld aan een volgende betaalde post (een inhoud die gewillige abonnees moeten betalen om te zien).

Er is echter recentelijk controverse geweest over de premium content van Sara Jean Underwood's OnlyFans nadat de website een storing had waardoor sommige content downloadbaar was. Het bereikte een punt waarop Sara haar juridische team moest inschakelen om de nodige maatregelen te nemen om de gelekte afbeeldingen en video's van andere websites te verwijderen. De ernst van de situatie bereikte een punt waarop OnlyFans een Digital Millennium Copyright Act-kennisgeving moest geven aan overtreders om de inhoud van Sara Jean onmiddellijk te verwijderen, anders zullen ze juridische stappen moeten ondernemen.

Hoeveel verdient Sara Jean Underwood aan OnlyFans?

Zoals hoe Megan Barton-Hanson een OnlyFans-miljonair werd, maakt Sara Jean Underwood stabiele inkomsten op OnlyFans. Hoewel het abonnement op haar account gratis is, heeft ze meer dan 70.000 abonnees, waarvan het aantal premium is bekendgemaakt. Afgezien van het regelmatig geven van inhoud aan abonnees die hebben betaald om te vragen, is ze bijna om de dag actief op de site, wat haar betrokkenheid bij de verzoeken van haar abonnees hoog maakt.

Met in totaal 343 foto's en 61 video's is Sara Jean een van de populairste vrouwelijke makers in OnlyFans vanaf april 2022. Als het echter gaat om hoeveel ze elke maand verdient, zal het onbekend blijven, tenzij ze bevestigt persoonlijk speculaties over haar geschatte inkomsten.

Afgezien van een juridische disclaimer, laat ze op haar profiel zien dat al haar inhoud in OnlyFans uitsluitend auteursrechtelijk beschermd materiaal is, ze verbergt ook haar maandelijkse inkomsten voor de voorpagina. Hoewel het niet ongewoon is, maken de meeste bekende OnlyFans-contentmakers het toegankelijk voor het publiek als een teken van transparantie en dankbaarheid voor de steun.

Sara Jean Underwood's beslissing om haar inkomsten bekend te maken, wordt ook gespeculeerd omdat de belangrijkste bron van haar inkomsten de tips van haar abonnees via de website zijn. Maar onderschat het aantal fooien dat ze per bericht krijgt niet, aangezien ze op haar verjaardag meer dan $ 10.000 ontving van slechts één bericht. Ze verdient ook door exclusieve inhoud te plaatsen die voor een bepaald bedrag moet worden ontgrendeld. Deze content om te ontgrendelen kan variëren van $ 19 tot meer dan $ 100 per bericht.

Aanbevolen: