De waarheid over de relatie tussen Sydney Sweeney en Jacob Elordi

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen Sydney Sweeney en Jacob Elordi
De waarheid over de relatie tussen Sydney Sweeney en Jacob Elordi
Anonim

Sinds de première van Euphoria's tweede seizoen, hebben fans eindeloos gezocht naar updates over de relatiestatus van Sydney Sweeney. Omdat de acteur haar relatie met de oudere restaurateur Jonathan Davino geheim houdt, wisten velen niet eens dat ze al jaren bezeten was.

Hoewel Sydney nooit in het openbaar over haar vriend heeft gesproken, behalve om te zeggen dat ze dat deel van haar leven privé houdt, heeft ze talloze hints gegeven over de man die haar hart heeft gestolen. Bovendien hebben de paparazzi hen herhaaldelijk betrapt op behoorlijk zware PDA's … maar dat lijkt de afgelopen maanden te zijn gestopt.

Beweren dat Sydney en Jonathan hun relatie hebben beëindigd, zou niets meer zijn dan speculatie. Maar het is merkwaardig dat hij schijnbaar is verdwenen van openbare uitstapjes met haar en mogelijk zelfs van haar Instagram-volglijst (hij had zijn account kunnen verwijderen). Hoewel Sydney waarschijnlijk nog steeds wordt meegenomen door het vriendje dat ze langzaamaan in de filmindustrie heeft geholpen, vragen fans zich af of Jacob Elordi iets te maken heeft met haar liefdesleven. Hun chemie op Euphoria is immers intens, vurig en ronduit verleidelijk. Hier is de waarheid over de relatie tussen Sydney Sweeney en Jacob Elordi…

25 maart 2022: Seizoen twee van Euphoria is ten einde, maar de show is nog steeds een belangrijk gespreksonderwerp, net als de sterren. Dankzij het succes van Euphoria zijn Sydney Sweeney en Jacob Elordi momenteel twee van de grootste jonge sterren in Hollywood, en fans zijn altijd op zoek naar meer informatie over hun privéleven.

Terwijl sommige van die fans Elordi en Sweeney blijven verzenden, is het vrij duidelijk dat de twee niets meer zijn dan vrienden, aangezien Sydney Sweeney zich net heeft verloofd met haar oude partner Jonathan Davino. Elordi daarentegen lijkt op dit moment vrijgezel te zijn. Terwijl het gerucht ging dat hij met YouTuber Olivia Jade aan het daten was, werd hij onlangs gespot in de buurt van model Bianca Finch, wat suggereert dat hij en Jade niet langer een item zijn. Of hij met Finch aan het daten is, v alt nog te bezien.

Waarom fans denken dat Sydney Sweeney en Jacob Elordi stiekem aan het daten zijn

Jacob Elordi wordt langzaam maar zeker de volgende Pete Davidson. Hoewel de meesten het erover eens zijn dat Jacob conventioneel aantrekkelijker is dan Pete, is hij zeker verbonden geweest met tal van beroemde vrouwen, waardoor de twee vergelijkbaar zijn. Jacob heeft eerder een relatie gehad met Joey King, Kaia Gerber, en het gerucht gaat dat hij met zijn andere Euphoria-tegenspeler, Zendaya, is uitgegaan. Hoewel Jacob en Zendaya de datinggeruchten hebben ontkend, beweren bronnen anders. Dit geeft veel meer geloofwaardigheid aan de geruchten over zijn romantische connectie met Sydney Sweeney.

Natuurlijk zijn de twee uitzonderlijk aantrekkelijke, jonge, beroemde individuen die op een gegeven moment zouden worden verzonden.

In Euphoria zijn Sydney's Cassie en Jacob's Nate verwikkeld in een geheime liefdesaffaire die doordrenkt is van seks, schandalen en… nou ja… euforie. Fans lijken te denken dat het enigszins poëtisch zou zijn als ze hetzelfde zouden doen in het echte leven, ook al is Jacob momenteel aan het daten met de in ongenade gevallen starlet Olivia Jade. Gezien de geloofwaardigheid van de geruchten zijn foto's van Sydney en Jacob tijdens het première-evenement van seizoen twee, waar ze hun handen niet van elkaar af konden houden. Hun chemie was vuur, zelfs op de rode loper.

Bovendien hebben de twee ook gereageerd op elkaars dorstige Instagram-foto's. Dit is vergelijkbaar met de dynamiek tussen Maude Apatow en Lukas Gage, hun Euphoria-medesterren waarvan ook geruchten gaan dat ze aan het daten zijn.

Dus, zijn Sydney en Jacob eigenlijk stiekem aan het daten?

Sydney Sweeney en Jacob Elordi lijken niet meer dan vrienden te zijn

Gezien hun chemie en het enorme aantal van hun NSFW-scènes samen, is het gemakkelijk voor fans om te geloven dat er iets tussen hen aan de hand is. Maar feit is dat noch Sydney noch Jacob het heeft bevestigd. Sterker nog, ze lijken goede vrienden te zijn geworden en meer niet. In een interview met Entertainment Weekly legde Jacob iets meer uit over hun werkrelatie. In feite gutste hij over zijn ervaring met haar te werken.

"We hadden niets met elkaar te maken in het eerste seizoen, en dus heb ik nooit echt met haar gewerkt, maar ik bedoel creatief dit seizoen, we werden een beetje een Bonnie en Clyde. Elke keer dat ik in, ik was bij haar, en vice versa. En ze is zo, zo goed in wat ze doet dat het gewoon zo'n traktatie was om de hele tijd met haar te werken. Ze brengt het elke take, elke scène. En ze' Er zijn ook altijd intense scènes met haar, maar we hadden zoveel plezier. We speelden allerlei verschillende dynamieken vanaf die eerste ontmoeting, en dus was het zo'n genot om met haar te werken."

Op het moment van schrijven heeft Sydney niet zoveel details gedeeld over het werken met Jacob op zo'n intieme manier. Maar ze heeft verklaard dat ze zich heel veilig voelt tijdens hun NSFW-scènes. Dit komt omdat de sfeer op de set respectvol is en haar tegenspeler duidelijk ook.

Hoewel deze twee acteurs een ongelooflijke chemie hebben op Euphoria, lijkt het er niet op dat dit buiten de camera is vertaald. Hoewel Sydney en Jacob onmiskenbaar vrienden zijn, is ze nog steeds romantisch verbonden met Jonathan Davino, en hij gaat uit met Olivia Jade. Of hun relatiestatus verandert, v alt nog te bezien. Maar voorlopig is de waarheid van hun relatie dat ze gewoon vrienden zijn en niets meer.

Aanbevolen: