Fans kunnen niet stoppen met kijken hoe Johnny Depp zijn advocaat omhelst, maar wie is Camille Vasquez?

Inhoudsopgave:

Fans kunnen niet stoppen met kijken hoe Johnny Depp zijn advocaat omhelst, maar wie is Camille Vasquez?
Fans kunnen niet stoppen met kijken hoe Johnny Depp zijn advocaat omhelst, maar wie is Camille Vasquez?
Anonim

Er zijn zoveel verhaallijnen gaande in de rechtszaak van Johnny Depp en Amber Heard. Sommige omvatten Heard die Depp vakkundig op haar eigen manier trollt, Heard die Depp's vrienden bedriegt en zelfs enkele geruchten die suggereren dat Depp een relatie heeft met zijn advocaat Camille Vasquez.

In het volgende bekijken we wie Camille Vasquez precies is en hoe ze viraal ging met de fans van Johnny Depp.

Wie is de advocaat van Johnny Depp, Camille Vasquez?

Zowel Camille Vasquez als Dr. Shannon Curry zijn namen die blijven trenden dankzij hun inspanningen om Johnny Depp te helpen in zijn huidige rechtszaak tegen Amber Heard.

De afgelopen dagen lijkt vooral Camille de krantenkoppen te halen voor haar bijdragen, door Amber Heard lastige vragen te stellen.

Dus wie is Camille Vasquez precies? Volgens de bio van haar website is ze gevestigd in Orange County, Californië, waar ze als advocaat voor Brown Rudnick dient.

"Haar huidige praktijk richt zich op lasterzaken aan de zijde van de eiser, met aanvullende ervaring in het procederen over contractgeschillen, zakelijke onrechtmatige daden en arbeidsgerelateerde claims", staat in de bio. "Camille is bedreven in het formuleren van offensieve en defensieve processtrategieën voor particuliere cliënten."

Natuurlijk wordt Depp vertegenwoordigd door een enorm team van advocaten in zijn rechtszaak van $ 50 miljoen. Onder de anderen in zijn team zijn Ben Chew, Stephanie Calnan, Andrew Crawford, Rebecca MacDowell Lecaroz, Yarelyn Mena, Jessica Meyers en Samuel Moniz.

Tijdens haar ondervraging blijft Vasquez steun krijgen van fans. Hoewel een specifiek moment naast Depp de advocaat viraal zag gaan.

De knuffel in de rechtszaal tussen Depp en Vasquez werd bekeken door miljoenen fans

Vasquez blijft een trending naam dankzij haar bijdragen naast Johnny Depp. Op platforms als YouTube omarmt ze de acteur met meer dan 1 miljoen views in slechts één dag - dankzij het 'Asmongold Clips'-kanaal.

Het moment is opgenomen tijdens een livestream van de rechtszaak. Tot nu toe is er eigenlijk niet veel gemist op het gebied van het drama dat zich in de rechtszaal afspeelt, aangezien fans werkelijk alles opmerken. Dit omvat Johnny Depp die oogcontact met Amber Heard vermijdt, samen met fans die opmerken hoe de beveiliging aan de deur zowel Heard als Depp anders behandelt.

Camille's populariteit blijft stijgen, er is een Instagram-fanpagina van haar gemaakt en deze heeft al meer dan 28K volgers, meer dan de meeste van onze accounts…

Bovendien zijn fans lovend over haar bijdragen en stellen ze Amber Heard een aantal lastige vragen.

Wat vonden de fans van de omhelzing tussen Vasquez en Depp?

Het commentaargedeelte van de clip was geladen met verschillende emoties van de fans. Sommigen prezen Vasquez, terwijl anderen Amber Heard en haar verdediging bleven bekritiseren. Dit is wat enkele van de beste reacties te zeggen hadden.

"Die advocaat stond in de aanvalsmodus, ze is op een goede manier meedogenloos."

"Met respect, ik ben zo geslagen ❤ Camille Vasquez en Dr. Shannon Curry hun beste werk zien doen met zo'n gratie onder vuur … waanzinnig indrukwekkend en aantrekkelijk. Ze zijn rolmodellen - niet alleen voor vrouwen, maar voor alle ons."

"Volgens Amber heeft iedereen schuld, een slechterik en een valse getuige - behalve Amber. Heeft zelfs haar advocaten meerdere keren onder de bus gegooid…"

"Die vrouw is een engel. Geen vooringenomenheid, geen bull, gewoon duidelijke feiten en punten. Precies wat je zou willen en nodig hebben in een proces als dit. Verwijder de leugens, Camille!"

"Ik luisterde naar een advocaat die op de eerste dag van het kruis live in de rechtszaal aanwezig was. Hij zei dat Camille na de eerste dag instortte toen ze de rechtszaal verliet. De stress van het bewaren van haar kalmte en focus was een immens gewicht. Als ik ernaar kijk, is het nu allemaal logisch waarom Camille opriep tot een vroege pauze. Vandaag was een masterclass en mensen zullen deze video's en deze zaak nog jaren beoordelen."

Het is duidelijk dat fans van haar werk houden.

Aanbevolen: