Dit is hoeveel Belle Delphine echt maakt van OnlyFans

Inhoudsopgave:

Dit is hoeveel Belle Delphine echt maakt van OnlyFans
Dit is hoeveel Belle Delphine echt maakt van OnlyFans
Anonim

Het grootste deel van de geschiedenis was er een groep powerbrokers in de entertainmentindustrie die als poortwachters diende. Grotendeels bestaande uit de executives die de filmstudio's, televisienetwerken en platenlabels runden, beslisten deze mensen achter gesloten deuren welke artiesten een platform mochten hebben. Hoewel er tot op de dag van vandaag nog steeds mensen in die rollen zijn, is hun macht afgenomen dankzij sociale media en websites zoals OnlyFans.

Nu online sterren directe toegang hebben tot het publiek dankzij sociale-medianetwerken en websites zoals OnlyFans, kunnen ze op allerlei manieren inkomsten genereren met hun fans. Als gevolg hiervan verdienen sommige YouTubers een fortuin dankzij de programma's voor het genereren van inkomsten van de website voor het delen van video's. Bovendien zijn er enkele online sterren die de afgelopen jaren naar een andere website zijn gegaan om nog meer geld te verdienen aan hun volgers, OnlyFans. Een van de meest opvallende mensen die hun online fan naar OnlyFans hebben gebracht, is bijvoorbeeld Belle Delphine. Als gevolg daarvan hebben veel mensen zich afgevraagd hoeveel geld Belle Delphine echt verdient met OnlyFans?

Een korte geschiedenis van het leven en de carrière van Belle Delphine

Volgens Belle Delphine begon ze al op jonge leeftijd met het kijken naar beruchte YouTubers als iDubbbz en Filthy Frank. Als gevolg van de invloed van YouTubers zoals zij, ontwikkelde Delphine een duister gevoel voor humor dat ertoe leidde dat ze het 'rare' kind op haar school werd genoemd. Aangezien het geen geheim is dat kinderen wreed kunnen zijn tegen iedereen die ze anders achten, zou het voor niemand als een verrassing moeten komen dat Delphine werd mishandeld na het ontwikkelen van die reputatie. Delphine was niet bereid om nog langer online gepest te worden en stopte op 14-jarige leeftijd met school.

Aan de ene kant bewijst het levensverhaal van Belle Delphine hoe gevaarlijk sociale media kunnen zijn, aangezien internet pestkoppen op school haar thuis liet aanvallen. Delphine is echter ook een goed voorbeeld van de positieve kant van internet. Per slot van rekening had Delphine moeite om acceptatie te vinden in haar dagelijks leven, maar toen ze eenmaal online begon te posten, was het niet nodig om een enorme aanhang aan te trekken.

Toen Belle Delphine nog een jonge vrouw was, werd ze een model en begon ze haar foto's op Instagram te plaatsen naast het maken van een YouTube-kanaal. Een zelf-beschreven "raar, elf kitty girl", sommige waarnemers bespotten Delphine's modelleringsfoto's zodra ze zich begonnen te verspreiden op 4chan en Reddit. Veel mensen voelden zich echter meteen aangetrokken tot de esthetiek van Delphine en begonnen haar gretig online te volgen. Na verloop van tijd had al die aandacht enkele negatieve gevolgen, aangezien Delphine werd verbannen van sociale-medianetwerken. Natuurlijk is Delphine verre van de enige ster die van sommige sociale media is verbannen. Waarschijnlijk omdat het voor Delphine onmogelijk werd om haar brood te verdienen op traditionele sociale-medianetwerken, lanceerde ze een Patreon-account en omarmde ze OnlyFans volledig.

Hoeveel geld verdient Belle Delphine van OnlyFans

Zoals iedereen die tijd doorbrengt op sociale media kan bevestigen, is het gebruikelijk geworden dat publicaties artikelen publiceren over voormalige leraren die zijn gestopt om de kost te verdienen op OnlyFans. Met dat in gedachten is het duidelijk dat zelfs mensen met een kleiner aantal volgers een gezond bedrag kunnen verdienen op OnlyFans. Belle Delphine is natuurlijk veel beroemder dan een willekeurige lerares, dus het spreekt voor zich dat ze veel meer OnlyFans-volgers heeft waardoor ze een fortuin kan verdienen.

Op het moment van schrijven is het maanden geleden dat Belle Delphine voor het laatst de hoeveelheid geld besprak die ze op OnlyFans binnenhaalde. Ze heeft die cijfers in het verleden echter onthuld en het blijkt dat de inkomsten van Delphine OnlyFans onthutsend zijn.

Eind 2020 verscheen Belle Delphine op de controversiële podcast van de controversiële social media-ster Logan Paul, Impaulsive. Tijdens het resulterende gesprek kwam het onderwerp van haar OnlyFans-account niet verrassend ter sprake en besprak Delphine hoeveel geld ze op de website verdient. "Ja, het is $ 35 per maand … ik wil niet zeggen [hoeveel abonnees ik heb]. Ik ben eigenlijk vrij open de laatste tijd. Ik besloot, nou ik zeg het gewoon. Ik denk dat we allemaal, de belangrijkste mensen op OnlyFans, ongeveer hetzelfde zijn. En op dit moment is het ongeveer $ 1 miljoen per maand."

Voor iedereen die twijfelt aan de claim van Belle Delphine om $ 1 miljoen per maand te verdienen op OnlyFans, kwam het probleem opnieuw ter sprake. Deze keer ondersteunde Delphine haar beweringen en onthulde dat haar inkomsten daadwerkelijk waren gestegen. Ze heeft tenslotte een screenshot van haar OnlyFans-inkomsten van november 2020 aan een insider.com-verslaggever verstrekt en blijkbaar verdiende Delphine die maand $ 1,2 miljoen. Natuurlijk kunnen screenshots worden vervalst, dus het is nog steeds mogelijk om aan de cijfers van Delphine te twijfelen. Het overdrijven van haar inkomsten levert Delphine echter geen duidelijk voordeel op, dus er is geen reden om te concluderen dat ze de afbeelding heeft gephotoshopt. Sinds november 2020 had Delphine veel volgers kunnen verliezen of krijgen. Het lijkt echter heel veilig om aan te nemen dat Delphine vele miljoenen per jaar blijft verdienen op OnlyFans.

Aanbevolen: