Hier is waarom fans blijven denken dat Megan Fox en MGK zouden kunnen verwachten

Inhoudsopgave:

Hier is waarom fans blijven denken dat Megan Fox en MGK zouden kunnen verwachten
Hier is waarom fans blijven denken dat Megan Fox en MGK zouden kunnen verwachten
Anonim

Verwarring, gekte en grofheid. Het hele scala aan reacties ging over het internet na het emotionele optreden van Machine Gun Kelly tijdens de Billboard Music Awards in 2022 in Las Vegas. De muziekster woonde het evenement bij met verloofde Megan Fox, die de show stal in haar prachtige zwarte jurk met lovertjes. Tijdens de show voerde MGK zijn nummer 'Twin Flame' uit, voorafgegaan door de woorden 'Ik schreef dit nummer voor mijn vrouw', voordat hij de hitsingle afleverde. Toen hij klaar was met het lied, voegde hij eraan toe: 'En dit is voor ons ongeboren kind.' Megan leek een emotionele reactie te hebben op de voorstelling en keek peinzend toe.

De bewoording die Colson gebruikte, leek een dubbele bekentenis - dat Megan nu zijn vrouw was, geen toekomstige vrouw, en dat ze momenteel zwanger is, of, zoals sommige fans hebben gespeculeerd, onlangs een kind heeft verloren. Het is niet de eerste keer dat zwangerschapsgeruchten rond het paar de ronde doen. Dus hoe vaak is dit nog meer gebeurd? En wat denken fans dat MGK bedoelde met zijn woorden?

8 Veel fans denken dat Megan Fox een miskraam heeft gehad

De combinatie van MGK's verwijzing naar hun 'ongeboren kind' en Megans emotionele reactie op de woorden van haar man heeft velen ertoe gebracht te geloven dat Megan helaas een miskraam heeft gehad en momenteel niet zwanger is.

'megan fox is niet drachtig, ze heeft een miskraam gehad. dat is wat Colson bedoelde in het tweede deel van de zoon, ' legde een gebruiker op Twitter uit.

7 En sommigen dachten dat de media erg ongevoelig waren voor de situatie van Megan Fox

Anderen haalden uit, bekritiseerden de media omdat ze aannamen dat Megan in verwachting was en beweerden dat dergelijke nieuwsbronnen ongevoelig waren voor het paar in een zeer moeilijke tijd.

'Alle nieuwsartikelen over Megan en Kells zijn zo verdomd ongevoelig', zei een fan. 'Waarom zou je hen feliciteren met hun verlies? Waarom zou je vragen of Megan Fox drachtig is? Het maakt me echt kwaad hoe onwetend en onbeschoft ze zijn.'

6 Dit is niet de eerste keer dat fans speculeren over een mogelijke zwangerschap van Megan Fox

Hoewel speculaties over mogelijke zwangerschappen zeker gebruikelijk zijn bij beroemdheden in de media, hebben Megan en MGK meer dan hun deel van de vragen gehad over of ze binnenkort een baby zullen krijgen. De openhartigheid van het paar over hun persoonlijke leven en de bereidheid om toekomstige plannen te bespreken, heeft het vuur van speculatie alleen maar aangewakkerd, met nieuwskoppen die regelmatig suggereren dat het paar in verwachting is.

5 Geruchten deden de ronde ook na de MTV Video Music Awards

Nieuwskanalen meldden ook dat Megan en MGK binnenkort het gekletter van kleine voetjes kunnen horen na de MTV Video Music Awards in 2021. Megan was aanwezig samen met goede vriend Kourtney Kardashian en kondigde aan de wereld aan: "New York, ik heb je nodig om extra luid te worden voor onze toekomstige baby-papa's", voordat Kardashian verder ging, "Machine Gun Kelly en Travis Barker!"

MGK's verwijzing naar een aanstaande "verrassingsaankondiging" maakte fans ook enthousiast voor mogelijk babynieuws.

4 Megan Fox's Instagram-foto laat mensen praten

Fans haastten zich ook om te suggereren dat de Jennifer's Body-actrice misschien in verwachting was nadat haar Instagram-post in februari was uitgebracht, met het bijschrift 'Ging voor een zakelijke casual Bratz-pop.' Sommige online gebruikers suggereerden dat haar maag er anders uitzag dan normaal op de afbeelding. Er volgde deze keer echter geen aankondiging.

3 Mensen lezen ook in voor een nummer van het nieuwste album van MGK

De release van Machine Gun Kelly's nieuwste album Mainstream Sellout in maart zorgde er ook voor dat zwangerschapsgeruchten de kop opstaken. De track 'Twin Flame', die MGK vorige week ook uitvoerde bij de Billboard Music Awards, bevat het geluid van een hartslag samen met de cryptische tekst 'Go to sleep, I'll see you in my dreams. Dit verandert alles nu ik je moet bevrijden.”

Terwijl sommigen theoretiseerden dat het geluid van Megan zou kunnen zijn, of dat van MGK's overleden vader, kwamen anderen tot de conclusie dat het geluid dat van een ultrasone hartslag zou kunnen zijn.

2 MGK en Megan Fox plannen naar verluidt sinds vorig jaar een gezin

Zwangerschapsgeruchten laaiden vorig jaar ook op, nadat een bron had verklaard dat Megan en haar vriend actief plannen maakten voor hun gezin. "Megan zou heel graag een baby met MGK willen hebben", vertelde een bron exclusief aan Life & Style. "Ze hebben het al besproken."

Ondanks de bron die eraan toevoegt dat "Ze allebei een paar jaar willen wachten", omdat "Ze nu veel te veel plezier hebben", weerhield dit fans er niet van om te speculeren over een onmiddellijke zwangerschap.

1 Dus zijn MGK en Megan momenteel in verwachting?

Het paar moet de waarheid achter de dubbelzinnige verklaring van MGK tijdens de muziekuitvoering nog bevestigen, en het v alt dus nog te bezien of hij en Megan binnenkort samen ouders zullen worden, of op dit moment een diep schokkend verlies doormaken. Hoe het ook zij, fans steunen het paar en zijn enthousiast over wat hun iconische romance de komende maanden in petto heeft.

Aanbevolen: