Alles wat we weten over de komende Fase 4 MCU-films

Inhoudsopgave:

Alles wat we weten over de komende Fase 4 MCU-films
Alles wat we weten over de komende Fase 4 MCU-films
Anonim

The Marvel Cinematic Universe regeert de filmindustrie sinds zijn debuutfilm Iron Man in 2008. Sindsdien hebben we drie fasen gezien bestaande uit 23 films, variërend van individuele heldenfilms tot cross-overs naar Avengers-producties. Nadat Spider-Man: Far From Home was uitgebracht, hebben we Fase 3 officieel afgesloten en zijn we verhuisd naar onze huidige Fase 4.

Fase 4 viel vorig jaar, in 2021, en omvat niet alleen films maar ook Marvel-series dankzij Disney+ Van WandaVision tot de animatiefilm What If…? shows, is de meest recente MCU-release Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Er komen nog zeven films in deze fase, een paar kerstspecials niet meegerekend. Hier is alles wat we weten over de aankomende Marvel-films.

7 'Thor: Love And Thunder' bevat 'Guardians Of The Galaxy'-sterren

Thor: Love and Thunder wordt in juli van dit jaar uitgebracht. De film is bedoeld om de directe gebeurtenissen van Thor: Ragnarök te volgen, maar brengt echter de relaties binnen die zijn ontstaan uit de laatste Avengers-film. Niet alleen zullen Chris Hemsworth en zijn Asgardiaanse crew centraal staan in de film, maar Karen Gillan en Chris Pratt spelen ook de hoofdrol in dit avontuur en brengen Natalie Portman terug naar de serie.

6 Letitia Wright wordt de ster in 'Black Panther: Wakanda Forever'

De eerste Black Panther-film werd uitgebracht in 2018, met in de hoofdrol Chadwick Boseman als het titulaire personage. Hoewel het vervolg al jaren in de maak is, heeft zijn ongelukkige en vroegtijdige overlijden de plannen veranderd. T'Challa's zus, "Shuri", gespeeld door Letitia Wright, zal centraal staan. Het grootste deel van de originele cast keert terug voor Black Panther: Wakanda Forever, dat in november 2022 wordt uitgebracht. Naast het feit dat de meeste van hun opnames plaatsvonden in Georgië, zijn de meeste details van deze film afgesloten.

5 'The Marvels' wordt een vervolg op 'Captain Marvel'

De eerste Marvel-film die in 2023 verschijnt, is The Marvels. Dit wordt een vervolg op het verhaal van Captain Marvel, met niet alleen Brie Larson als Carol Danvers/Captain Marvel, maar ook actrice Iman Vellani als Kamala Khan, ook bekend als "Ms. Marvel." Teyonah Parris zal terugkomen als Monica Rambeau, en er zijn een paar andere castleden ingehuurd maar nog niet gecrediteerd met rollen. The Marvels wil hun casttijd diversifiëren.

4 'Guardians Of The Galaxy Vol. 3' Is Dave Bautista's laatste MCU-film

Guardians of the Galaxy Vol. 3 komt in mei volgend jaar in de bioscoop. Hoewel de plot nog niet met het publiek is gedeeld, laat de cast zien dat Zoe Saldana inderdaad zal terugkeren als Gamora, ondanks haar warrige toekomst tijdens de laatste Avengers-films. We weten wel dat deze film het avontuur van de strip zal volgen naast "Adam Warlock", een antiheld die zal worden gespeeld door Will Poulter. Het gerucht gaat ook sterk dat een van de hoofdpersonen, waarschijnlijk Drax of Gamora, aan hun einde zal komen.

3 De hele familie zal samenwerken in 'Ant-Man And The Wasp: Quantumania'

Het derde deel van de Ant-Man-serie verschijnt in juli volgend jaar. Ant-Man and the Wasp: Quantumania zal de hele familie Lang en Van Dyne in de hoofdrol spelen, Janet Van Dyne binnenhalend als de originele "Wasp" en de dochter van Scott Lang, "Cassie", introduceren in de wereld van helden. Jonathan Majors zal de schurk van dit verhaal spelen, de ongeëvenaarde "Kang the Conqueror", evenals een optreden van de legendarische Bill Murray, hoewel we nog niet weten welke rol hij zal spelen.

2 Een nieuwe 'Fantastic Four' wordt geproduceerd door Kevin Feigi

Fantastic Four is in de loop der jaren talloze keren gemaakt, te beginnen in 1994 en voor het laatst opnieuw op te starten in 2015. Hoewel er verschillende kansen waren om het verhaal goed te krijgen, heeft deze filmfranchise op de een of andere manier altijd ontbroken. Fantastic Four wordt waarschijnlijk in 2024 of het jaar daarna lid van de MCU en wordt opnieuw gemaakt. Er zijn zeer schaarse details over deze aanstaande release, maar veel fans speculeren dat acteurs John Krasinski en Emily Blunt tot de sterren zullen behoren.

1 Mahershala Ali is gecast als de ster van 'Blade'

Er komt een gloednieuwe Marvel-film uit, en hoewel de datum nog niet is vastgesteld, is bepaald dat de vroegste tijd die we kunnen zien het jaar 2024 is. Blade zal waarschijnlijk de avonturen van de strip volgen; het exacte perceel is echter nog niet gedeeld. Drie leden zijn tot nu toe gecast: Mahershala Ali als de ster, evenals Delroy Lindo en Aaron Pierre, hoewel deze twee nog geen karaktertitels hebben gekregen.

Aanbevolen: