The Kardashians' Love Lives: 'KUWTK' Vs. 'De Kardashians

Inhoudsopgave:

The Kardashians' Love Lives: 'KUWTK' Vs. 'De Kardashians
The Kardashians' Love Lives: 'KUWTK' Vs. 'De Kardashians
Anonim

De geliefde en misschien wel bekendste realityshow in Amerika, Keeping Up with the Kardashians, zond de eerste aflevering uit in oktober 2007. Toen maakten we kennis met de Kardashian-Jenner-familie en hun wilde streken. Als prominente figuren op het gebied van tv-persoonlijkheid werden ze zeer gewild en kregen ze veel aandacht.

Hun show liep tot 2021 en door de jaren heen is er veel veranderd. Niet alleen zijn carrières verschoven, maar ook romantische partnerschappen zijn veranderd. Hier zijn de verschillen in de liefdeslevens van Kardashian-Jenner vanaf het begin van Keeping Up with the Kardashians tot Hulu's The Kardashians.

8 Rob Kardashian heeft veel vrouwen gedateerd

Rob Kardashian is de broer van de Kardashian-clan. Toen de show begon, had hij een relatie met voormalig Cheetah Girl-ster Adrienne Bailon. Het paar begon te daten in hetzelfde jaar dat KUWTK debuteerde en bleef twee jaar samen. Terwijl Rob in 2016 een dochter had met Blac Chyna, was hij het meest recentelijk romantisch verbonden met Aileen Gisselle, hoewel hij vanaf nu vrijgezel lijkt te zijn.

7 Kendall Jenner ging van daten met een middelbare schoolatleet naar een professional

Kendall Jenner was pas twaalf toen de realityshow van haar familie voor het eerst werd uitgezonden, dus ze begon niet met een datinggeschiedenis. Op de middelbare school greep ze echter officieel haar eerste vriendje: een voetbalster (en klasgenoot) van de middelbare school genaamd Julian Brooks. Zoals de meeste romances op de middelbare school gaan, gingen ze uiteindelijk uit elkaar, maar het leidde tot iets in Kendall. In de loop der jaren is ze in verband gebracht met meerdere professionele atleten, meest recentelijk basketbalspeler Devin Booker. De twee begonnen elkaar te zien in 2020 en vierden onlangs dat ze twee jaar samen waren.

6 Kylie Jenner begon met Cody Simpson, maar is recentelijk gedateerd met Travis Scott

Kylie Jenner, die twee jaar jonger is dan haar zus, had pas in 2011 een officieel vriendje. Als beroemd kind had ze natuurlijk contact met een mede-ster- Australische zangeres en tienerhartenbreker van die tijd, Cody Simpson. Het paar was niet lang samen, en hoewel Kylie door de jaren heen met anderen uitging, leek ze altijd terug te komen naar haar huidige baby-papa Travis Scott. Hoewel de twee sinds 2017 een continue knipperlichtrelatie hebben, lijkt het erop dat ze altijd bij elkaar terugkomen.

5 Kris Jenner had een wervelend huwelijksverhaal

Misschien wordt de grootste verschuiving in liefdeslevens toegeschreven aan de familiematriarch, Kris Jenner. Tegen de tijd dat Keeping Up with the Kardashians in première ging, was ze zestien jaar getrouwd met Bruce Jenner. Het paar scheidde en scheidde in 2015, en de laatste kwam publiekelijk naar buiten en kondigde aan dat ze zich identificeerde als Caitlyn. Hoewel het enige tijd duurde voordat Kris genezen was, is ze al meer dan vijf jaar aan het daten met Corey Gamble en lijkt ze in een staat van gelukzaligheid te verkeren.

4 Na jaren met Scott Disick, eindigde Kourtney Kardashian verloofd met Travis Barker

De eerste relatie die Kourtney Kardashian tijdens de show had, was met Scott Disick. De twee hadden een relatie die meerdere jaren duurde en uiteindelijk uit elkaar ging in 2015. Terwijl Kourtney tijdens haar tijd in de show met een paar verschillende mannen uitging, werd ze in 2021 verliefd op Travis Barker. Ze begonnen te daten tegen het einde van 2020 en daarna de tijd besefte dat ze voor elkaar gemaakt waren. Dit jaar zijn Kourtney en Travis in het huwelijksbootje gestapt in Vegas en bloeien nu als een getrouwd stel.

3 Khloe Kardashian getrouwd en gescheiden met Lamar Odom

Khloe Kardashian's meest prominente relatie op KUWTK was met Lamar Odom. De professionele basketbalspeler had slechts een maand een relatie met Khloe voordat hij in 2009 trouwde, maar ze leken een tijdje goed te werken. Pas in 2016 scheidde het paar. Na Odom ging Khloe op zoek naar nieuwe romantische ondernemingen, waaronder Tristan Thompson met wie ze in 2018 een dochter kreeg. Vanaf nu gaat het gerucht dat Khloe vrijgezel is en haar tijd als moeder aan True en haar bedrijven besteedt.

2 Kim Kardashian had meerdere huwelijken, maar is nu bij Pete Davidson

Kim Kardashian heeft een indrukwekkende lijst van relaties uit het verleden. Een paar jaar nadat haar realityshow was uitgezonden, wisselde ze geloften uit met voormalig pro-basketballer Kris Humphries. De twee waren getrouwd en trouwden in 2011 maar scheidden uiteindelijk 72 dagen later.

1 Kim Kardashian's liefdesleven nu

Kim trouwde met Kanye West en bleef zijn vrouw van 2014 tot 2022, met samen vier kinderen. Nu is Kim echter aan het daten met de jonge SNL-ster Pete Davidson, en hoewel er geruchten gaan dat de relatie inspannend is, lijken ze perfect tevreden samen.

Aanbevolen: