De waarheid over de relatie van Ana De Armas met 'Deep Water' co-ster Jacob Elordi

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Ana De Armas met 'Deep Water' co-ster Jacob Elordi
De waarheid over de relatie van Ana De Armas met 'Deep Water' co-ster Jacob Elordi
Anonim

Toen Hulu de erotische thriller Deep Water uitbracht, was iedereen gehyped om de intieme scènes van Ana De Armas met haar ex-vriend Ben Affleck te zien, evenals haar stomende autoscène met Euphoria-ster Jacob Elordi. De laatste scène was zo controversieel dat fans zich afvroegen of Elordi en De Armas dicht bij het scherm staan. Dit is wat we weten.

Zijn Ana De Armas en Jacob Elordi close in het echte leven?

De twee lijken een strikt professionele relatie te hebben. In een interview met E! Nieuws in 2020 verwees Elordi naar De Armas als een "titan" in de industrie. "Waarschijnlijk was mijn favoriete ervaring van de laatste tijd het maken van Deep Water, en om een beetje een stap terug te doen en te kijken hoe deze filmreuzen een film maken," zei hij."Ik zou gewoon wat rond kunnen hangen en een kleine rol kunnen spelen en je weet dat je betrokken bent bij een film waar ik echt naar zou kijken en van zou genieten." Hij prees ook de arbeidsethos van de Bond-girl en zei dat het inspirerend is om naar te kijken.

"Het zijn zulke geweldige artiesten en ze hebben hun strepen echt verdiend", zei Elordi over De Armas en Affleck die op dat moment aan het daten waren. "We zouden een beetje zitten en jive, maar ik bedoel waarschijnlijk gewoon kijken naar wat ze doen en zien hoe ze het doen, is een les op zich." In een interview met Variety verdedigde Elordi het voormalige stel tegen fans die hun privacy hadden geschonden. "Ik heb het gevoel dat internet daaraan is gewijd", zei hij over de fanpagina's die zijn gewijd aan updates over het paar. "Ik heb zo'n medelijden met ze. Laat ze hun verdomde hond uitlaten."

Hij zei ook dat werken met de Justice League-acteur surrealistisch aanvoelde. "Als een droom. Het was het meest belachelijke ooit," zei hij."Eerst wist ik gewoon dat Ben erin zat. In mijn e-mails is het Ben Affleck, weet je wat ik bedoel? Hij is een van de artiesten uit mijn jeugd, en slechts een van de groten aller tijden. We zouden scènes doen van Good Will Hunting op de toneelschool. Ik heb elke film gezien die door de mens is gemaakt."

Met wie is Ana De Armas nu aan het daten?

Voordat hij met Affleck uitging, was De Armas getrouwd met de Spaanse acteur Marc Clotet. In juni 2021, vijf maanden na haar splitsing van Affleck, meldde Page Six dat De Armas begon te daten met Tinder VP, Paul Boukadakis. "Paul en Ana werden via vrienden aan elkaar voorgesteld", zegt de bron van de outlet. "Hij is gevestigd in Austin, maar verdeelt zijn tijd tussen Texas en Santa Monica. Hij heeft veel tijd met Ana doorgebracht voordat ze de VS verliet om haar nieuwe film te filmen." De twee zijn nog steeds samen vanaf maart 2022.

De Knives Out-actrice had naar verluidt een "wederzijdse en volledig minnelijke" breuk met Affleck en dat "ze het verbrak" via de telefoon."Hun relatie was gecompliceerd", vertelde een insider. "Ana wil niet in Los Angeles wonen en Ben moet dat natuurlijk wel omdat zijn kinderen in Los Angeles wonen." Ondanks dat de zaken virtueel werden beëindigd, onthulde de bron dat de breuk "wederzijds" en "volledig minnelijk" was. Ze voegden eraan toe dat de twee gewoon "op verschillende punten in hun leven" waren, maar dat "er diepe liefde en respect is."

Met wie is Jacob Elordi nu aan het daten?

In december 2021 bevestigde een bron dat Elordi "terloops aan het daten is" met Olivia Jade Giannulli, die beroemd was betrokken bij het toelatingsschandaal van de universiteit. Fans zijn niet zo enthousiast over de wedstrijd, maar het geruchtenpaar heeft het ook niet officieel gemaakt.

Elordi is eerder in verband gebracht met verschillende vrouwen sinds ze in de Netflix-film Kissing Booth speelde. Zijn eerste spraakmakende relatie was met zijn voormalige co-ster, Joey King. Ze gingen ongeveer een jaar uit.

In augustus 2019 begon Elordi te daten met zijn Euphoria-collega Zendaya. "Ze begonnen als goede vrienden, maar het werd romantisch nadat hun show was afgelopen", zei een bron destijds. "Ze zijn sinds afgelopen zomer onafscheidelijk en maken tussen de projecten door tijd voor elkaar vrij. Jacob heeft de familie van Zendaya ontmoet en iedereen is dol op hem. Ze hebben veel plezier samen en hebben veel gemeen."

De twee gingen uiteindelijk uit elkaar in september 2020. Diezelfde maand was de acteur te zien met Kaia Gerber, de modeldochter van Cindy Crawford. Ze gingen in november 2021 uit elkaar vanwege hun drukke schema's. "Hun schema's waren tegenstrijdig", zegt een insider. "Ze brachten niet veel tijd samen door. Het leek alsof ze achteruit gingen in plaats van vooruit en daarom werkte het niet. Het heeft lang geduurd. Van wat ik hoor zijn er geen wrevel en ze zijn nog steeds in gesprek."

Aanbevolen: