Dancehall Queen Spice brengt viraal nummer uit over The Kardashians Love Lives

Inhoudsopgave:

Dancehall Queen Spice brengt viraal nummer uit over The Kardashians Love Lives
Dancehall Queen Spice brengt viraal nummer uit over The Kardashians Love Lives
Anonim

Love & Hip Hop: Atlanta-ster en dancehall-legende Spice heeft het internet gebroken met haar unieke en hilarische kijk op het liefdesdrama van de Kardashian. Spice - echte naam Grace Latoya Hamilton - rapt op nummer "Love Triangle" over de verstrengeling in 2015 tussen Tyga, Kylie Jenner en Blac Chyna.

Spice heeft het nummer bijgewerkt met het Kimye/Pete-drama

Spice zong het nummer voor het eerst op het Reggae Sumfest 2016 in Montego Bay, Jamaica. Het bijwerken voor 2022 om Kim Kardashian, Kanye West en Pete Davidson puinhoop op te nemen. Spice onderschrift van de teaser op Instagram voor haar 3,9 miljoen volgers: “Jullie hebben me gedwongen om deze op te nemen. Love Triangle” nu beschikbaar op elk platform PumPum SpiceLoveTriangle.”

Op het virale nummer rapt Spice: "Blac Chyna was Tyga pum pum / Kyile Jenner gebruikte fi har pump pum / Neem Tyga van Chyna pum pum / Dus Chyna gaf Kylie broer pum pum." Ze gaat dan verder met het drama van Kylie's zus Kim. Ze rapt: "Kim zegt dat ze Kanye de pum pum teruggeeft / Dus Kanye gaat verder naar Julia pum pum / Den Chaney pum pum / Pete laat Kim pum pum / Dus Kanye gaat een huis kopen naast een Kim pum pum."

Kanye West is geschorst van Instagram

Het nieuwe nummer komt nadat Kanye West van Instagram werd geschorst nadat hij zijn ex-vrouw, Kim Kardashian, en haar vriend, Pete Davidson, online had aangevallen. Vorige week deelde West, die wettelijk zijn naam veranderde in 'Ye', op het socialemediaplatform zijn zorgen dat Davidson Kardashian 'verslaafd aan drugs' zou maken.

De rapper sleepte ook talkshowhost Trevor Noah mee, die de tirades van West in een recente aflevering van The Daily Show woog. Noah - die opgroeide in een huis waar zijn stiefvader zijn moeder mishandelde - vertelde de kijkers dat het Kimye-drama 'angstaanjagend was om naar te kijken'.

Als reactie plaatste West afbeeldingen van Noah op zijn account met een racistisch onderschrift dat gedeeltelijk luidde: "Alles bij elkaar nu… Kn baya my lord kn baya." Het bericht is sindsdien verwijderd.

West's account wordt voor 24 uur opgeschort, wat betekent dat hij geen inhoud kan plaatsen, op berichten kan reageren of directe berichten kan verzenden. Ondanks de schorsing kunnen Instagram-gebruikers het account van West nog steeds zien en commentaar geven op zijn berichten.

Aanbevolen: