Waarom zei deze tabloid dat Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio aan het daten waren?

Inhoudsopgave:

Waarom zei deze tabloid dat Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio aan het daten waren?
Waarom zei deze tabloid dat Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio aan het daten waren?
Anonim

Oscar-winnaars Jennifer Lawrence en Leonardo DiCaprio speelden onlangs samen in de Netflix-film van Adam McKay, Don't Look Up. In de film spelen beide sterren astronomen die in de schijnwerpers komen te staan nadat ze hebben ontdekt dat een naderende komeet de aarde zal vernietigen. De apocalyptische satire pronkt met een cast met mensen als Meryl Streep, Cate Blanchett, Jonah Hill, Tyler Perry, Ron Perlman, Timothée Chalamet en zelfs Ariana Grande. Dat gezegd hebbende, wordt het verhaal in de hele film voornamelijk verteld vanuit het oogpunt van de personages van Lawrence en DiCaprio.

En hoewel ze in het verleden nog nooit hebben samengewerkt, hebben Lawrence en DiCaprio duidelijk een goede chemie op het scherm. Voor alle duidelijkheid, ze speelden elkaars liefdesbelang in de film niet (in tegenstelling tot die tijd ontstonden er geruchten over Leo en Claire Danes in Romeo + Juliet). Desalniettemin lijkt het een bepaald roddelblad er niet van te hebben weerhouden te beweren dat de co-sterren mogelijk achter de schermen hebben gedateerd.

Dit is wat een tabloid zei over de relatie tussen Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence

Rond de tijd dat de film uitkwam, kwam Star Magazine met een bericht dat Lawrence en DiCaprio een hechte band hebben gekregen terwijl ze samen aan hun eerste film werkten. Het beweerde ook dat de twee sterren " altijd een flirterige verstandhouding hebben gehad" elke keer dat ze elkaar zien bij verschillende prijsuitreikingen en andere Hollywood-evenementen. Een bron zou zelfs hebben toegevoegd: "Het woord is dat ze de kans heeft gegrepen om met Leo te werken, iemand die ze altijd heeft bewonderd."

Bovendien merkte het rapport op dat de chemie tussen DiCaprio en Lawrence uit de hitlijsten was en dat degenen op de set het gevoel hadden dat de actrice het lot verleidde door zelfs een film te maken waarin ze bijna elke scène tegenover Leeuw.”

Het moet nogmaals worden opgemerkt dat Lawrence en DiCaprio niet elkaars liefdesbelangen waren in de film. In feite was de interesse van DiCaprio op het scherm Blanchett, terwijl het personage van Lawrence werd achtervolgd door Chalamet.

Bovendien was het tijdens het persen voor de film duidelijk dat de relatie tussen Lawrence en DiCaprio strikt platonisch was. De actrice merkte zelfs gekscherend op dat het werken met de Titanic-ster een "hel" was.

Tijdens een gesprek met Stephen Colbert beweerde Lawrence dat het filmen van een scène in de auto met DiCaprio en Chalamet 'de meest irritante in mijn leven' was. Ze voegde er ook aan toe: "Ze hebben me die dag gek gemaakt."

Van wat Lawrence zei, lijkt het erop dat haar twee co-sterren gewoon te blij waren om het huis uit te zijn nadat ze wekenlang moesten blijven vanwege COVID-19. "Timothée was gewoon opgewonden om het huis uit te zijn, ik denk dat het zijn eerste scène was", legde de actrice uit.

"En Leo had het nummer gekozen dat in de auto speelde en zei gewoon: 'Weet je, dit nummer ging over, je weet wel, bla, bla, bla.'" Ondertussen, ondanks dat hij in " absolute ellende' die dag, hield Lawrence vol: 'Ze zijn erg aardig.'

Tegelijk stelde de film Lawrence en DiCaprio, als doorgewinterde acteurs die ze zijn, in staat om samen enkele scènes te verbeteren. Het bleek dat dit iets was dat McKay zelf aanmoedigde toen hij op de set was.

“Adam gaf ons deze zeer interessante kans om echt alles te proberen”, onthulde DiCaprio. "En dus, meteen, weet je, Jen en ik hebben ons personage echt ontwikkeld - personages voor de camera. Het werd gedaan door veel verschillende improvisaties, maar weet je, het begon als een soort snarky relatie, maar dan denk ik dat het een beetje evolueerde terwijl we aan het filmen waren en vanwege de spanning van wat deze wetenschappers proberen te verwoorden als dit soort vaderlijke zorgzame relatie waar ze je echt kennen - uiteindelijk zorg je voor elkaar."

En hoewel Lawrence en DiCaprio wat improvisatie in de film moesten doen, denkt Lawrence niet per se dat ze de meeste improvisatie op de set hebben gedaan. Als je het haar vraagt, ging niemand meer voor improvisatie dan Perry.

Waarom zouden datinggeruchten tussen Leonardo DiCaprio en Jennifer Lawrence naar voren komen?

Zelfs vandaag blijft het onduidelijk waarom iemand zou suggereren dat Lawrence en DiCaprio aan het daten waren. Ze zijn misschien een paar keer samen op de foto geweest, maar dat kwam vooral omdat de twee sterren verschillende scènes samen deelden in hun Netflix-film. Het is ook de moeite waard om erop te wijzen dat beide acteurs een romantische relatie hebben met andere mensen, Lawrence is zelfs in 2019 net getrouwd met kunsthandelaar Cooke Maroney. Het stel verwelkomde onlangs hun eerste kind samen. Aan de andere kant heeft DiCaprio momenteel een relatie met zijn vriendin Camila Morrone. De genoemde, de tabloid beweerde ook dat Morrone niet blij was met het idee dat DiCaprio en Lawrence zouden samenwerken.

"Ze is erg geduldig geweest, maar ze vindt zijn connectie met Jennifer behoorlijk intimiderend", beweerde de bron. Nadat DiCaprio en Morrone onlangs echter samen in New York werden gespot, lijkt alles goed te gaan met het stel.

Ondertussen blijft het onduidelijk of Lawrence en DiCaprio binnenkort weer een nieuwe film samen zouden doen. Aangezien Don't Look Up vier Oscar-nominaties heeft gescoord, zijn de sterren misschien geneigd om het scherm opnieuw te delen. Maar aangezien de film ook gemengde recensies krijgt van zowel fans als critici, zullen ze misschien overwegen om de volgende keer aan een ander genre te werken.

Aanbevolen: