Amanda Bynes vraagt rechter haar conservatorium te beëindigen

Inhoudsopgave:

Amanda Bynes vraagt rechter haar conservatorium te beëindigen
Amanda Bynes vraagt rechter haar conservatorium te beëindigen
Anonim

Amanda Bynes is de nieuwste ster uit de jaren 90 die haar conservatorium wil beëindigen.

De 35-jarige actrice, die al lang last heeft van verschillende psychische problemen, heeft formeel verzocht om beëindiging van het conservatorium. De She's The Man-ster diende papierwerk in bij het Ventura County Superior Court.

Amanda Bynes zegt dat haar toestand nu is 'verbeterd'

Afbeelding
Afbeelding

"Bynes heeft dinsdag ook een capaciteitsverklaring ingediend, omdat Californië vereist dat alle conservatorschapszaken bijgewerkte gegevens hebben over de mentale toestand van een conservator van hun arts, psycholoog of religieuze genezer", meldde Page Six vrijdag. Haar advocaat, David A. Esquibias, vertelde het tijdschrift People: "Amanda wil haar voogdijschap beëindigen. Ze gelooft dat haar toestand is verbeterd en dat bescherming door de rechtbank niet langer nodig is."

Amanda Bynes' ouders willen ook dat het conservatorium stopt

amanda bynes ondergang
amanda bynes ondergang

Bynes' moeder, Lynn Bynes, trad in 2013 op als conservator van haar dochter. Later werd ze gediagnosticeerd met zowel een bipolaire stoornis als schizofrenie. In 2012 werd Bynes gearresteerd in Los Angeles voor rijden onder invloed en het jaar daarop. In 2013 werd ze gearresteerd en beschuldigd van roekeloos in gevaar brengen, knoeien met bewijs en crimineel bezit van marihuana.

Vorig jaar werd de 13-jarige conservatorschap van Bynes' collega Britney Spears uit de jaren 90 vernietigd. Haar vader Jamie Spears vocht om het conservatorium te behouden, ondanks dat zijn dochter beweerde dat het "beledigend" was. Maar in tegenstelling tot de situatie van Spears, is Bynes op goede voet gebleven met haar ouders - die het erover eens zijn dat het tijd is om het conservatorium te beëindigen.

Amanda Bynes verloofde zich in 2020

Afbeelding
Afbeelding

Bynes verloofde zich met verloofde Paul Michael op Valentijnsdag 2020. Ze is niet meer beschikbaar na maanden van een rustige levensstijl in een nuchtere woongemeenschap. Er wordt gezegd dat ze hard aan het werk is om haar bachelordiploma van het Fashion Institute of Design and Merchandising (FIDM) te behalen.

In mei 2020 ging Amanda naar sociale media om te delen dat ze "weer op het goede spoor" was en "het goed deed".

Ze schreef: "Update: mijn bachelordiploma halen van FIDM … Online lessen volgen, proberen een 4.0 GPA te behalen:] … Ik kijk ernaar uit om in de toekomst mijn online winkel te starten goals … De afgelopen twee maanden doorgebracht in behandeling."

Afbeelding
Afbeelding

Ze vervolgde: "Werkte aan copingvaardigheden om te helpen met mijn sociale angst die ervoor zorgde dat ik maanden geleden met school stopte. Back on track en het gaat goed! Ik leef nu in een overgangsleven en doe doordeweeks therapie. Nog steeds verloofd met de liefde van mijn leven Paul … Ik hoop dat jullie allemaal veilig blijven!"

De Amanda Show-actrice kan niet legaal trouwen zonder de toestemming van de rechter in haar voogdijzaak. De voormalige jonge "it girl" is nergens meer in verschenen sinds ze tegenover Emma Stone speelde in Easy A. uit 2010.

Aanbevolen: